Circuit Circuit Vietnam – Laos – Cambodgia - 5 Martie 2020 (16 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Vietnam – Laos – Cambodgia - 5 Martie 2020 (16 zile) / 16 zile

» Plecari: 05.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 16 zile
» Pret: de la 2550 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 01.03.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Hoi An - My Son - Da Nang - Hue - Hanoi - Halong Bay - Luang Prabang- Siem Reap – Phnom Penh


 Ziua 1.București – Doha
Plecăm din România spre Vietnam, nerăbdători să descoperim o parte din sufletul Asiei.

 Ziua 2. Doha - Ho Chi Minh (Saigon)
Zburăm din Doha și ajungem în fabulosul HoChi Minh, cel mai populat oraș al Vietnamului. Important centru cultural, turistic și comercial, era cunoscut ca „Perla Orientului Îndepărtat”. Ne retragem la hotel, nerăbdători să descoperim Vietnamul.

 Ziua 3. Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh
După mic-dejun, facem o vizită la centrul religiei caodaiste, un melanj între budism, taoism, catolicism, islamism, hinduism și confucianism. Este vorba despre Tay Ninh, care găzduiește renumitul Templu Principal, pe care îl vedem chiar la momentul rugăciunii de prânz. Continuăm cu un simbol al țării, tunelele de la Cu Chi. Pe o lungime de 200 dekilometri, aici se aflau dispensare, bucătării, dormitoare, camere de întâlnire, chiar și arsenale de război. Facem o plimbare în orășelul subteran, apoi cinăm și revenim la hotel.

 Ziua 4. Ho Chi Minh – Da Nang – Hoi An
Petrecem ziua explorând Ho Chi Minh, fost Saigon, centrul financiar al Vietnamului. Vizităm cartierul chinezesc Cho Lon, templul Thien Hau, Pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem, vechea clădirea Poștei. După -amiază facem o plimbare în vechile cartiere coloniale și admirăm Primăria, Opera, Catedrala Notre-Dame cu superb sa arhitectură de inspirație franceză, cât și simbolul vechiului guvern, Palatul Reunificării. Avem timp pentru shopping în piața Ben Thanh, unde găsim mătase, bijuterii, articole din piele și lemn și multe alte obiecte numai bune de adus ca suveniruri celor dragi. Pe seară, mergem la aeroport și zburăm spre Da Nang, apoi mergem la cină și odihnă în Hoi An.

 Ziua 5. Hoi An – My Son – Hoi An
Astăzi descoperim Hoi An, oraș de coastă renumit pentru centrul său vechi parcă desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor. Vedem capodopere arhitecturale precum Podul Japonez, Templul Phuc Kien și admirăm casele joase tipic chinezești, cât și mulțimea de pagode pline de culoare. Continuăm cu un pelerinaj la My Son (opțional), parte a Patrimoniului Mondial și loc plin de spiritualitate. Complexul de temple dedicate zeului Shiva se află în sălbatica junglă, înconjurat de Muntele Hon Quap și de izvoare limpezi și le oferă vizitatorilor ocazia de a face fotografii de neuitat. Revenim în Hoi An și mergem la hotel.

 Ziua 6. Hoi An – Da Nang – Hue
După mic-dejun, mergem într-o vizită cu totul specială. Nicăieri în Vietnam lucrurile nu se transformă la fel de rapid ca în Da Nang.Timp de decenii a fost un sat pescăresc, dar schimbări mari sunt în desfășurare. Mergem spre Muntele de Marmură, un ansamblu de cinci cariere de calcar și marmură, celebru pentru grotele și pagodele sale. La baza muntelui se află un sat de sculptori, plin cu ateliere de cioplit marmură, măiestria vietnamezilor fiind extraordinară. Vizităm Muzeul Arheologic Champa, care adăpostește peste 300 de vestigii remarcabile, cele mai vechi din secolul al V-lea. Plecăm apoi spre Hue și trecem prin superba Trecătoare a Norilor, pe care BBC a numit-o „o panglică naturală de perfecțiune, una dintre cele mai frumoase șosele de coastă din lume”. Pe parcursul celor 21 de kilometri ai săi, facem fotografii superbe cu peisajul feeric, care oferă o panoramă idilică asupra Mării de Est a Vietnamului. Ajungem în Hue, vechea capitală între 1802 și 1945 și vedem orașul într-o plimbare cu un vehicul tipic vietnamez, ciclo-ricșa, apoi mergem în Piața Dong Ba, cel mai mare centru comercial din regiune.

