Circuit Suriname - Guyana Franceza - Guyana + Curaçao, Bonaire, Aruba

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Suriname - Guyana Franceza - Guyana + Curaçao, Bonaire, Aruba / 15 zile

» Plecari: 08.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 6990 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: PARAMARIBO – GEORGETOWN (Guyana) - – SAINT LAURENT DU MARONI - KOUROU (Guyana Franceza) - CAYENNE - KOUROU - CURAÇAO - BONAIRE - ARUBA.


Ziua 1. BUCURESTI – PARAMARIBO (Suriname)

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30, imbarcare si zbor spre Paramaribo, via Amsterdam. Sosire in capitala statului Suriname la ora 16:35, formalitati de trecere a frontierei si transfer la hotel. Cazare Paramaribo.

Ziua 2. PARAMARIBO

Mic dejun. Tur de oras pe parcursul caruia vom admira centrul istoric foarte bine conservat, inclus in patrimoniul Mondial UNESCO in anul 2002, ale carui cladiri ilustreaza fuziunea treptata intre arhitectura olandeza si cea locala. Vom vedea parcul public Garden of Palms, Palatul Presidential (1730), Ministerul de Finante (1841), Catedrala Catolica, construita din lemn (1885), templul hindus Arya Dewake etc. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza excursie optionala, „intalnire cu delfinii la apus de soare”. Cazare Paramaribo, la acelasi hotel.
Ziua 3. PARAMARIBO – GEORGETOWN (Guyana)

Mic dejun matinal, apoi transfer la aeroport pentru zborul spre urmatoarea etapa a calatoriei noastre, Guyana, singura tara din America de Sud in care limba oficiala este engleza. Sosim la Georgetown, capitala Guyanei, "Orasul gradina al Caraibelor", situat la varsarea in Atlantic a fluviului Demerara. Pranz la un restaurant local. Tur de oras, pe parcursul caruia vom descoperi Gradina Botanica, piata, edificiul Umana Yama, Catedrala St George, cladirea Parlamentului. Transfer la hotel si cazare.
Ziua 4. GEORGETOWN / CASCADELE KAIETEUR SI ORINDUIK

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala de exceptie, cu avionul, pentru a admira doua cascade spectaculoase. Kaieteur, de pe cursul raului Potaro, este cea mai mare cascada din lume cu cadere unica - 226 m pana la primul prag, dar daca se adauga si inaltimea urmatoarelor praguri se ajunge la 251 m. Cascada Orinduik, situata la frontiera cu Brazilia, este formata de raul Ireng, care se revarsa peste praguri si terase de stanci rosiatice. Cazare la acelasi hotel din Georgetown.
Ziua 5. GEORGETOWN - PARAMARIBO

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie pe raul Essequibo, cel mai lung din Guyana si al treilea din America de Sud. Vom vizita forturile olandeze Zeelandia si Kyk-over-al, orasul Bartica si Baganara Island Resort (pranz inclus). Transfer la aeroport si zbor spre Paramaribo. Transfer la hotelul din Paramaribo si cazare.

Ziua 6. PARAMARIBO – SAINT LAURENT DU MARONI - KOUROU (Guyana Franceza)

Mic dejun. Plecare spre frontiera cu Guyana Franceza. Traversam fluviul Maroni, ce separa cele doua tari si dupa formalitatile de trecere a frontierei ne deplasam la Saint-Laurent-du-Maroni, unde vizitam Camp de la Transportation, cel mai important centru penitenciar din Guyana Franceza. Aici a fost intemnitat, dar a reusit sa evadeze, Henri Charrière, autorul celebrului roman cu caracter autobiografic "Papillon". Ne continuam calatoria pana la Kourou, oras situat la varsarea in Atlantic a raului cu acelasi nume. Cazare Kourou.
Ziua 7. KOUROU - CAYENNE - KOUROU

Mic dejun. Astazi vom vizita capitala Guyanei Franceze, situata la o distanta de aproximativ 60 km sud-est de Kourou. Aici vom vizita cele mai importante obiective turistice din oras: Catedrala St.Sowal, Institutul Tropical Pasteur, Muzeul Alexandre Franconi, Fortul Ceperou, Gradina Botanica. Pranz la un restaurant local. Revenire la Kourou si cazare la acelasi hotel.

Ziua 8. KOUROU - INSULELE SALVARII

Dupa micul dejun, deplasare cu catamaranul in arhipelagul Salvarii (du Salut), care ofera spectacolul emotionant al coloniei penitenciare, cu ruinele temnitei inconjurate de vegetatie luxuriante. Plimbare pe insula Royale (Regala) unde este servit dejunul. Daca vremea permite, debarcam si pe insula Saint-Joseph, pe care se afla un cartier de recluziune, apoi trecem pe langa insula Diavolului, destinata detinutilor politici, dintre care cel mai celebru a fost Alfred Dreyfus. Intoarcere la Kourou, cazare la acelasi hotel.
Ziua 9. CENTRUL SPATIAL KOUROU - PARAMARIBO (Suriname)

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita faimosul Centru Spatial din Guyana Franceza, unde vom vedea Centrul de control JUPITER II, instalatiile rachetei Ariane si muzeul Spatiului. Dupa aceasta vizita revenim in Suriname, unde vom servi pranzul, la Paramaribo, oras fondat de olandezi in sec.17 pe malul raului Suriname. In prezent acest oras concentreaza aproape jumatate din populatia tarii. Cazare Paramaribo.

