Circuit Circuite Argentia - 24 Octombrie 2020 (15 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuite Argentia - 24 Octombrie 2020 (15 zile) / 15 zile

» Plecari: 24.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 3615 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 17.10.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Buenos Aires - El Calafate - Ushuaia - Perito Moreno - Cerro Castillo/Torres Del Paine - El Calafate- Buenos Aires


 Ziua 1. Plecare din București
Întâlnire în Aeroportul Otopeni pentru a începe călătoria spre Buenos Aires.

 Ziua 2. Buenos Aires + City Tour
Bienvenidos! Bine aţi venit în Argentina! Ghidul local vă va conduce într-o plimbare orientativă de aproximativ 2 ore prin cele mai importante atracţii pe care le are de oferit capitala argentiniană. Seara puteţi alege o cină în grup sau pe cont propriu. Oricare ar fi alegerea, este, fără îndoială, un oraș cosmopolit. Cu pasiune latină, eleganţă euroăpeană și un stil distinctiv, acesta este genul de oraș care vă va răpi inima! Portenos (localnicii) se mândresc pe bună dreptate cu orașul lor care este format din ”barrios” (cartiere) diferite, fiecare cu propriul stil. Vizitaţi San Telmo, de exemplu, pentru piaţa de antichităţi din fiecare weekend și pentru expoziţiile artiștilor. La Boca a fost ridicată de valuri de imigranţi, care au construit clădiri viu colorate. Aici e și casa faimoase echipe de fotbal Boca Juniors, iar portretele fotbaliștilor celebri acoperă zidurile cartierului. În Recoleta vă puteţi întretăia calea cu protipendada orașului, explorând muzeele. Dacă aţi obosit, luaţi un loc la una dintre multele cafenele la stradă și pregatiţivă de o seară de tango, la una dintre numeroasele milonga. În estul Plaza de Mayo, găsiţi Casa Rosada, palatul prezidenţial roz la al cărui balcon a apărut Eva Peron în anii ’40 în faţa fanilor. Aici se găsește și Muzeul Evita, dedicat vieţii (și rochiilor) renumitei personalităţi. MALBA este o galerie de artp care adăpostește o colecţie privată cu lucrări semnate Frida Kahlo și Diego Rivera, precum și expoziţii temporare.

 Ziua 3. Buenos Aires / Ushuaia
Este timpul să părăsim Buenos Aires. Vom fi transferaţi la Aeroportul Naţional J. Newberry, de unde vom zbura spre Ushuaia. Transfer și cazare la hotel în Ushuaia.

 Ziua 4. Ushuaia + Canalul Beagle
În această dimineaţă vom face o excursie cu barca pe Canalul Beagle. De observat viaţa sălbatică marină de-a lungul micilor insule și insuliţe din acest canal navigabil numit după vasul de expediţie al lui Charles Darwin. Cazare la hotel în Ushuaia.

 Ziua 5. Ushuaia / El Calafate / El Chalten
După micul dejun, avem transfer la aeroportul din Ushuaia, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre El Calafate. Transfer la hotel pentru cazare.

 Ziua 6. El Chalten
În următoarele două zile vom face cel puţin două dintre cele mai populare drumeţii din zonă (opţional): Laguna de los Tres și Laguna Torre. Gradul de dificultate al drumeţiilor este de la moderat către dificil. Pregătiţi-vă pentru un traseu de șase – nouă ore pe niște poteci bine marcate și bine întreţinute. Tenerul în sine nu e prea dificil, însă vântul și ploaia pot fi principalele provocări cu care vă veţi întâlni în aceste plimbări.Tipul traseelor, precum și ordinea în care le vom aborda, pot suferi modificări în funţie de condiţiile meteo.

 Ziua 7. El Chalten
După micul dejun, avem timp liber de petrecut după voia inimii, timp în care ne putem relaxa, sau putem termina traseul de drumeţie începând în ziua precedentă. Cazare la același hotel din El Chalten.

 Ziua 8. El Chalten / El Calafate
Bucuraţi-vă de ultima dimineaţă în El Chalten, înainte de a ne întoarce la El Calafate.

 Ziua 9. El Calafate + Perito Moreno
În programul zilei este o excursie la Gheţarul Perito Moreno. Acesta este unul dintre puţinii gheţari care se extind din lume și, priveliștea de 3 km în lăţime si 35 de km în lungime este spectaculoasă. Puteţi observa și asculta cum crapă gheaţa și cum cade în apele de dedesubt. Ne vom întoarce la El Calafate pentru a petrece noaptea.

 Ziua 10. El Calafate / Cerro Castillo (Chile) / Torres Del Paine
Pregătiţi-vă pentru încă o călătorie lungă. Dis-de-dimineaţă ne îmbarcăm într-un autobuz către Cerro Castillo din Chile (călătorie de aproximativ 5 ore). Aici ne oprim pentru prânz (care nu e inclus) și așteptăm cursa de legătură către Torres del Paine (proximativ o oră și jumătate). Asiguraţi-vă că aveţi apă, gustări și haine călduroase pe parcursul călătoriilor cu autobuzul. La ”capătul pământului” se află copleșitoarea Patagonie chiliană. Puţini au șansa să vadă această priveliște, iar cei care o văd o uită cu greu! Pe vremuri aici era o adunătură de oi, insă parcul naţional i-a luat locul în 1959. Aceasta este o zonă perfectă pentru drumeţii, unde abundă păsări nandu, condori și flamingo roz. Când ajungeţi în parc veţi fi cel mai probabil întâmpinaţi de o turmă de guanaco, rudele alpaca. Aceste animale ciudate oferă oportunităţi excelentre pentru instantanee foto, însă aveţi grijă să nu vă apropiaţi prea mult: e foarte posibil să vă scuipe. Tot aici se găsesc și unele dintre cele mai bune opotnunităţi de pescuit păstrăv și somon din lume. Adevăratul protagonist al spectacolului este, însă, peisajul magnific. Cu lacuri strălucitoare, cascade învolburate, gheţari și munţi uimitori, vă veţi petrece mult timp minunăndu-vă de frumuseţea împrejurimilor. Campignul va fi casa noastră pentru următoarele 3 nopţi și baza de plecare pentru drumeţiile zilnice.