 Ziua 7. Hue – Hanoi
Astăzi explorăm Hue, fostă reședință regală și centru administrativ care amintește de vremurile glorioase ale Imperiului Vietnamez. Vedem Citadela, un ansamblu elegant de palate, temple, pagode și grădini, apoi Palatul Armoniei, Mausoleul Împăratului Minh Mang și Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducător al țării. După - amiază , petrecem momente idilice pe parcursul unei croaziere cu un vas-dragon pe Râul Parfumat, apoi vizităm Pagoda Thien Mu. Înaltă de 21 de metri și cu șapte etaje, construcția reprezintă un simbol al Vietnamului și un obiectiv foarte popular pentru turiștii de pretutindeni. După cină, zburăm spre Hanoi și ne retragem la hotel.

 Ziua 8. Hanoi
Avem toată ziua la dispoziție pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta capitală a țării și al doilea oraș ca mărime din Vietnam se remarcă printr-un amestec al culturilor chineze și franceze, de la arhitectură la preparate culinare. Vedem Mausoleul și fosta reședință a lui Ho Chi Min, apoi Pagoda pe un singur pilon, care arată ca o floare de lotus grațioasă și simbolizează puritatea. Continuăm cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care găzduiește cea mai veche universitate din Hanoi, iar după lăsarea serii asistăm la un spectacol de artă tradițională vietnameză, în care mai multe marionete vor pluti grațios pe apă.

 Ziua 9. Hanoi – Halong Bay
După mic-dejun, mergem să vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul Golf de la Halong, care face parte din Patrimoniul Mondial. Urcăm pe o joncă, o corabie tradițional vietnameză și avem parte de o croazieră minunată. Ca într-o călătorie spre o lume magică, plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetație și izvor al legendelor cu dragoni. Facem fotografii cu uimitorul peisaj, iar pentru o experiență completă servim tot pe vas preparate pescărești delicioase atât la prânz, cât și la cină. Mai mult, de-a lungul croazierei vom putea înota în apele cristaline ale golfului.

 Ziua 10. Halong Bay – Hanoi – Luang Prabang
Dimineața, navigăm spre Insula Hon Dau și vedem grotele de la Luon, Bai Tu Long și Bai Tho, unde s-au găsit multe artefacte importante. Golful Halong este format din mii de insule din calcar, care și-au primit numele după forma pe care o au. În apele de aici se găsesc peste 200 de specii de pești și mai mult de 450 de feluri de moluște. Zona liniștită este locuită de o comunitate de numai 1.600 de oameni, care locuiesc în case plutitoare și trăiesc din pescuit. După prânz, ne întoarcem pe uscat, apoi mergem la Aeroportul din Hanoi, de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu destinația Luang Prabang.

 Ziua 11. Luang Prabang
Astăzi descoperim vechea capitală a Laosului, care a fost inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO în 1995 și a devenit în ultimii ani o destinație turistică foarte populară. Vizităm Palatul Regal, acum transformat în Muzeu Național, și câteva dintre cele peste 50 de temple construite în perioada dominației franceze, printre care Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng. Dacă vă place să faceți mișcare, puteți urca 329 de trepte pâna la Templul Wat Chom Si, de unde veți putea face fotografii panoramice cu împrejurimile superbe. După cină, mergem în căutarea celor mai frumoase suveniruri în bazarul de noapte. Obiecte lucrate de artizani locali, sculpturi deosebite și țesături tradiționale, toate vă vor face cu ochiul de pe sute de tarabe colorate.

 Ziua 12. Luang Prabang– Siem Reap
La răsăritul soarelui, asistăm la o tradiție veche de origine religioasă. Sute de călugări cu robe portocalii primesc în fiecare dimineață ofrande din partea localnicilor, pe strada Sisavang. Plecăm la aeroport și zburăm spre Siem Reap, oraș chic al Cambodgiei, unde s-a născut civilizația Khmeră. Vizităm Citadela Femeilor, un templu shivaist mic și cochet, care impresionează prin ornamentele de o finețe rară, sculptată în piatră șlefuită, apoi vedem situl arheologic Banteay Samre, ridicat în secolul al X-lea în venerarea lui Shiva, care este foarte popular în rândul turiștilor.