Ziua 10. GEORGETOWN - CURAÇAO

Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre insula Curaçao, cea mai mare (444 kmp) din grupul ABC (Aruba, Bonaire, Curaçao), subgrup al Antilelor Olandeze. Aterizare la Willemstad, capitala insulei si transfer la hotel. Cazare Curaçao.

Ziua 11. CURAÇAO

Mic dejun. Astazi vizitam orasul Willemstad (pana in 2010 capitala Antilelor Olandeze), al carui centru istoric, cu o arhitectura unica, a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1997. Multe dintre cele peste 800 de monumente UNESCO sunt situate in cartierul Otrobanda, a carui dezvoltare a inceput in sec.19 si care a fost restaurat in mare parte. Pranz la un restaurant local. Printre cele mai reprezentative edificii se numara biserica catolica Sfanta Familie si cladirea hotelului Poppy. Cazare Curaçao, la acelasi hotel.

Ziua 12. CURAÇAO / BONAIRE

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala cu avionul in insula Bonaire, cea mai estica din grupul ABC. Aici a fost construit in 1639 fortul Orange, in apropierea caruia s-a dezvoltat capitala insulei, care a primit numele Kralendijk ("recif de corali") in 1840. Insula ofera numeroase atractii: cladirile istorice din capitala, cum ar fi Sediul Guvernului si Vechiul Fort, casele coloniale olandeze, vopsite in culori pastel, colibele renovate in care locuiau in sec.17 si 18 sclavii care lucrau la extragerea sarii, principalul produs exportat din insula, tarmul stancos din nord, Lacul Goto, populat de un mare numar de flamingo. Intoarcere in Curaçao si cazare la acelasi hotel.
Ziua 13. CURAÇAO / ARUBA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala cu avionul in insula Aruba. Tur al incantatorului si multicolorului oras-port Oranjestad, capitala insulei, fondat la sfarsitul sec.18, care a pastrat pana in zilele noastre stilul arhitectural al colonistilor olandezi. Pe strazile inguste si curate isi fac loc numeroase constructii in culori pastel, in stil spaniol si caraibian. Printre principalele atractii se numara Parcul Wilhelmina, o adevarata atractie naturala, mai ales in perioadele in care vegetatia este in floare, Turnul King Willem al III-lea, de la Fort Zoutman, care gazduieste Muzeul de Istorie al Arubei, avand initial rolul de far, dar si de observator impotriva atacurilor piratilor, Fabrica de Aloe, piata din port etc. Intoarcere in Curaçao si cazare la acelasi hotel.

Ziua 14. CURAÇAO
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, pana la transferul la aeroport pentru zborul KLM spre Amsterdam. Noapte in avion.
Ziua 15. AMSTERDAM - BUCURESTI
Escala la Amsterdam si zbor in conexiune spre Bucuresti.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• zboruri intercontinentale: Bucuresti - Curaçao - Bucuresti;
• zboruri continentale: Paramaribo – Georgetown si retur, Paramaribo - Curaçao;
• taxele de aeroport si securitate intercontinentale si continentale;
• intrarile la obiectivele turistice si in rezervatii;
• transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor;
• deplasari cu vas / catamaran in zilele 6, 8, 9;
• 13 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*-4*;
• 5 pranzuri conform programului;
• insotitor roman pe toata durata circuitului;
• vizitele conform programului cu ghizi locali;
• transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;
• asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata pana la 8.500 lei / calatorie).

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• taxa de viza Guyana (se achita obligatoriu la sosirea pe aeroportul din Georgetown): 25 $;
• taxa de viza si procesare Suriname: 65 €; bacsisurile obligatorii pentru soferi, ajutori de soferi, ghizi locali (se achita insotitorului de grup): 5€/pers/zi;
• vaccinul obligatoriu impotriva febrei galbene;
• excursiile si vizitele optionale;
• alte servicii decat cele mentionate.


EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE (optiunile se fac doar la inscriere):
1. Intalnire cu delfinii (include transferuri, gustare de seara, insotitor roman - minim 10 participanti, depinde de conditiile meteo): 50 €;
2. Cascadele Kaieteur & Orinduik (include bilete de avion, transferuri, insotitor roman - minim 10 participanti, depinde de conditiile meteo): 345 €;
3. Raul Essequibo (include transferuri, excursie cu vaporasul, vizitele mentionate in program, pranz, ghid local, insotitor roman): 155 €;
4. Excursie in insula Bonaire (include bilete de avion, transferuri, vizite, ghid local si insotitor roman – tarif pentru minim 10 participanti): 285 €;
5. Excursie in insula Aruba (include bilete de avion, transferuri, vizite, ghid local si insotitor roman – tarif pentru minim 10 participanti): 260 €.

Nota: Tarifele sunt orientative si se pot modifica in functie de numarul de participanti. Turistii au posibilitatea sa renunte in cazul in care nu sunt de acord cu noile tarife.

Oferta din categoria:


 
Suriname - Guyana Franceza - Guyana + Curaçao, Bonaire, Aruba - 15 zile / 6990 EURO
Plecare Pana la
08.Nov.2020 22.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.03.2020
# #