 Ziua 11. Torres Del Paine
Cel mai popular traseu din zonă este cunoscut local drept ”Base Las Torres” (Baza Turnului), iar liderul grupului va indica momentul cel mai bun pentru drumeţie, în funcţie de condiţiile meteo. O altă opţiune este drumeţia către ”Regugio Los Cuernos” (Cabana Coarnelor), care este lungă, însă oferă o priveliște fantastică asupra acestei secţiuni a parcului denumită ”Los Cuernos del Paine” (Coarnele). Gradul de dificultate oscilează de la moderat la dificil pentru ambele opţiuni, drumeţiile durează între 5 si 8 ore pe zi și se desfășoară pe cărări clar marcate. În Patagonia, vremea este mereu un impediment – fiţi pregătiţi pentru frig, ploaie și vânt. În următoarele 3 zile veţi împărţi un cort cu un alt participant la expediţie. Sacii de dormit nu sunt asiguraţi, așa că luaţi unul în bagaj, pentru că, alternativ, se poate închiria unul pentru aproximativ 30$ pentru 3 nopţi. Liderul grupului trebuie informat de la început pentru a se ocupa de formalităţi. Se pune la dispoziţia participanţilor o saltea gonflabilă, precum și 3 mic dejunuri, 3 prânzuri și 3 cine. Cinele sunt simple (paste, orez, pui) și se servesc în zona comună de mese. Prânzurile sunt compuse din sandwich-uri, fructe și ocazional un baton de ciocolată. Sucurile sau băuturile alcoolice nu sunt disponibile, iar selecţia la magazinul din camping este limitată. Dacă vă plac în mod deosebit anumite snackuri (migdale, alune, stafide) sau vreo băutură anume (o sticlă de vin sau spirtoase) asiguraţi-vă că le aduceţi cu dumneavoastră de la Buenos Aires sau Calafante. În camping sunt disponibile facilităţi de toaletă și baie, existând dușuri comune, seeparate pentru femei și bărbaţi.

 Ziua 12. Torres Del Paine
Veţi participa la un tur de o zi, însoţiţi de ghid, într-o altă parte a Parcului Naţional Torres del Paine, inclusiv o vizită la lacul gri, înainte de transferul la Puerto Natales (aproximativ 3 ore), unde veţi petrece noaptea. Pe vremuri un mic port pescăresc, astăzi orășelul este poarta de intrare în Torres; nu este mult de explorat în Puerto Natales, însă vă puteţi aventura să exploraţi bucătăria din zonă sau să încercaţi vinul și berea locală.

 Ziua 13. Torres Del Paine / El Calafate
După micul dejun, pornim pe un traseu printr-o pădure Lenga milenară până la baza “morinei” și ajungem într-unul dintre cele mai impresionante locuri din parc: priveliștea spre Baza Torres del Paine, unde ne vom bucura de vedere la Torre Sur, la Torre Central, la Torre Norte și la Cerro Nido de Cóndor. Vom lua prânzul la pachet. Transferl la hotel în El Calafate.

 Ziua 14. El Calafate / Buenos Aires
Micul dejun la hotel. Transfer la Aeroportul din El Calafate, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Buenos Aires. Sosim pe Aeroportul Naţional J. Newberry, apoi vom fi transferaţi la Aeroportul Internaţional din Ezeiza de unde ne îmbarcăm în zborul pentru București.

 Ziua 15. Sosire Bucuresti
Sosire în București, după o vacanţă extraordinară în Patagonia.


Servicii incluse:
De la 3615 € + 895 euro (taxe de aeroport) 15 zile – Avion

DATE DE PLECARE 2020: 24.10

PREŢUL INCLUDE:
 Bilet de avion Bucureşti – Buenos Aires– Bucureşti, zboruri cu escala, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 Bilet avion pe rutele interne:Buenos Aires – Ushuaia,Ushuaia – El Calafate, El Calafate – Buenos Aires;
 Taxele de aeroport;
 Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 9 nopţi de cazare în hoteluri de 4*; 3 nopti cazare in refugiu;
 12 mic dejunuri + 4 pranzuri la pachet +3 cine in decursul deplasarilor si a sederilor in refugiu conform program;
 Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
 Asigurare medicală de călătorie şi storno;
 Ghizi locali;
 Conducător de grup român.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
 Supliment de single 1500 €

ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
 Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.

NOTE:
 Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.
Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării. Grup minim 20 pers. Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 195 €/ pers.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

BEST DEAL Reducere 150 €
3650 € + 895 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
3700 € + 895 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD +
3800 € + 895 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

Cod oferta: ariash21

Oferta din categoria:


 
Circuite Argentia - 24 Octombrie 2020 (15 zile) - 15 zile / 3615 EURO
Plecare Pana la
24.Oct.2020 07.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2019
# #