 Ziua 13. Siem Reap (Angkor)
Plecăm să descoperim Siem Reap, care servește și ca poartă de intrare pentru cei care vin să viziteze templele din Angkor. Vedem situl arheologic Angkor Thom, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefanților și Terasa Regelui Lepros. Mergem în inima junglei, la Templul Ta Prohm, o altă minune arhitectonică akhmerilor. Clădirea a fost lăsată în starea în care a fost descoperită în secolul trecut și vegetația luxuriantă a acaparat zidurile sale, oferind un spectacol unic în lume. După ce facem fotografii cu impresionantul temple unde a fost filmată pelicula “Lara Croft: Tomb Raider”, mergem să vedem Templul Angkor Wat, cel mai mare monument religios din întreaga lume. Complexul impresionează atât prin grandoarea sa, cât și prin detaliile arhitecturale remarcabile. Încheiem ziua cu o cină la un restaurant tradițional, cu dansuri khmere și mâncare delicioasă.

 Ziua 14. Siem Reap – Phnom Penh
Începem ziua cu o croazieră pe Lacul Tonle Sap și descoperim viața pescarilor care locuiesc în case plutitoare, așezate pe piloni înalți. Lacul este cea mai mare întindere de apă dulce din Asia de Sud-Est și a fost declarat în 1997 rezervație a biosferei. Dacă avem timp, vizităm și Școala Artizanilor din Angkor, unde vedem sculpturi realizate cu măiestrie în lemn și piatră, cât și piața locală, plină de fel de fel de suveniruri simpatice pentru cei de acasă. Plecăm apoi spre aeroport și zburăm spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei, după care ne retragem la hotel pentru odină.

 Ziua 15. Phnom Penh – Doha
După mic-dejun, facem un tur al seducătorului Phnom Pehn, numit în trecut Perla Orientului, realizat după un model arhitectural francez. Vizităm Muzeul Național, clădire în stil khmer unde se află peste 5.000 de exponate și, dacă regale decide că va admite turiști în acea zi, vizităm o parte a Palatul Regal. Continuăm cu Templul Wat Phnom, cu pagoda sa închinată zeiței mării și cu Monumentul Independenței, apoi ne facem bagajele și ne pregătim să ne întoarcem acasă. Mergem la aeroport și ne îmbarcăm în avion cu destinația Doha.

 Ziua 16. Doha – București
Sosim la Doha, de unde vom pleca spre București, cel mai probabil nerăbdători să revenim în misterioasele țări ale Orientului Îndepărtat.


Servicii incluse:
De la 2550 €
+ 640 euro (taxe de aeroport)
16 zile - Avion

DATE DE PLECARE 2020:
05.03;

PREŢUL INCLUDE:
 Bilet de avion Bucureşti – Ho Chi Min si Phnom Pehn – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 Taxele de aeroport ;
 Bilet de avion pe rute continentale
 Ho Chi Min – Da Nang;
 Hue – Hanoi;
 Hanoi – Luang Prabang;
 Luang Prabang - Siem Reap;
 Siem Reap – Phnom Penh;
 Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
 Transport apă in Hue şi Lacul Tonle Sap;
 2 nopţi cazare în hoteluri de 5* în Ho Chi Min şi 10 nopţi de cazare în hoteluri de 4*;
 1 noapte cazare pe vapor (joncă tradiţională), în cabine cu 2 paturi;
 13 mic dejunuri + 2 prânzuri + 10 cine
 Croazieră pe Lacul Tonle Sap;
 Croazieră cu vas-dragon pe Râul Parfumat în Hue;
 Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 Asigurare medicală de călătorie şi storno;
 Ghizi locali;
 Conducător de grup român.
Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 95 €/ pers.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Taxă de viză Vietnam 25 USD/pers., se achită la sosire în Vietnam în baza autorizaţiei de la agenţie;
 Taxă de viză pentru Laos 30 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
 Taxă de viză pentru Cambodgia 31 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
 Supliment de single 590 €
 Excursie opţională la My Son 35 €/pers. (tarif calculat pentru un minim de 10 participanti)

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
 pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, cu minim 3 pagini libere; nu se acceptă paşaport temporar;
 5 fotografii de tip paşaport care vor fi luate personal în călătorie, pentru vizele care se primesc la intrarea în fiecare ţară;

NOTE:
 Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
 În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.
Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

BEST DEAL Reducere 150 €
2550 € + 640 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
2600 € + 640 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD +
2700 € + 640 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri

Cod oferta: arias h17

Oferta din categoria: 
Circuit Vietnam – Laos – Cambodgia - 5 Martie 2020 (16 zile) - 16 zile / 2550 EURO
Plecare Pana la
05.Mar.2020 20.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2019
# #