Circuit CROAZIERA IN ANTARCTICA-pret de la 4645 euro!!-100

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CROAZIERA IN ANTARCTICA-pret de la 4645 euro!!-100 / 19 zile

» Plecari: 16.Jan.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 19 zile
» Pret: de la 4645 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: BUENOS AIRES-CAPE HORN-USHUAIA-CANALUL SCHOLLART – GOLFUL PARADISE - STRAMTOAREA GERLACHE


Ziua 1. BUCURESTI – BUENOS AIRES
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si zbor spre Istanbul. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Buenos Aires. Sosire seara tarziu si transfer la hotel in Buenos Aires pentru cazare.
Ziua 2. BUENOS AIRES
Mic dejun. Dimineata vom face un tur de oras, prilej de a cunoaste frumoasa capitala argentiniana, tur pe parcursul caruia vom admira Teatrul Colon, Cartierul Boca (cartierul italian), Calle Florida (principala artera comerciala a orasului), Piata San Martin si Catedrala Metropolitana. Dupa amiaza timp liber pentru vizite individuale, Cazare Buenos Aires, la acelasi hotel.
Ziua 3. DELTA EL TIGRE
Mic dejun. Azi vom participa la cea mai populara excursie din Buenos Aires, plecand pana la El Tigre, orasel insular aflat in mijlocul deltei, inconjurat de cele trei rauri Tigre, Lujan si Reconquista. La sosire, transfer in micul port pentru o plimbare relaxanta cu barca prin Delta raului Parana, prilej de a admira peisajele minunate, cu nenumarate insulite care formeaza acest ecosistem fascinant. Seara optionala de tango cu beefsteak argentinian. Cazare in Buenos Aires, la acelasi hotel.
Ziua 4. WELCOME ON BOARD!
Mic dejun. Timp liber in cursul diminetii. Transfer in port pentru formalitatiile de imbarcare pe vasul de croaziera. Bun venit la bord! Vasul paraseste Buenos Aires la ora 17:00. Dupa ce va instalati in cabina aveti posibilitatea sa faceti o prima explorare a vasului la bordul caruia veti petrece 14 nopti. In fiecare seara veti gasi in cabina programul de activitati prevazute pentru ziua urmatoare. Cazare la bordul vasului cu pensiune completa.
Ziua 5 - 7. PE MARE
Vom avea 3 zile in care vasul va naviga fara oprire spre sud, prilej de ralaxare si bucurie, admirand peisajul electrizant al oceanului. Vom fi invitati sa participam la nenumarate activitati si jocuri ce au loc pe puntea superioara sau vom explora secretele acestui mic oras plutitor, incercand sa descoperim si sa ne familiarizam cu numeroasele sale facilitati. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 8. USHUAIA (ARGENTINA)
La ora 09:00, vasul va acosta in Ushuaia - cel mai sudic oras de pe planeta ! Ne mai despart doar 1190 km de coasta Peninsulei Antarctice! Din Ushuaia pornesc expeditiile catre tinuturile indepartate ale ghetii eterne. Astazi putem participa la o minunata croaziera optionala pe Canalul Beagle, una din cele mai populare excursii locale. Vom ajunge la Isla de Los Lobos, unde vom admira o impresionanta colonie de lei de mare, asistand la jocurile si ritualurile lor. Linistea atemporala care domneste peste aceste locuri ne accentueaza impresia ca ne aflam intr-adevar la capatul lumii. Urmatorul popas va fi pe Isla de Pájaros (Insula Pasarilor), prilej de a admira numeroase pasari fascinante, cum
ar fi cormoranii imperiali, precum si alte animale: foci, pinguini si chiar orci. O alta excursie optionala este excursia inRezervatia Tierra del Fuego cu trenuletul cu aburi, numit El Tren del Fin del Mondo (Trenul de la Capatul Lumii), pecea mai sudica cale ferata functionala de pe planeta. Traseul este un spectacol in sine. Prima oprire va fi EstacionCascada la Macarena, unde turistii pot cobori pentru a vizita colibele indiene (reconstruite) ale unuia din cele patrutriburi indigene care au populat aceste locuri de mii de ani: Yamanas. Rezervatia ne ofera surprize neasteptate, cupeisaje impresionante, cascade, rauri si lacuri sclipitoare, paduri sub-antarctice si o bogata flora si fauna subpolara.
