Circuit Marele Tur al Indochinei - Laos, Vietnam, Cambodgia, Thailanda -pret de la 1899 euro!!-19

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Marele Tur al Indochinei - Laos, Vietnam, Cambodgia, Thailanda -pret de la 1899 euro!!-19 / 17 zile

» Plecari: 21.Oct.2019, 08.Apr.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 17 zile
» Pret: de la 1899 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bangkok – Luang Prabang (Laos)-. Hanoi – Golful Halong -Ho Chi Minh – Phnom Penh


Ziua 1. Bucuresti – Bangok

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Bangkok.

Ziua 2. Bangok

Sosire în Bangkok și transfer către hotel. Seara, cazare la hotel în Bangok.

Ziua 3. Bangkok

Mic dejun. Tur de oraș în care se vizitează Palatul Regal, Templul lui Budha de smarald, Templul Wat Pho cu Budha în poziție culcat, Templul Wat Arun. Cazare la hotel în Bangkok.

Ziua 4. Talaad Rom Hoob – Damnoen Saduak – Kanchanaburi*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur organizat de piețe tradiționale și orașul Kanchanaburi. Se vizitează Piața Talaad Rom Hoob, situată chiar pe garniturile unei căi ferate. Aici poate fi observat momentul în care comercianții locali își strâng bunurile pentru a permite trecerea trenurilor. Pe drum, popas la Piața Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpăra articole tradiționale direct din barcă. În continuare, se vizitează Muzeul Death Railway din localitatea Kanchanburi, dedicat victimelor care au lucrat la lina feroviară Thailanda – Burma. Seara, cazare la hotel în Bangkok.

Ziua 5. Bangkok – Luang Prabang (Laos)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in și îmbarcare pe ruta cu destinația Luang Prabang. Seara, cazare la hotel în Luang Prabang.

Ziua 6. Luang Prabang

Mic dejun. Vizită la Templul Vat Nong,. Timp liber la una din piețele locale și prânz la restaurant tradițional. În continuare, vizită la Templul Phousi, Templul Vat Xien Thong, Vat Aham, Vat Mai, Muzeul Palatului Regal, Piața Hmong. Seara, cazare la hotel în zona Luang Prabang.

Ziua 7. Luang Prabang*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, tur organizat la Cascada Kuang Sy și Peșterile Pak Ou. Picnic inclus la cascada și plimbare cu barca pe râul Mekong*. Seara, cazare la hotel în Luang Prabang.

Ziua 8. Luang Prabang – Hanoi (Vietnam)

Mic dejun. Timp liber la dispoziție. După-amiaza, transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația Hanoi.

Ziua 9. Hanoi*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur organizat de oraș. Se viziteză Mausoleul lui Ho Chi Minh, Casa lui Ho Chi Minh, Pagoda Chua Mot Cot, Muzeul de Etnografie. Spectacol tradițional de păpuși pe apă*. Seara, cazare la hotel în Hanoi.

Ziua 10. Hanoi – Golful Halong

Mic dejun. Pornire spre Halong, unul dintre cele mai spectaculoare golfuri din lume, cu peste 1900 insule și o vegetație impresionantă. Îmbarcare pe navă de croazieră. Masă de prânz cu specific marinăresc la bordul navei. Seara, cină și cazare pe vas de croazieră în zona Halong.

Ziua 11. Halong – Hanoi – Ho Chi Minh

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Hanoi. Pe drum, oprire la Pagoda But Thap, una dintre cele mai frumoase din Vietnam. Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația Ho Chi Minh. Seara, cazare la hotel în Ho Chi Minh.

Ziua 12. Ho Chi Minh

Mic dejun. Vizită la Tunelurile Cu Chi, folosite de-a lungul timpului de soldații vietnamezi ca și spații de depozitare, spitale și rute de comunicare. În continuare, se vizitează Oficiul Poștal Old Saigon, Strada Comercială Dong Khoi, Palatul Reunificării. Seara, cazare la hotel în Ho Chi Minh

Ziua 13. Ho Chi Minh – Phnom Penh

Mic dejun. Plecare cu autocarul către Cambodgia. Trecere a frontierei prin punctul Moc Bai/ Bavet și plecare mai departe catre Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Seara, cazare la hotel in Phnom Penh

Ziua 14. Phnom Penh – Siem Reap

Mic dejun. Dimineața se vizitează Wat Phnom, Muzeul Național, Palatul Regal și Pagoda de Argint. După-amiaza, plecare spre Siem Reap. Seara, cazare la hotel in Siem Reap

Ziua 15. Siem Reap

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, excursie organizată la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom. Se vizitează Angkor Wat, cel mai mare complex religios din lume, Templul Ta Prohm, supranumit și Templul Junglei. În continuare, vizită la Angkor Thom, capitala abandonată a vechiului Imperiu Khmer*. Seara, cazare la hotel în Siem Reap.

Ziua 16. Siem Reap – Bangkok

Mic dejun. Plecare spre Thailanda. După trecerea punctului de frontieră Poipet, transfer la hotel în Bangkok. Restul zilei, timp liber la dispoziție. Seara, opțional, croazieră și cină pe râul Chao Phraya in Bangkok*. Cazare la hotel în Bangkok.

Ziua 17. Bangkok - București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.Servicii incluse:
Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangkok / Bangkok - Luang Prabang / Luang Prabang - Hanoi / Hanoi - Ho Chi Minh / Bangkok - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Cazare 14 Nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Mic Dejun
- Cazare o noapte pe nava de croaziera in golful Halong, cu pensiune completa
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse:
- Pachet 5 excursii optionale: 199 Euro/ persoana (optional)
- Supliment Demipensiune (13 cine) - 239 Euro/ Persoana (optional)
Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Taxe de viză

Taxe viza:

Thailanda: aprox. 55 euro (2200 THB), re-entry visa aprox 25 euro

Cambodgia: aprox. 45 $

Vietnam: aprox. 55$

Laos: intre 30 si 45 $

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere:


Oferta din categoria: 
Marele Tur al Indochinei - Laos, Vietnam, Cambodgia, Thailanda -pret de la 1899 euro!!-19 - 17 zile / 1899 EURO
Plecare Pana la
21.Oct.2019 06.Nov.2019 Rezervare
08.Apr.2019 24.Apr.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.02.2019
# #