Circuit 13.05;11.11.2020, Circuit INDOCHINA – de la 999 euro/persoană + taxe de aeroport, OF.150

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

13.05;11.11.2020, Circuit INDOCHINA – de la 999 euro/persoană + taxe de aeroport, OF.150 / 8 zile

» Plecari: 11.Nov.2020, 13.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 999 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Bangkok. Timp liber sau excursie opţională Turul Templelor - GraniţaBan Pakard– Siem Reap - Timp liber sauexcursieopţională Temple Angkor - Phnom Penh – Saigon - excursie opţională Mekong Delta - Tunelurile Cu Chi. Zbor de întoarcere spre Bucureşti


COD OFERTA-150.

Circuit INDOCHINA – de la 999 euro/persoană + taxe de aeroport
Date de plecare: 13.05.2020, 11.11.2020

DATE DE PLECARE ŞI TARIFE!

Date de plecare Tarif (euro/pers)

13.05.2020 999 euro
11.11.2020 1099 euro

Ziua 1 Sosire în Bangkok
După ce veţi ajunge în aeroportul din Bangkok veţi fi preluaţi şi transferaţi la hotelul la care veţi fi cazaţi – Royal Princess Larn Luang sau similar.

Ziua 2 Bangkok. Timp liber sau excursie opţională Turul Templelor
Mic dejun. Veţi avea timp liber la dispoziţie sau posibilitatea de a participa la o excursie opţională – Turul oraşului cu cele mai maiestuoase temple (Templul de Aur al lui Buddha, Templul lui Buddha Înclinat, Templul lui Buddha de Smarald) şi Marele Palat Regal.WatTraimit, cunoscut sub denumirea de Templullui Buddha de Aureste casa a celei mai înalte statui din aur din lume, cu o înălţime de 3 metrişi o greutate de 5,5 t. Statuia este acoperită cu aur în valoare de 40.000.000 de dolari şi a fost sculptată în stilul Sukothai.Wat Pho (Templul lui Buddha Înclinat) are cea mai mare şi mai veche statuie din Bangkok, fiind construită cu 200 de ani înainte ca Bangkok să devină capital Thailandei. Wat Phra Kaew (Templul lui Buddha de Smarald) este considerat cel mai important temple budist din Thailnada, fiind situat în centrul istoric al oraşului şi aproape de Palatul Regal, pe care îl veţi vizita ulterior. Acesta este un complex de clădirişi a fost casa de reşedinţă oficială a regelilor din 1782 până în 1925. Actualul rege locuieşte la Palatul Chitralada, dar Palatul Regal este folosit în continuare pentru evenimente. Pentru a vizitaPalatul Regal este necesară o ţinută adecvată. Cazare la hotelul Royal Princess LarnLuangsau similar.


Ziua 3 Bangkok – GraniţaBan Pakard– Siem Reap
Mic dejun. Veţi pleca spre graniţa Ban Pakard pentru a ajunge înSiem Reap. Veţi fi preluaţi de la graniţa din Cambodgia de către ghidul local şi veţi merge către o cultură de manioc (cunoscut sub denumirea de cassava), apoi veţi merge către apropiatul oraş Pailin ş iapoi la Siem Reap. Veţi fi transferaţi la hotel şi veţi avea timp liber la dispoziţie. Cazare la hotelul Angkor Paradise sau similar.


Ziua 4 Siem Reap. Timp liber sauexcursieopţională Temple Angkor
Mic dejun. Veţi avea timp liber la dispoziţie sau posibilitatea de a participa la o excursie opţională – Templele din Angkor. Excursia va începe cu South Gate din oraşul antic Angkor. Apoi veţi vizita Templul Bayon, unde puteţi admira cele 54 de turnuri decorate cu feţe imense, care vă vor privi din orice unghi. Baso-reliefurile nu sunt la fel de cunoscute ca cele de la Angkor, dar sunt mult mai extinse. Următoarea oprire va fi la Phimeanakas (în incinta Palatului Regal) pentru o vedere splendidă asupra Angkor. Apoi veţi face un traseu în pădure pentru a ajunge la Preah Palilay al cărui coş de fum pare că este gata să cadă. După o scurtă plimbare veţi vedea Terasa Regilor Leper şi Terasa Elefanţilor. Veţi continua către Ta Prom, un templu unic, ce are în interior copaci crescuţi pe structura clădirii. Este considerat unul dintre cele mai fotogenice temple din Angkor şi a primit de curând denumirea de Templu „ Tomb Raider” în urma filmării unei pelicule în care a jucat Angelina Jolie. Apoi vă veţi întoarce spre oraşul Siem Reap şi vă veţi îndrepta către Templul Ankor, cea mai mare clădire religioasă din lume dediactă lui Vishnu, Zeul Hindu. Ultima oprire va fi la piramida Pre Rup. Întoarcere la hotelul Angkor Paradise sau similar.

