Circuit Circuit de 15 zile în Thailanda cu 12 Experiențe Incluse - Thailandezul.ro

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit de 15 zile în Thailanda cu 12 Experiențe Incluse - Thailandezul.ro / 15 zile

Oferta valabila pentru rezervari pana la data de 30.06.2022

» Plecari: 08.Mar.2023, 27.Dec.2022, 11.Oct.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 1891 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 31.07.2022
» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Bangkok - Chiang Mai - Phuket


Perioade disponibile:
11-26 Octombrie 2022
27 Dec-11 Ianuarie 2023
8-23 Martie 2023


Ce vom face în această vacanță?
Această excursie este mai mult decât o simplă vacanță. Este ceva care se dorește a fi cu adevărat cea mai tare experiență din viața ta. Cele 12 experiențe și aventuri sunt punctul forte al acestei vacanțe și sunt incluse în pachet. Vezi mai jos un scurt video de prezentare cu o parte din aceste experiențe.

Este gândită de așa natură încât să experimentăm lucruri, oameni și locuri cât mai original posibil. Este o vacanță diferită de restul ofertelor agențiilor de la noi din țară. O să încercăm pe cât de mult să mâncăm ca niște localnici, să experimentăm, să ne distrăm și chiar să gândim ca aceștia. De aceea, toată excursia, dar mai ales cele 12 experiențe incluse în pachet sunt gândite în așa fel încât să fie cât mai naturale și nu comerciale.

Cu toate că eu recomand 100% să încerci absolut toate experiențele incluse, acestea nu sunt obligatorii și în cazul în care nu dorești să participi la una dintre ele, mă poți anunța cu o seară înainte și a doua zi vei putea explora singur/ă.

Ziua 1: București – Doha(Istanbul) – Bangkok
Vom pleca din București în timpul zilei cu zborul Qatar Airways sau Turkish Airlines spre Bangkok. După aproximativ 14 ore vom ajunge în Bangkok a doua zi. În cele 14 ore este inclusă și escala din Doha sau Istanbul, timp în care vom putea explora aeroportul. Detalii exacte despre ore o să primești cu 2-3 saptămâni înainte de ziua plecării.

După ce terminăm formalitățile legate de viză, ne vom îndrepta către metrou pentru transferul către hotel. Folosim metroul pentru că este cel mai rapid mod de transfer, dar și pentru că este foarte ecologic și în acest fel vom începe deja să experimentăm stilul de viață al localnicilor.

Prima zi este pentru relaxare și odihnă după drumul lung parcus cu avionul.

Ziua 2: Piața plutitoare Daemon Saduak și piața Maeklong de pe șina de tren în Bangkok
După ce ne-am odihnit și reîncărcat bateriile, a doua zi ne vom bucura de o experiență culinară de excepție. În această excursie de o zi, vom putea experimenta piața plutitoare Damnoen Saduak și piața de pe șina de tren Maeklong, ambele pline de atracții de neuitat și povești uimitoare.


Ziua 3: Templele Grand Palace & Wat Pho și piața de flori Pak Klong Talad – Bangkok
În a treia zi vom experimenta ce este mai bun din Bangkok cu acest tur la Templele Grand Palace & Wat Pho și piața de flori Pak Klong Talad, care îți va oferi o gustare a amestecului uimitor de contraste pe care acest oraș îl are de oferit. Ce să aduceți: îmbrăcăminte decentă, preferabil pantaloni/fuste lungi.


Ziua 4: Relaxare și Trenul de noapte Bangkok – Chiang Mai
În prima parte din a patra zi, fiecare este liber să facă ce dorește. Fie că te vei bucura de puțină relaxare la piscina hotelului sau vei dori să ieși la o mică plimbare prin cartier este alegerea ta.

Din Bangkok către Chiang Mai vom călători cu trenul de noapte care este în sine o experiență foarte frumoasă. Vom pleca de la hotel în jurul după-amiezii și vom folosi metroul pentru a ajunge la gara de tren Bang Sue Junction. Călătoria cu trenul de noapte nu numai că este o experiență extraordinară, dar este mult mai ecologică decât zborul, mai confortabilă și mult mai eficientă din punct de vedere al timpului.


