Circuit Revelion 2020 Circuit Singapore - Insula Sentosa - Insula Bintan - Malacca - Kuala Lumpur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion 2020 Circuit Singapore - Insula Sentosa - Insula Bintan - Malacca - Kuala Lumpur / 13 zile

» Plecari: 27.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 2195 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 15.12.2019
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Singapore - Insula Sentosa - Insula Bintan - Malacca - Kuala Lumpur


Perioada: 27 Decembrie 2019 - 08 Ianuarie 2020
Durata: 13 zile/11 nopți
Singapore – Bintan – Malacca - Kuala Lumpur

Ziua 1 - 27.12.2019
București - Singapore
Întâlnire cu reprezentantul agenţiei la aeroportul Henri Coandă (Otopeni) la ora 09:30 pentru îmbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Singapore cu decolare la ora 12:15.

Ziua 2 - 28.12.2019
Singapore
Sosire în Singapore la ora 09:15. Întâlnire cu ghidul local şi transfer la hotel. După formalităţile de check-in vă puteţi bucura de timp liber.

Ziua 3 - 29.12.2019
Singapore
După servirea micului dejun, începând cu ora 09:00 vă propunem un tur de 3,5 h al oraşului, împreună cu ghidul local. Prima oprire va fi în cartierul Indian, cunoscut şi sub denumirea de ”Mica Indie”, unde veţi avea senzaţia că păşiţi pe meleaguri indiene prin vibraţia locului, cultura şi gastronomia întâlnite aici. Mergem apoi către gura râului Singapore pentru a vedea Parcul Merlion. Vom trece pe lângă districtul financiar în drumul către cartierul chinezesc, ”China Town” și pentru a admira cel mai vechi templu budist din oraş. În tur sunt incluse şi vizitele la Grădina Botanică din Singapore - ”plămânul verde” al oraşului şi Grădina Naţională de Orhidee - loc magic plin de culoare. După tur, transfer la hotel şi timp liber la dispoziţie.
Mese incluse: Mic dejun

Ziua 4 – 30.12.2019
Insula Sentosa
La ora 16:00 vom pleca în explorarea Insulei Sentosa. Vom merge cu telegondola către insulă, iar pe parcursul călătoriei vom avea o privelişte de ansamblu asupra celui mai aglomerat port din lume. Odată ajunşi ne îndreptăm către Sea Aquarium, unde vom pătrunde în fascinanta lume marină şi vom putea admira peste 100.000 de vieţuitoare marine, precum: pisici de mare, bibani de epavă, rechini ciocan şi alţi giganţi ai mării. Spre seară, la ora 19:40 vom participa la spectacolul Wings of Time, într-un decor spectaculos unde efectele speciale cu apă, lasere şi foc, se împletesc cu fundalul sonor muzical pentru a crea un peisaj de neuitat. La finalul spectacolului, retur către hotel.
Mese incluse: Mic dejun

Ziua 5 - 31.12.2019
Singapore
Shopping in Singapore înseamnă branduri cunoscute, dar și de lux, în general produse de foarte bună calitate, la prețuri europene. Zona comercială cea mai exclusivistă este Orchard Road unde se găsesc numeroase mall-uri uriaşe. Pentru cei pasionaţi de chilipiruri recomandăm produsele din Little India sau China Town. Un alt obiectiv interesant ar fi o vizită la faimosul hotel Marina Bay Sands, obiectivul turistic cel mai des imortalizat în fotografii. De asemenea, se poate merge în Parcul Păsarilor, cel mai mare parc de păsări din sud-estul Asiei, cuprinzând peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se află şi cea mai mare cascadă artificială din lume.
Seara vă puteți petrece trecerea dintre ani într-unul din restaurantele recomandate de noi sau timp liber la dispoziţie.
Mese incluse: Mic dejun

Ziua 6 - 01.01.2020
Insula Bintan
Mic dejun și transfer către terminalul Tanah Merah, pentru a lua feribotul către Insula Bintan. La sosire, cazare şi timp liber pentru a explora împrejurimile pe cont propriu.
Mese incluse: Mic dejun

Zilele 7 și 8: 02.01 - 03.01.2020
Insula Bintan
Timp liber pentru vizite pe cont propriu şi relaxare.
Mese incluse: Mic dejun

Ziua 9 - 04.01.2020
Insula Bintan - Singapore - Malacca
Începând cu ora 07:15 transfer cu feribotul către Singapore, întâlnire cu ghidul și transfer cu autocarul către Malacca. În a doua parte a zilei ajungem la hotel pentru cazare şi timp liber pentru a vizita împrejurimile.

