Circuit AUSTRIA si Castelele BAVARIEI, circuit cu avion de la doar 284 euro/pers, -71

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

AUSTRIA si Castelele BAVARIEI, circuit cu avion de la doar 284 euro/pers, -71 / 5 zile

» Plecari: 24.Aug.2020, 03.Aug.2020, 13.Jul.2020, 29.Jun.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 284 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Viena - Palatul Schönbrunn - Wachau - Durnstein-Melk -St Gilgen -Slazkammergut - Munchen - Linderhof si Neuschwanstein - Innsbruck - Wattens -Kitzbuhel -Zell am See -Salzburg


Ziua 1. BUCURESTI -VIENA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 05.30 inaeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Viena. Transfer din aeroport in centrul orasului, la Piata Maria Tereza. Timp liber in Viena pana la pranz,cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Budapesta.Incepem cu vizita la Palatul Schönbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii si Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi,cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere,Opera de Stat,Piata Maria Terezeia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamantul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva.Urmeaza sa parcugem pietonal, strada Graben cu Monumentul ciumei spre Domul Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi pe eleganta strada Kärntner Straßesau pe faimoasa Mariahilfer Straße. Optional (26 €) cina traditionala in cartierul Grinzing. Cazare in zona Viena.

Ziua 2.WACHAU -DURNSTEIN -MELK -SALZKAMMERRGUT (St. Gilgen) -MUNCHEN (475 km)
Astăzi părăsim Viena după micul dejun.Străbatem Austria de la est spre ves tpana in Germania,mai intai prin Defileul Dunarii din regiunea Wachau (patrimoniuUNESCO), unde se alfa ruinele Castelului Dürnstein,in care regele Angliei, Richard -Inima de Leu a fost tinut captiv dupa Cruciada a III-a. In apropiere admiram Manastirea Benedictina Melk, construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, care a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. Urmeaza regiunea Salzkammergut, impresionanta prin peisajele sale cu piscuri semete, lacuri glaciare (Mondsee si Attersee) si statiuni, intre care si St. Gilgen (unde vom face un popas), situat pe malul lacului Wolfgangsee, supranumit “satul lui Mozart”, desi acesta este locul natal doar al mamei compozitorului.Incheiem cu München,capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului cu Noua Primariede sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche -catedrala orasului construita intre sec. XV-XVI in stil gotic si renascentist. Dupa o plimbare pe strada pietonala Kaufinger Straße pana la Karlplatz, ne indreptam spre cazare in zona München.

Ziua 3.LINDERHOF -NEUSCHWANSTEIN -INNSBRUCK(cca. 240km)
După micul dejun, ne luăm la revedere de la München si ne indraptam spre sud unde vizitam pentru inceput castelele lui Ludwig II -“regele visator” al Bavariei: in Palatul Linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar Neuschwanstein cu arhitectura saextravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe Walt Disney sa creioneze palatul Frumoasei din Padurea Adormita. Continuam traseul spre Austria pana la Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, unde, in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Teatrul de Stat -Landstheater, Hofkirche -biserica gotica din sec. XVI, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jabob -frumoasa biserica baroca din sec. XVIII si Acoperisul de aur -Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Cazare in zona Innsbruck.

Ziua 4.WATTENS -KITZBUHEL -ZELL AM SEE-SALZBURG (cca. 225km)
Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita la Centrul Swarovski, unde ne lasam ispititi de bijuteriile unice ale acestui gigant al cristalelor, apoi pornim spre Salzburg, cu opriri in renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel si Zell am See. In Salzburg,“orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul Mirabell-ridicat de printul arhiepiscop WolfDietrich Raitenau ca resedinta pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart-locul in care a copilarit geniul muzicii si Domulin stil baroc, unde acesta a fost botezat. Timp liber pentru o placuta plimbare prin Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg.Cazare in zona Salzburg.

Ziua 5.SALZBURG-VIENA(cca. 295km)
Mic dejun.Pornim spre Viena pentru shopping la Shopping City Süd sau excursie optionala (10 euro) la Pestera Seegrotte, unde in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial a functionat o fabrica de avione.Pestera are cel mai mare lac subteran din Europa si o exploram atat printr-o plimbare pietonala, cat si cu barca.Dupa amiaza, transfer catre aeroportul din Viena, pentru zborul spre Romania.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
- Zbor Bucuresti-Vienasi retur
- BAGAJ de CALA
- Transport cu autocar climatizat, clasificat pt.curse internaţionale
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*).
-Ghid insotitor din prima zidupa amiaza,pana la debarcarea in aeroport in ultima zi, in rest asistenta turistica
- Deplasare pentru vizite la:Viena, Palatul Schonbrunn, Wachau, Durnstein, Melk, St. Gilgen, Munchen, Linderhof, Neuschwanstein, Innsbruck, Wattens, Kitzbuhel, Zell am See, Salzburg.

Nu include:
- Asigurare medicala + storno
- excursiile optionale.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Taxa de oras pt.fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)

**TaxeAeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop. 175€

Oferta din categoria:


 
AUSTRIA si Castelele BAVARIEI, circuit cu avion de la doar 284 euro/pers, -71 - 5 zile / 284 EURO
Plecare Pana la
24.Aug.2020 28.Aug.2020 Rezervare
03.Aug.2020 07.Aug.2020 Rezervare
13.Jul.2020 17.Jul.2020 Rezervare
29.Jun.2020 03.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.12.2019
# #