Intoarcere in Ushuaia. Vasul paraseste portul la ora 21:00. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 9. CAPE HORN (CHILE)
Nu ratati privelistea din aceasta dimineata cand, in expeditia sa, vasul va ajunge in jurul orei 08:00 la Cape Horn, celmai sudic punct al Americii de Sud, situat la limita nordica a Stramtorii Drake. Timp de multi ani Capul Horn areprezentat un important reper al rutei clipperelor, ruta pe care corabiile transportau bunuri in toata lumea. Vasulparaseste Cape Horn pentru o expeditie unica printre ghetari maiestosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare panain Antarctica! Desi aici se afla 70% din apa de pe Pamant, acest continent este cel mai uscat loc de pe planeta. Nuuitati sa va incarcati aparatele foto! Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 10. CANALUL SCHOLLART – GOLFUL PARADISE - STRAMTOAREA GERLACHE (ANTARCTICA)
Incepem o aventura magica prin tinuturile australe, strabatand peisaje magnifice, nemaiintalnite in nicio alta regiunea planetei. Antarctica – cel mai sudic si salbatic continent, este de o frumusete fascinanta, un loc unic si captivant, cuanimale si plante unice. Astazi vom naviga in apele antarctice, admirand peisaje senzationale si, cu putin noroc,diferite specii de manifere marine: balene cu cocoasa, pinguini si foci. Vom strabate Canalul Schollart, care separansulele Anvers si Brabant, indreptandu-ne spre Golful Paradise, cel mai sudic punct al traseului nostru (64,8⁰S) sistramtoarea Gerlache, ce separa Arhipelagul Palmer de Peninsula Antarctica. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 11. INSULA ELEFANT (ANTARCTICA)
Mic dejun. Azi vom continua sa navigam prin acest tinut de gheata. Vom trece pe langa Insula Elefant unde, in anul1916, 21 de membri ai echipajului navei Endurance au ramas timp de 4 luni, in timp ce liderul lor, Sir ErnestShackleton, a plecat dupa ajutor. Echipajul a trait in tot acest timp sub o barca rasturnata, supravietuind cu grasimede foca, nestiind daca vor reusi sa plece vreodata de aici. Insula este faimoasa pentru numeroasele colonii depinguini, dar si pentru coloniile de foci. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 12. PE MARE
Astazi este ultima zi in care vom mai putea admira peisajul inghetat al Antarcticii, ce emana o frumusete fascinanta,fatala. Aflandu-se la mare distanta de celelalte continente si cu tarmurile blocate de gheata compacta, Antarctica afost nelocuita milioane de ani. Prinse intre curentii reci ai marii se afla numeroase grupuri de insule polare sisubpolare, printre care Georgia de Sud, Insulele Sandwich de Sud, Insulele Orkney de Sud si Insulele Shetland deSud. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 13. PORT STANLEY (INSULELE FALKLAND)
Vasul va acosta la ora 08:00 in Port Stanley, Insulele Falkland, unde a avut loc “Razboiul Malvinelor” sau Razboiul dinAtlanticul de Sud. Acest conflict militar intre Argentina și Regatul Unit al Marii Britanii a durat zece saptamani, motivuldisputei fiind doua teritorii britanice de peste mari, respectiv Insulele Falkland și Insulele Georgia de Sud și Sandwichde Sud. Arhipelagul Falkland, situat in Oceanul Atlantic de Sud, la aproximativ 500 km de coasta Argentinei si la13.000 km de Marea Britanie, este format din peste 200 de insule, principalele fiind Falklandul de Vest si Falklandulde Est, ultima gazduind capitala Port Stanley. Pana la plecarea vasului (ora 17:00) puteti participa la o excursieoptionala pentru a vedea una dintre coloniile de pinguini de pe insula sau puteti vizita capitala, intr-un tur organizatsau pe cont propriu. Nu ratati Muzeul “Falkland Islands”, ce ofera detalii despre istoria insulelor. Cazare la bord cupensiune completa
Ziua 14. PE MARE
Astazi ne vom bucura de timp liber pe vas si vom fi surprinsi de varietatea bogata de privelisti, dar ne vom delectatotodata si cu numeroasele delicatese culinare puse la dispozitie in cele 5 restaurante ale vasului. Cazare la bord cupensiune completa.
Ziua 15. PUERTO MADRYN (ARGENTINA)
