Circuit INDIA - NEPAL: 9 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite = 1499 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

INDIA - NEPAL: 9 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite = 1499 euro/pers / 12 zile

» Plecari: 16.Mar.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1499 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: București – Kathmandu - Nagarkot - Delhi – Mandawa - Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra - Delhi - București


Program:
Ziua 1. București – Kathmandu
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Kathmandu, Nepal.

Ziua 2. Kathmandu – Nagarkot
Mic dejun. Sosire în Kathmanda și plecare spre Nagarkot, o stațiune montană, situată la 30 km față de capitală și la 2200 m altitudine, renumită pentru panorama pe care o oferă asupra Munților Himalaya. Cină și cazare la hotel în Nagarkot.

Ziua 3. Nagarkot – Bhaktapur – Kathmandu
Admirarea răsăritului soarelui. Mic dejun. Vizitarea unui sat autentic în apropriere pentru a descoperi stilul de viață al localnicilor. Plecare spre Bhaktapur, un oraș - muzeu în aer liber presărat cu temple și altare religioase, denumit simbolic și „Orașul adoratorilor”. Tur pietonal în oraș și vizitarea Pieței Bhaktapur Durbar, inclusă în patrimoniul UNESCO. Seara, cină și cazare la hotel în Kathmandu.

Ziua 4. Kathmandu
Dimineața devreme, opțional, zbor cu un avion de mici dimensiuni deasupra Muntelui Everest pentru a admira panorama spectaculoasă*. Mic dejun. Se vizitează Patan, numit și „Orașul Artizanilor”, și Piața Patan Durbar într-un tur pietonal care surprinde tehnici artizanale din cele mai vechi timpuri. După-amiaza, vizită la Piața Durbar, situată în fața Palatului Regal, fosta reședință a familiei monarhice. Plimbare cu ricșa la Thamel, centrul comercial foarte popular în Nepal. Timp liber pentru cumpărături. Seara, cină și cazare la hotel în Kathmandu.

Ziua 5. Kathmandu
Mic dejun. Dimineața se vizitează Stupa Boudhanath, unul dintre cele mai mari temple budiste din lume, vechi de 2500 de ani. Oprire la Galeria de artă Thangka. După-amiaza, vizită la Pashupatinath, templu hindus impresionant, dedicat zeului Shiva și participare la „Sandhya Aarati”, ritual de rugăciune oficiat de un preot hindus. Seara, cină tradițională la un restaurant cu program de divertisment nepalez.

Ziua 6. Kathmandu – Delhi
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația Delhi. După sosire, tur de oraș în Delhi care include: orașul vechi, New Delhi, Raj Ghat, Red Fort, moschea Jama Masjid și minaretul Qutub Minar (in funcite de orarul de zbor, turul in Delhi se poate reprograma in ultima zi). Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 7. Delhi – Mandawa
Mic dejun. Plecare spre Mandawa, oraș din regiunea Shekhawati, denumită simbolic și „regiunea în aer liber a Rajasthanului”. După-amiaza, tur pietonal cu grupul pentru a descoperi renumitele fresce colorate. Seara, cină și cazare la hotel în zona Mandawa.

Ziua 8. Mandawa – Jaipur
Mic dejun. Plecare spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumit și „Orașul Roz” Tur de oraș și plimbare cu ricșa pentru vizitarea unui bazar din oraș. Seara, cină și cazare la hotel în zona Jaipur.

Ziua 9. Jaipur
Mic dejun. Se vizitează Fortul Amber, Hawa Mahal - Palatul Vânturilor și Palatul Orașului. Seara, cină și cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 10. Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra
Mic dejun. Plecare spre Agra. Pe drum, oprire pentru vizită la Fatehpur Sikri, denumit și Orașul Victoriei, construit de împăratul Akbar ca reședință principală. Seara, cină și cazare la hotel în Agra.

Ziua 11. Agra – Delhi
Se vizitează Taj Mahal la Răsăritul Soarelui. Emblematicul mausoleu a fost construit de împăratul Shah Jahan pentru a-și exprima iubirea față de soția sa, Mumtaz Mahal. Mic dejun la hotel. Plecare spre Delhi. Tur în Delhi, vizitarea noului și vechiului oraș. Seara, transfer la aeroport

Ziua 12. Delhi - București
Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Kathmandu / Delhi - Bucuresti
- Transport cu avionul pe ruta Kathmandu - Delhi
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Cazare 9 nopti in hoteluri de 3* si 4* cu demipensiune
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse in pret:
- Asigurare medicala si/sau storno
- Taxa de viza pentru Nepal (se plateste la fata locului) - aprox 30 USD/ persoana
- Biletele de intrare la obiectivele turistice - 149 USD/persoana (83 USD India + 66 USD Nepal) - se achita la ghidul local in prima zi a circuitului
- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului)

Servicii opționale neincluse în preț:
- Zbor cu avionul de mici dimensiuni deasupra Muntelui Everest – aprox. 225 Euro/ persoană
- Taxa de viza si procesarea actelor - 90 euro/ persoană

Acte necesare pentru obținerea vizei:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intrării în India, cu cel puțin 2 pagini libere (nu se acceptă pașaport temporar)
• Formular de viză completat
• O fotografie frontală color pe fundal alb, în format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie să fie pătrată, lungimea egală cu lățimea
• Copie scanată color a primei pagini din pașaport, unde sunt menționate toate datele de indentificare ale aplicantului, în format PDF, cu dimensiunea minimă de 10 Kb și maxim 300 Kb
• Termen limită de transmitere a actelor pentru viză India: circa 4 săptămâni înainte de data plecării. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h dacă nu se consideră necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.


Oferta din categoria:


 
INDIA - NEPAL: 9 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite = 1499 euro/pers - 12 zile / 1499 EURO
Plecare Pana la
16.Mar.2021 27.Mar.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.09.2020
# #