Ziua 5: Check-in, relaxare și lecții de gătit – Chiang Mai
Ajunși în Chiang Mai în jur de ora 7 dimineața, după transferul la hotel, vei avea la dispoziție toată ziua pentru a explora orașul sau a te relaxa. Poți alege să te relaxezi la piscină, să mergi la sala de forță din cadrul hotelului sau să ieși în oraș să începi să cunoști oamenii și obiceiurile lor.


După curs poți alege să ieși în oraș să te bucuri de viața de noapte cu mențiunea că a doua zi trebuie să fii pregătit/ă dis de dimineață pentru o nouă aventură.

Ziua 6: Sanctuarul Elefanților & Marele Canion – Chiang Mai
În prima jumătate a zilei, vei petrece dimineața ajutându-ne să avem grijă de elefanți. Vom ajunge dimineața devreme la sanctuar și vom începe ziua cu o scurtă introducere despre elefanții noștri, apoi vom continua să-i întâlnim și să-i observăm în timp ce se hrănesc în habitatul lor natural.

După ce vom servi un prânz tradițional Thailandez care este inclus, în a doua parte a zilei, vom merge la Marele Canion din Chiang Mai. Aceasta este o experiență pe care nu vrei să o ratezi dacă iubești aventura, în special săriturile de pe stânci. Punctele de săritură variază în înălțime, astfel încât o să îl poți alege pe cel care îți oferă cea mai mare doză de adrenalină!

Plecarea pentru această experiență este la ora 8 dimineața, deci pentru a te bucura și de micul dejun care este inclus va trebui să te trezești ceva mai devreme.


Ziua 7: Relaxare – Chiang Mai
După aventura la elefanți și săriturile din canion, vei avea la dispoziție toată ziua pentru a explora orașul sau a te relaxa. Poți alege să te relaxezi la piscină, să mergi la sala de forță din cadrul hotelului, să dormi până târziu sau să ieși în oraș la o masă de prânz locală.

Programul de seară este la fel de liber, poți alege să ieși în oraș la o mică plimbare sau să te bucuri de viața de noapte cu mențiunea că a doua zi trebuie să fii pregătit/ă dis de dimineață pentru o nouă aventură.

Ziua 8: Rafting pe râul Maeteang – Chiang Mai
Ziua cu numărul 8 va fi tot una plină de aventuri. După aproximativ o oră de mers cu mașina vom ajunge la locul de pornire pentru experiența de rafting pe râul Maeteang. Vei experimenta peste 14 rapide timp de 10 km de rafting în apă și vei simți vuietul râului Maeteang sub caiacul în care te vei afla. În fiecare caiac în care se află doi sau trei turiști se va afla și un ghid local, deci vei fi în siguranță tot timpul. După ce am terminat experiența ne vom bucura de un binemeritat prânz tradițional Thailandez care este inclus în preț.

Aceasta este, din punctul meu de vedere, experiența de top dintre toate cele 12 și este ceva ce trebuie să încerci.


Ziua 9: Relaxare, relaxare, relaxare
După experiența la rafting, care din punct de vedere fizic este destul de solicitantă și poate după o noapte petrecută în oraș, cu siguranță vei avea nevoie de o zi de relaxare. Te poți bucura de piscină sau te poți plimba prin orașul plin

Ziua 10: Plimbare cu scuterul sau cu Tuk Tuk-ul în munții din Chiang Mai – bucla Samoeng
O experiență unică, care nu trebuie ratată atunci când ești în Chiang Mai. Vei conduce scuterul de-a lungul unui drum frumos de aproximativ 100 km care trece prin dealuri înalte, jungla verde de papură, plantații de fructe și câmpuri de orez.

Carnetul de conducere este obligatoriu dacă dorești să ai propriul scuter, de asemenea o bluză cu mânecă lungă o să fie utilă la altitudini mai mari și pelerină în caz de ploaie.


