Circuit Circuit Thailanda - Cambodgia & sejur Phuket - 16 Noiembrie 2020 (13 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit Thailanda - Cambodgia & sejur Phuket - 16 Noiembrie 2020 (13 zile) / 13 zile

» Plecari: 16.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 1735 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 09.11.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bangkok - Piaţa Plutitoare - Phnom Pehn - Sieam Reap - Phuket - Phang Nga Bay - Phi Phi Island


 Ziua 1. București - Bangkok
Punct de întâlnire – Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Zbor spre Bangkok cu escală.

 Ziua 2. Bangkok
Transfel la hotel în Bangkok. Seara, croazieră pe râul Chao Phraya la bordului vasului Grand Pearl pentru a admira luminile capitalei thailandeze. Cină inclusă.

 Ziua 3. Bangkok
Tur de oraș în Bangkok: Palatul Regal, Buddha de Smarald – protectorul Thailandei, care își are casa în sanctuarul Wat Phra Kaeo, templul cel mai important din Palatul Regal. Urmează Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat - cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok și apoi Wat Trimit, templu ce adăpostește cea mai mare statuie de aur a lui Buddha din lume (de unde și denumirea colocvială de Templul lui Buddha de aur). Mai târziu ne bucurăm de o croazieră cu o ambarcațiune tradițională pe fluviul Chao Phraya și ne oprim la Wat Arun, un templu care adăpostește pagoda centrală, de 79 de metri, reprezentând Muntele Meru.

 Ziua 4. Bangkok
Zi liberă. Recomandări: oportunități de shopping sau unul dintre tururile opționale.

 Ziua 5. Bangkok, Thailanda - Phnom Penh, Cambodgia
Transfer de la hotel la aeroportul din Bangkok, cu zbor Bangkok - Phnom Penh. La sosirea în Phnom Penh întâlnire cu ghidul local și transfer la hotel.

 Ziua 6. Phnom Penh
Astăzi vizităm Palatul Regal din Phnom Penh, unde putem admira Pagoda de Argint - cel mai important templu budist al capitalei și templul oficial al Regelui și Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urmează o oprire la Muzeul Național, care este oglinda stilului tradițional khmer și unde putem admira cea mai faimoasă colecție de artefacte artistice, arheologice și religioase aparținând culturii khmere, datând din secolele IV-XIII. Mai târziu ne aventurăm în templul hindus Wat Phnom, care este construit pe un deal artificial și este cea mai veche construcție a orașului și facem o oprire și la Muzeul Genocidului, găzduit într-o fostă școală care a fost ocupată de khmerii roșii și folosită drept centru de detenție și tortură. Apoi, la 17 km sud-vest de Phnom Penh, vizităm Campurile Morții, locul unde khmerii roșii au omorât și îngropat peste 17.000 de oameni în timpul celor 4 ani de guvernare. Astăzi, pe locul gropilor comune, este ridicat un monument în memoria victimelor.

 Ziua 7. Phnom Penh - Siem Reap
Transfer la aeroportul din Phnom Penh, cu zbor intern Phnom Penh - Siem Reap. După transferul la hotel, vizită la Angkor Wat, construit în perioada domniei regelui Suryavarman II în secolul al XII-lea. Seara, cină într-o ambianță locală, urmată de un show folcloric tradițional Apsara, specific culturii khmere.

 Ziua 8. Siem Reap
Vizită la Templul Ta Prohm, construit la mijlocul secolului al XII-lea de către regele Jayavarman al Vlllea, în onoarea mamei sale, urmată de Banteay Kdei, un complex monahal buddhist, construit la sfârșitul secolului al XII- lea în stilul arhitecturii Templului Bayon. Vizităm Srah Srang, o piscină sacră, Angkor Thom fosta capitală a marelui Imperiu Khmer, cu cele mai renumite monumente din Angkor, Templul Bayon, Terasa Elefanților și Terasa Regelui Leproșilor.

 Ziua 9. Siem Reap, Cambodgia - Phuket, Thailanda
Azi zburăm din Siem Reap, întorcându-ne din nou în Thailanda, pe insula Phuket.

 Ziua 10. Phuket
Începem ziua cu o vizită la Templul Suwannakuha, apoi urcăm într-o barcă tradițională spre Phang Nga Bay unde vom avea ocazia să intrăm la Peștera Lord și să ajungem la stâncile de la Khao Ma Ju, Khao Nom Sao și Khao Chang. De aici navigăm spre o altă insulă, Ping- Kan, cunoscută și sub denumirea Insula James Bond, deoarece a servit drept decor natural pentru una din seriile filmelor James Bond, “The man with the golden gun”. Degustăm, apoi, un prânz tradițional thailandez, iar spre seară ne întoarcem la hotel în Phuket.

 Ziua 11 - 12. Phuket
Zile relaxante pe plajele din Phuket, cu o multitudine de opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv excursii opționale.

 Ziua 13. Plecare din Phuket
Transfer de la hotel la aeroportul din Phuket.
Sosire Bucuresti.


Servicii incluse:
De la 1735 € + 695 euro (taxe de aeroport)
13 zile - Avion

DATE DE PLECARE 2020:
28.04; 16.11

PREŢUL INCLUDE:
 Bilet de avion Bucureşti – Bangkok si Phuket – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 Bilet de avion Bankgok – Phnom Penh;
 Bilet de avion Phnom Penh – Siem Reap;
 Bilet de avion Siem Reap- Bangkok - Phuket;
 Taxele de aeroport ;
 Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
 11 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*;
 Croazieră pe râul Chao Praya în Bangkok cu cină tradiţională inclusă ;
 Show folcloric tradiţional Apsara, specific culturii khmere, organizat într-un restaurant local din Siem Reap (cină inclusă);
 Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
 Asigurare medicală de călătorie Travel;
 Ghizi locali;
 Conducător de grup român.
Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19) persoane se percepe un supliment de 120 €/ pers.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 €/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok);
 Taxă de viză pentru Cambodgia 35 €/pers. ( se achită la inscriere);
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
SUPLIMENTE
 Supliment de single 425 €

EXCURSII OPTIONALE:
-Excursie Jumatate de zi la Damnoen Saduak –Piata Plutitoare 40 €/pers.
-Excursie de jumatate de zi - A Feast in a Dragon''''s Belly - Chinatown Food 80 €/pers.
-Croaziera la Apus pe Mighty Mekong 20 €/pers.
-Excursie de 1 zi - pranz si cina incluse - Pesteri si lagune in Golful Phang Bay 140 €/pers.
-O zi in Phi Phi Island cu barca de viteza si pranz inclus 140 €/pers.
*Excursiile sunt calculate pentru un grup de minim 10 persoane!

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
 pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, nu se acceptă paşaport temporar;
 2 fotografii de tip paşaport care vor fi luate personal în călătorie, pentru vizele care se primesc la intrarea în fiecare ţară;

NOTE:
 Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
 În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele din tarile tranzitate; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion. Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

BEST DEAL Reducere 150 €
1735 € + 695 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
1785 € + 695 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD +
1885 € + 695 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

Cod oferta: ariaa h13

Oferta din categoria: 
Circuit Thailanda - Cambodgia & sejur Phuket - 16 Noiembrie 2020 (13 zile) - 13 zile / 1735 EURO
Plecare Pana la
16.Nov.2020 28.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2019
# #