Ziua 5 Siem Reap – Phnom Penh
Mic dejun. Veţiplecaspre Phnom Penh. Prima oprireva fi la Podul Spean Praptos care datează din Imperiul Khmer. Se pare că s-aîncercatsă fie dinamitat acest pod de mai multe ori, dar structura puternică a rezistat. Excursia va continua la Ferma de Mătase Santuk. Veţi face un scurt tur pentru a face cunoştinţă cu toate procesele de producţie, de la viermii de mătase până la produsul finit purtat de localnici. Această ferma oferă locuitorilor din zonă multe locuri de muncă. Veţi continua către piaţa Skuon, unde veţi putea vedea specialitatea culinară a zonei – tarantulă prăjită. Pentru locuitorii din Cambodgia aceasta este o gustare delicioasă şi vin special în această piaţă pentru a o cumpăra.După masa veţi ajunge in Siem Reap unde veţi vizita Palatul Regal. A fost construit în 1866 şi astăzi este casa Regelui Norodom Sihamoni, care conduce Cambodgia din 2004.Vă veţi plimba prin interiorul complexului, al grădinilor şi veţi vizita Pagoda de Argint, care găzduieşte o colecţie de statui Buddha (una dintre ele este decorată cu 9.584 de diamante) şi a cărei podea este acoperită cu 5000 de plăci de argint. Ultima oprire a zilei va fi Riverside, un loc cu o privelişte minunată unde vă puteţi plimba pe una dintre puţinele pasarele pietonale din Phnom Penth. Veţi vedea oameni exersând, dansând sau doar privind râul. Cazare la hotelul River Home Boutique sau similar. Seara veţi putea participa la o cină pe croaziera Phnom Penh. Vă veţi îmbarca la bordul unei bărci confotabile şi veţi naviga de-a lungul râurilor Mekong şi Tonle Sap. Veţi putea admira Phnom Penh în timp ce vă veţi delecta cu un delicios meniu asiatic sau vestic.

Ziua 6 Phnom Penh – Saigon
Mic dejun. Veţi pleca de la hotel pentru a ajunge în Saigon (Ho Chi Minh). Ho Chi Minh, cunoscut de localnici sub denumirea de Saigon, este oraşul impulsiv al Vietnamului. Are peste 7 milioane de locuitori, milioane de motociclete şi nu este doar cel mai mare oraş din Vietnam, ci şi o metropolă în mişcare şi cel mai mare centru economic. Veţi vizita Palatul Reunificării, Oficiul Poştal Central, Catedrala Notre Dame,Cartierul Chinezesc şi templul dedicate Zeiţei Mării – Pagoda ThienHau. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

Ziua 7 Timp liber sau excursie opţională Mekong Delta
Mic dejun. Astăzi veţi avea timp liber la dispoziţie sau puteţi participa la o excursie opţională la Delta Mekong, cea mai fertilă regiune din ţară şi principalul producător de orez şi de fructe tropicale. Vă veţi plimba cu barca pe canalele înguste ale râului Mekong şi veţi face cunoştinţă cu modul de viaţă al localnicilor. Seara vă veţi întoarce la hotel. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

