Circuit REVELION SIDNEY AUSTRALIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION SIDNEY AUSTRALIA / 10 zile

» Plecari: 28.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 3190 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI-DOHA SIDNEY-KATOOMBA-CANBERRA -HUNTER VALLEY-SYDNEY -DOHA-BUCURESTI


ZIUA 1BUCURESTI DOHA Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 11:50 si aterizare pe aeroportul din Doha la ora locala 20:40. Decolare spre Sydney la ora 20:40.
ZIUA 2DOHA - SYDNEY Sosire la Sydney la ora locala 18:45. Transfer si cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
ZIUA 3 SYDNEY tur de oras, croaziera si pranz incluse Mic dejun. Tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras Sydney, incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume (obiectiv aflat in patrimoniul UNESCO din anul 2007), a vestitului Harbour Bridge, a Gradinii Botanice si oprire pentru o vedere spectaculoasa asupra portului, la scaunul doamnei Macquarie, o banca mare taiata in gresie sculptata manual de condamnati in anul 1810. Continuam cu o scurta vizita in cel mai vechi cartier, The Rocks (prima asezare a deportatilor britanici) si in cel mai elegant si boem, Kings Cross. In continuare, trecem pe langa Palatul Parlamentului, Catedrala St. Mary, si pe langa frumoasele cladiri coloniale restaurate din Paddington. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama The Gap. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului. Dupa amiaza, timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
ZIUA 4 SYDNEY - KATOOMBA - SYDNEY (205 km) excursie optionala Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala in care vom vizita pentru inceput Featherdale Wildlife Park, pentru intalnire cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Este una dintre cele mai mari rezervatii de animale australiene din lume. Continuam excursia catre muntii Blue Mountains, zona aflata in patrimoniul mondial UNESCO din anul 2000, una dintre minunile naturale ale Australiei. Vom avea ocazia sa partcipam la activitatile optionale captivante de la Scenic World. Puteti opta si pentru o calatorie cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. Continuam calatoria cu autocarul spre orasul Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunile stancoase monumentale Three Sisters. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar). In functie de reglementarile locale de la momentul respectiv, participare la spectaculosul foc de artificii care marcheaza intrarea in noul an.
ZIUA 5 LA MULTI ANI 2023! Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau plimbare pe cont propriu. Optional, puteti urca in Sydney Tower Eye (309 m), a doua cladire ca inaltime din emisfera sudica, pentru a va bucura de o priveliste unica a orasului vazut de sus si pentru a lua cina. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
ZIUA 6 SYDNEY Mic dejun. Puteti continua descoperirea orasului Sydney. Va sugeram o vizita la Taronga Zoo, un parc amplasat pe un deal impadurit in Mosman, la numai 15 minute de mers cu ferryboat-ul de Circular Quay din Sydney. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
ZIUA 7 SYDNEY CANBERRA SYDNEY excursie optionala Mic dejun. Optional, va propunem o excursie optionala in Canberra, oras situat la 290 km Capitata Australiei este un oras proiectat meticulos, cu un design urban unic, format din cercuri geometrice si axe de strazi si gradini. Canberra este o piesa de spectacol a ingineriei civile, ce a fost proiectata pentru a gazdui institutii precum Casa Parlamentului, Galeria Nationala, Memorialul de Razboi si Muzeul National. O zi plina de descoperiri, care se inchie cu calatoria inapoi spre Sydney, pentru cazare.
ZIUA 8 SYDNEY HUNTER VALLEY excursie optionala Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Hunter Valley, cea mai veche si cea mai mare regiune viticola din Australia, infiintata in secolul al XIX-lea, situata la 242 km fata de Sydney. Hunter Valley era un centru prosper de exploatare a carbunelui, iar multe dintre vechile conace din zona reflecta aceasta bogatie. Hunter Valley are o excelenta reputatie pentru vinurile si cultura sa gastronomica, cu peste 150 de vinarii si o serie de restaurante premiate. In aceasta excursie vom asculta povesti despre vin si meticuloasa sa productie, ne vom plimba prin vie si vom degusta soiuri celebre (Semillon, Chardonnay si Shiraz). Dupa amiaza ne vom intoarce in Sydney. Cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).
ZIUA 9 SYDNEY DOHA (zbor) Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber pentru plimbare sau pentru ultimele cumparaturi. In jurul orei 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Qatar Airways cu destinatia Doha, decolare la ora 22:00.
ZIUA 10 DOHA - BUCURESTI Sosire la Doha la ora locala 04:50. Plecare spre Bucuresti la ora 08:40 si sosire la ora 12:50.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
· transport cu avionul Bucuresti – Sydney si retur cu compania QATAR Airways (schimbarea curselor la Doha);
· 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar) in Sydney;
· transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
· transferuri aeroport – hotel – aeroport;
· tur panoramic de oras cu ghid local in Sydney;
· croaziera in Sydney cu pranz inclus;
· insotitor roman de grup;
· taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

NU SUNT INCLUSE:
· asigurarea medicala obligatorie;
· asigurarea storno storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
· bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Australia;
· excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
· bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
P 45

Oferta din categoria:


 
REVELION SIDNEY AUSTRALIA - 10 zile / 3190 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2022 06.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.07.2022
# #