Circuit CIRCUITE 2022 REVELION SYDNEY - AUSTRALIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUITE 2022 REVELION SYDNEY - AUSTRALIA / 10 zile

» Plecari: 28.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 3190 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: SYDNEY - AUSTRALIA


ZIUA 1 (28.12): BUCURESTI – DOHA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 11:50 si aterizare pe aeroportul din Doha la ora locala 20:40. Decolare spre Sydney la ora 20:40.
Ziua 2 (29.12): DOHA - SYDNEY
Sosire la Sydney la ora locala 18:45. Transfer si cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
Ziua 3 (30.12): SYDNEY – tur de oras, croaziera si pranz incluse
Mic dejun. Tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras Sydney, incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume (obiectiv aflat in patrimoniul UNESCO din anul 2007), a vestitului Harbour Bridge, a Gradinii Botanice si oprire pentru o vedere spectaculoasa asupra portului, la scaunul doamnei Macquarie, o banca mare taiata in gresie sculptata manual de condamnati in anul 1810. Continuam cu o scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” (prima asezare a deportatilor britanici) si in cel mai elegant si boem, “Kings Cross”. In continuare, trecem pe langa Palatul Parlamentului, Catedrala St. Mary, si pe langa frumoasele cladiri coloniale restaurate din Paddington. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului. Dupa amiaza, timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
Ziua 4 (31.12): SYDNEY - KATOOMBA - SYDNEY (205 km) – excursie optionala
Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala in care vom vizita pentru inceput Featherdale Wildlife Park, pentru “intalnire” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Este una dintre cele mai mari rezervatii de animale australiene din lume. Continuam excursia catre muntii Blue Mountains, zona aflata in patrimoniul mondial UNESCO din anul 2000, una dintre minunile naturale ale Australiei. Vom avea ocazia sa partcipam la activitatile optionale captivante de la Scenic World. Puteti opta si pentru o calatorie cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. Continuam calatoria cu autocarul spre orasul Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunile stancoase monumentale Three Sisters. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar). In functie de reglementarile locale de la momentul respectiv, participare la spectaculosul foc de artificii care marcheaza intrarea in noul an.
ZIUA 5 (01.01): LA MULTI ANI 2023!
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau plimbare pe cont propriu. Optional, puteti urca in Sydney Tower Eye (309 m), a doua cladire ca inaltime din emisfera sudica, pentru a va bucura de o priveliste unica a orasului vazut de sus si pentru a lua cina. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
Ziua 6 (02.01): SYDNEY
Mic dejun. Puteti continua descoperirea orasului Sydney. Va sugeram o vizita la Taronga Zoo, un parc amplasat pe un deal impadurit in Mosman, la numai 15 minute de mers cu ferryboat-ul de Circular Quay din Sydney. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
Ziua 7 (03.01): SYDNEY – CANBERRA – SYDNEY – excursie optionala
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie optionala in Canberra, oras situat la 290 km Capitata Australiei este un oras proiectat meticulos, cu un design urban unic, format din cercuri geometrice si axe de strazi si gradini. Canberra este o piesa de spectacol a ingineriei civile, ce a fost proiectata pentru a gazdui institutii precum Casa Parlamentului, Galeria Nationala, Memorialul de Razboi si Muzeul National. O zi plina de descoperiri, care se inchie cu calatoria inapoi spre Sydney, pentru cazare.

Ziua 8 (04.01): SYDNEY – HUNTER VALLEY – excursie optionala
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Hunter Valley, cea mai veche si cea mai mare regiune viticola din Australia, infiintata in secolul al XIX-lea, situata la 242 km fata de Sydney. Hunter Valley era un centru prosper de exploatare a carbunelui, iar multe dintre vechile conace din zona reflecta aceasta bogatie. Hunter Valley are o excelenta reputatie pentru vinurile si cultura sa gastronomica, cu peste 150 de vinarii si o serie de restaurante premiate. In aceasta excursie vom asculta povesti despre vin si meticuloasa sa productie, ne vom plimba prin vie si vom degusta soiuri celebre (Semillon, Chardonnay si Shiraz). Dupa amiaza ne vom intoarce in Sydney. Cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
Ziua 9 (05.01): SYDNEY – DOHA (zbor)
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber pentru plimbare sau pentru ultimele cumparaturi. In jurul orei 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Qatar Airways cu destinatia Doha, decolare la ora 22:00.
Ziua 10 (06.01): DOHA - BUCURESTI
Sosire la Doha la ora locala 04:50. Plecare spre Bucuresti la ora 08:40 si sosire la ora 12:50.


Servicii incluse:

PRET/persoana: 3190 EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 1.190 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Sydney si retur cu compania QATAR Airways (schimbarea curselor la Doha);
• 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar) in Sydney;
• transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur panoramic de oras cu ghid local in Sydney;
• croaziera in Sydney cu pranz inclus;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2022. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala obligatorie;
• asigurarea storno storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Australia;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12: Bucuresti (Otopeni) 11:50 – Doha 17:30 durata zbor 4h 40min
28.12: Doha 20:40 – Sydney 18:45 (a doua zi, pe 29.12) durata zbor 14h 05min
05.01: Sydney 22:00 – Doha 04:50 (a doua zi) durata zbor 14h 50min
05.01: Doha 08:40 – Bucuresti (Otopeni) 12:50 durata zbor 05h 10min

DESCRIEREA HOTELULUI:
Localizare: Amplasat la cateva minute de renumitele zone comerciale si de luat masa din Sydney, inclusiv Oxford Street si Crown Street. Se afla la 7 minute de mers pe jos de Teatru Capitol si la 10 minute de mers pe jos de Chinatown.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor acces gratuit la WiFi, centru de fitness, piscina interioara, sauna, bar, 2 restaurante, casa de schimb valutar.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea, TV cu ecran plat, birou.
Site web: https://www.rydges.com/accommodation/sydney-nsw/sydney-central

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana la data limita de 31.08.2022 nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA APROBARII VIZEI:
Viza pentru Australia este gratuita si se obtine online pe site-ul www.immi.gov.au. Aplicarea se va face individual, cu sprijinul agentului de turism. Raspunsul referitor la aprobarea sau respingerea vizei poate fi trimis de Consulatul Australiei in termen de pana la 2 luni de la aplicare. In cazul in care raspunsul (afirmativ sau negativ) Consulatului Australiei nu este primit pana cu 60 de zile inainte de data de plecare, agentia isi rezerva dreptul de a anula inscrierea turistului.
IMPORTANT:
• Consulatul Australiei isi rezerva dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronica a altor documente (traduse in limba engleza) cum ar fi: fotografie in format electronic, bilantul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicala, acte de proprietate (casa, masina), talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net etc.
• Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei poate solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (exista 2 cabinete autorizate in Bucuresti). Tarif informativ (se va achita in lei la cabinetul medical): 70 EURO.
• IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.


Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2022 REVELION SYDNEY - AUSTRALIA - 10 zile / 3190 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2022 06.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.09.2022
# #