Ziua 10 - 05.01.2020
Malacca - Kuala Lumpur
După servirea micului dejun, la ora 10:00 întâlnire cu ghidul şi după formalităţile de check-out, plecăm în explorarea oraşului Malacca. Prima opire este la fortăreaţa A Famosa şi Piaţa Olandeză, ne vom lăsa purtaţi peste pod, către zona veche a oraşului, pentru a putea admira arhitectura zonei.
Începând cu ora 11:30 urmează o croazieră pe râul Malacca de-a lungul oraşului, unde vom putea observa şi mai bine influenţa Olandeză şi Britanică asupra oraşului. Se vizitează Muzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. După prânz, masa opțională neinclusă în ofertă, ne vom continua turul, vizitând Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia (1645) şi Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultima oprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei. Transfer către Kuala Lumpur, check-in apoi transfer la WOWKL Restaurant pentru servirea cinei unde ne vom bucura de un spectacol cultural. După cină, transfer la hotel şi timp liber la dispoziţie.
Mese incluse: Mic dejun și cină

Ziua 11 - 06.01.2020
Kuala Lumpur
După servirea micului dejun, întâlnire la 09:00 cu ghidul local pentru a pleca în turul complet al oraşului Kuala Lumpur, aproximativ 7,5 h. Turul începe cu vizita celui mai important templu hindus din Malaezia, Batu Caves (Peșterile Batu). Peşterile se află la câţiva kilometri de oraşul Kuala Lumpur, în interiorul unui izvor natural de calcar. Turul continuă cu o vizită la o fabrică mică Batik Factory - unde descoperim tainele tehnicii de pictură Batik.
Înapoi în orașul Kuala Lumpur vom servi prânzul la Atmosphere 360 Revolving Restaurant, Kuala Lumpur, restaurant poziționat în KL Tower la 282m altitudine cu o panoramă impresionantă aspura orașului. După prânz se continuă turul cu vizita la Palatul Regal, apoi Grădina Botanică Perdana, cunoscută anterior ca Taman Tasik Perdana sau Lacul Gardens. Urmatoarele opriri sunt la Moscheea Națională și gara din Kuala Lumpur, care este o atracție turistică favorită în zona orașului datorită fațadei sale superbe.
Vizita în Chinatown și transfer la Kampung Baru - o zonă tradițională unde cele mai multe case sunt încă construite în arhitectura tradițională malaeziană. Călătoria continuă spre Kuala Lumpur City Centre pentru a imortaliza fotografii extraordinare de la cele mai înalte turnuri gemene din Lume, PETRONAS Twin Towers.
După tur, transfer la hotel și timp liber pentru vizite și relaxare.
Mese incluse: Mic dejun și prânz

Ziua 12 - 07.01.2020
Kuala Lumpur - București
Mic dejun, late check-out ora 20:00, transfer către aeroportul internațional Kuala Lumpur pentru îmbarcare şi retur către Bucureşti.
Mese incluse: Mic dejun

Ziua 13 - 08.01.2020
Sosire în București
Ziua în care ajungem în București.

MODALITĂȚI DE PLATĂ:
- 20% în momentul rezervării, când rezervarea se face cu cel puţin 60 de zile înainte de plecare;
- 60% când rezervarea se face între 60 de zile şi 35 zile înainte de plecare;
- 100% când rezervarea se face cu mai puţin de 35 de zile înainte de plecare.

CONDIŢII DE ANULARE:
- De la momentul rezervării şi până cu 60 de zile înainte de momentul plecării – 20%*
- De la 60 de zile şi până cu 35 de zile înainte de momentul plecării – 60%*
- Cu mai puţin de 45 de zile înainte de plecare sau pentru neprezentare la program – 100%*
*Procentele se referă la tariful total al pachetului turistic contractat.


Grup minim pentru realizarea circuitului 16 persoane.


Oferta valabila in limita locurilor disponibile!
LOCURI LIMITATE LA CAZARE SI AVION!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
93


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
- Zborul din Bucureşti până la Singapore şi, retur, din Kuala Lumpur operat de compania aeriană Qatar Airways;
- Toate transferurile incluse conform programului;
- 10 nopţi de cazare cu mic dejun inclus în urmatoarele hoteluri sau similar: 4 nopţi în Singapore, Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* (Superior room), 3 nopţi în Bintan Island, Nirwana Resort Hotel 4* (camera standard cu vedere la grădină), 1 noapte în Malacca, Hotel Ibis Malacca 4* (cameră dublă standard), 2 nopţi în Kuala Lumpur, Hotel Ibis KLCC 4* (camera dublă standard);
- Un prânz şi o cină;
- Tururile de oraş şi vizitele incluse în program (Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur);
- Participarea la spectacolul Wings of Time în timpul vizitei din Sentosa;
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului;
- Transfer cu feribotul între Singapore şi Insula Bintan şi retur;
- Însoțitor de grup vorbitor de limba română pe tot parcursul circuitului.

SERVICII NEINCLUSE:
- Intrările la obiectivele neincluse în program/excursii opţionale/cină revelion;
- Asigurarea medicală şi storno;
- Mesele neincluse în program.

Oferta din categoria: 
Revelion 2020 Circuit Singapore - Insula Sentosa - Insula Bintan - Malacca - Kuala Lumpur - 13 zile / 2195 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2019 08.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.10.2019
# #