Ziua 8 Tunelurile Cu Chi. Zbor de întoarcere spre Bucureşti
Mic dejun.Veţi începe excursia către tunelurile Cu Chi, faimoase deoarece au fost folosite de gherilele comuniste pe perioada Războiului din Vietnam. Acestea au o lungime de peste 250 km şi se întindpe 3 etaje. Ghidul vă va face să pătrundeţi în atmosfera războiului povestindu-vă despre curajul, determinarea şi teroarea din acea perioadă. Apoi veţi fi transferaţi la aeroport pentru zborul de întoarcere către Bucureşti.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):
Bangkok –Hotel Royal Princess Larn Luang 4* sau similar
Siem Reap – Hotel Angkor Paradise 5* sau similar
Phnom Penh – Hotel River Home Boutique 4* sau similar
Vietnam – Hotel Northern Saigon 4* sau similar.

ACTE NECESARE:
• Pașaport simplu valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizelor pentru Thailanda (in aeroport), viza pentru Cambodgia (la intrarea in tara) şi viza pentru Vietnam (e-visa obtinuta in prealabil).
Informatii vize:
Thailanda
Autorităţile thailandeze eliberează viză de intrare şi la frontieră, pentru o perioadă de şedere de până la 15 zile. Pentru a obţine o viză de intrare în Thailanda, pe aeroport, va trebui să vă deplasaţi, după coborârea din avion, la biroul “Oficiul Emigrări şi Vize Speciale, Diplomaţi şi Visa-On-Arrival” unde sunt necesare următoarele:
• valabilitatea paşaportului să fie de minimum 6 luni;
• să completaţi un formular tip;
• fotografie 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
• bilet de avion pentru retur;
• durata sejurului să nu depăşească 15 zile;
• persoana care călătoreşte individual trebuie să aibă asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume în dolari SUA sau Euro;
• pentru o familie (soţ, soţie, copii) suma minimă necesară este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume în dolari SUA sau Euro;
• după predarea formularelor şi verificarea documentelor, procedură care va dura în jur de 5-10 minute, cetăţenilor români li se va aplica pe paşaport viza necesară intrării în Thailanda.
Începând cu 27 septembrie 2016, taxa de viză este de 2000 THB (aproximativ 50 EUR).

Cambodgia
Viza se poate obtine pe aeroportul din Cambodgia, iar costul unei vize turistice este de 20 USD.
Documente necesare:
- Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si cu 2 pagini libere pentru aplicarea stampilelor de catre ofiterii de frontiera;
- Poze tip pasaport;
- Dovada rezervarii biletelor de avin pentru iesirea din Cambodgia;
- Rezervarea la hotel

Vietnam
Pentru obținerea vizei turistice, solicitanții trebuie să se prezinte la sediul Ambasadei R.S. Vietnam din Str. C.A.Rosetti nr.35, Sector 2, 702 051, Bucureşti.
Dosarul de viza trebuie sa includa:
– Pasaportul valabil pentru cel putin 6 luni de la data intrarii in tara;
– Doua fotografii tip pasaport (3×4)– Biletul de avion dus-intors;
– Rezervarea la hotel;
– Invitatie / scrisoare de la o agentie locala
– Situatia financiara de la banca care sa dovedeasca ca aveti cel putin 1000 de dolari in cont;
– Cerere de viza completata
Taxa de viza pentru o singura intrare este de 30 euro si o veti primi intr-o saptamana.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul ambasadei: http://www.vietnamembassy-romania.org
Turistii se vor ocupa pe cont propriu de obtinerea vizelor


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbordus-întors cu bagaj de calasi de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghidvorbitor de limbaromana
Cazarela hoteluride 4*-5*
Mic dejun in fiecaredimineatala hotel
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 590 €/pers
Pachet excursii opționale (zilele 2, 4 si 7): 179€/pers. (opțional)
Pachet cină (6 cine+cina pe croaziera): 169€/pers
Asigurare medical și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
Supratax ăpentru camera single: 399 €/pers.
Vize Thailanda, Cambogia, Vietnam

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no show
Oferta din categoria:


 
13.05;11.11.2020, Circuit INDOCHINA – de la 999 euro/persoană + taxe de aeroport, OF.150 - 8 zile / 999 EURO
Plecare Pana la
11.Nov.2020 18.Nov.2020 Rezervare
13.May.2020 20.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.12.2019
# #