Vasul acosteaza la ora 07:00 in Portul Madryn din Argentina (Patagonia). Orasul este poarta pentru vizitatori sprePeninsula Valdes si Punta Tombo. Peninsula Valdes este una dintre cele mai importante rezervatii de viata salbaticadin Argentina si a fost desemnata sit al patrimoniului mondial UNESCO in 1999. Este zona in care traiesc balenelenetede sudice, elefanti de mare si lei de mare, fiind in acelasi timp locul de cuibarit a mii de pasari de tarm, inclusivpelicani, cormorani si scoicari. Capul (Punta) Tombo, aflat la 165 km de Puerto Madryn, are cea mai mare colonie depinguini Magellan din lume. Pinguinii vin in septembrie si stau pana in martie. In colonie puteti merge practic printremii de pasari care se deplaseaza intre cuiburi si mare de-a lungul "autostrazilor de pinguini" bine definite si le putetiadmira pescuindu-si hrana langa coasta. Alternativ, puteti vizita Muzeul Oceanografic sau Muzeul de Stiinte Naturaledin orasul-port. Parasim Puero Madryn la ora 16:30. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 16. PE MARE
Vasul navigheaza inca o zi fara oprire, iar noi ne vom relaxa si totodata ne vom bucura in continuare de facilitatileacestui oras plutitor, participand la spectacole si activitati organizate de profesionisti, pregatiti special pentru a vaoferi momente unice, in care distractia si voia buna sunt nelipsite. Aceasta zi de relaxare la bordul vasului este si obuna ocazie de a revedea imaginile surprinse de aparatul foto sau de a mai face cateva cumparaturi in galeriacomerciala de pe vas. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 17. MONTEVIDEO (URUGUAY)
Astazi vasul va poposi in Montevideo - capitala Uruguay-ului, cea mai europeana capitala din America de Sud. Aiciveti putea vizita centrul vechi (Ciudad Vieja), Plaza de Independecia si Catedrala. La ora 17:00 parasim Montevideo sine indreptam spre Buenos Aires. Cazare la bord cu pensiune completa.
Ziua 18. BUENOS AIRES (ARGENTINA)
In cursul diminetii vom debarca in Buenos Aires unde veti avea timp liber sau optional, puteti participa la FiestaGaucha, ocazie unica de a cunoaste o ferma argentiniana veritabila (pranz barbeque inclus). Veti avea ocazia de ainvata despre obiceiurile gauchos si abilitatile lor de a interactiona cu caii a caror frumusete va va taia respiratia.
Intoarcere dupa amiaza in Buenos Aires si transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre Europa. Noapte inavion.
Ziua 19. ISTANBUL - BUCURESTI
Escala Istanbul, zbor in conexiune spre tara.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
 zboruri intercontinentale: Bucuresti - Istanbul -
Buenos Aires si retur;
 taxele de aeroport si securitate pentru zborurile
intercontinentale: 495 €;
 taxe portuare: 395 €;
 transferuri si transport cu autocar / minibus
licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor;
 cazare 3 nopti in hoteluri de 4* in Buenos Aires;
 cazare 14 nopti cu pensiune completa la bordul
vasului Celebrity Eclipse 5*;
 tur de oras cu ghid local si insotitorul de grup;
 insotitor roman pe toata durata programului;
 transferuri curse de linie la / de la aeroportul
Henri Coanda;
 asigurare medicala + storno (*valoare storno
asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie);

SERVICII NEINCLUSE
 bauturile pe vasul de croaziera, masajul, salonul de
cosmetica, alte servicii nementionate;
 bacsisurile de pe durata croazierei: aprox 14 €/ pers/
zi ( se achita la bordul vasului );
 bacsisurile pentru serviciile in Argentina: 5€/ pers/ zi (
se achita obligatoriu la insotitorul de grup);
 taxele de iesire din tarile vizitate ( aprox 25€, se achita
local );
 excursiile si vizitele optionale;
 alte servicii decat cele mentionate in program

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere:

Oferta din categoria: 
CROAZIERA IN ANTARCTICA-pret de la 4645 euro!!-100 - 19 zile / 4645 EURO
Plecare Pana la
16.Jan.2020 03.Feb.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.03.2019
# #