Ziua 11: Mic dejun, relaxare și avionul intern Chiang Mai – Phuket
După ultimele două zile de aventuri, vei avea la dispoziție aproape toată ziua pentru a te odihni, relaxa sau explora orașul Chiang Mai pentru ultima dată în această excursie.

Seara în jur de ora 6 – 7 vom pleca spre aeroport cu mașini private, de unde vom zbura cu o companie internă către insula Phuket – ultima destinație din vacanța noastră.

Ajunși în aeroportul Phuket, după transferul de aproximativ 45 de minute cu un minibus privat către hotel, vom face check-in seara destul de târziu.

Ziua 12: Relaxare – Phuket
Phuket găzduiește mai multe plaje uimitoare. Cu apa ei de smarald și nisipul extrem de fin sau mâncarea stradală delicioasă, insula te așteaptă să o explorezi atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte când micul paradis exotic se transformă într-un loc perfect pentru distracție și multă voie bună.

Ziua 13: Excursie privată pe insulele Phi Phi – Phuket
Această experiență conține 8 ore de aventură pură, vom face turul insulelor din jurul Arhipelagul Phi Phi. Toate ambarcațiunile noastre sunt chartere private și rezervate doar pentru grupul nostru.

Vei descoperi peisaje marine uimitoare, contrastate de un turcoaz ireal, nisip alb și stânci de calcar. Marea Andaman oferă una dintre cele mai limpezi ape și viață marină vibrantă din lume. Te vei putea bucura de snorkeling în locații emblematice, cum ar fi Shark Point, care găzduiește rechinii de recif cu vârful negru.


Ziua 14: Plimbare cu microbuzul pe insula Phuket
Ultima experiență din program este o plimbare cu microbuzul pe insula, doar că de această dată vom descoperi atracțiile insulei Phuket. O să avem mult mai multă libertate, ne vom opri când și unde dorim și vom petrece exact cât timp vrem la fiecare atracție de pe insulă. Vom efectua opriri dese și vom vizita mai multe plaje și obiective turistice pe drum.

Vom vizita Plaja Freedom, plaja Karon, ne vom bucura de priveliști la punctul de observare Karon după care ne vom opri pentru masa de prânz cu vedere la mare.

După masă vom vizita Templul The Big Buddha și un magazin cu produse exclusiv locale.


Ziua 15: Relaxare și transfer la aeroport – Phuket – Doha(Istanbul) – București
Ce îți poate umple sufletul de bucurie mai mult decât să te relaxezi într-un cadru de vis? Cu o carte bună într-o mână și cu o nuca de cocos în cealaltă, bucură-te de plajele captivante ale insulei Phuket și acaparează toata liniștea și „Zen-ul” pe care acest mic univers exotic ți-l poate oferi.

Vom pleca din Phuket în timpul zilei cu zborul Qatar Airways sau Turkish Airlines spre București. După aproximativ 14 ore vom ajunge în București în aceeași zi. În cele 14 ore este inclusă și escala din Doha sau Istanbul. Detalii exacte despre ore o să primești cu 2-3 saptămâni înainte de ziua plecării.


Servicii incluse:
În prețul pachetului sunt incluse:

avionul din București către Bangkok și 3 mese
trenul de noapte din Bangkok către Chiang Mai
avionul intern din Chiang Mai către Phuket
avionul din Phuket înapoi către București și 3 mese
toate transferurile către hoteluri cu metroul sau mașini private
cazarea pentru 14 nopți, din care una este în trenul de noapte
micul dejun în toate locațiile
cele 12 experiențe și aventuri, taxele de intrare și prânzul la 6 dintre ele
ghid local vorbitor de limba română sau engleză pentru toate experiențele
eu ca și însoțitor de grup pe toată durata vacanței
taxele de aeroport

Oferta din categoria:


 
Circuit de 15 zile în Thailanda cu 12 Experiențe Incluse - Thailandezul.ro - 15 zile / 1891 EURO
Plecare Pana la
08.Mar.2023 22.Mar.2023 Rezervare
27.Dec.2022 10.Jan.2023 Rezervare
11.Oct.2022 25.Oct.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.05.2022
# #