Circuit CIRCUIT 7 ZILE AUSTRIA – LACURI ALPINE - DEFILEUL WACHAU

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 7 ZILE AUSTRIA – LACURI ALPINE - DEFILEUL WACHAU / 7 zile

» Plecari: 06.Jul.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 590 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: CIRCUIT 7 ZILE AUSTRIA – LACURI ALPINE - DEFILEUL WACHAU
PERIOADA: 06.07.2023 – 12.07.2023 (JOI – MIERCURI)

PRET: 590 EURO / PERS DURATA: 7 ZILE / 6 NOPTI

Ziua 1: Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Pitesti – Rm Valcea - Sibiu - Nadlac. Cazare Hotel in zona Budapesta
Ziua 2: Mic dejun. Pornim catre Wachau, o zona de 36 km lungime de-a lungul Dunarii. Zona reprezinta o multitudine de sate si orase pitoresti, cu o diversitate deosebita a naturii si terenuri terasate viticole. Scurta oprire in orasul Krems, in zona centrala, Steinertor, Rathaus, Biserica Dominicana. Cum iesim din defileul Wachau, vom face o scurta oprire in orasul medieval Melk si la Abatia Melk (unul dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creștinismului monastic European). Cazare Hotel in zona Linz.
Ziua 3: Mic dejun. Tur pietonal in centrul orasului Linz: Haupmarket, primaria si Vechea Catedrala. Continuam traseul catre zona lacurilor alpine Attersee si Mondsee, cu oprire in localitatea Mondsee. Plimbare in zona de promenade si vizita Mondsee Abbey (catedrala a fost locul unde s-a filmat nunta capitanului Von Trapp cu Maria in Sunetul Muzicii). Incheiem ziua cu plimbare in Salzburg – Gradinile Mirabell, casa in care s-a nascut Mozart, Domul. Cazare Hotel in zona Salzburg.

Ziua 4: Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in zona lacurilor Skt Wolfgang si Hallstatt, pret 50 euro/pers. Prima oprire va fi la St Gilgen, unul dintre cele mai pitoresti sate din zona, aflat pe malul lacului Wolfgang. In centrul satului se afla casa in care s-a nascut mama geniului muzica Mozart. Continuam traseul pe malul lacului, spre renumita statiune Bad Ischl (statiune preferata a Imparatului Franz Iosif si a Imparatesei Sissi. Timp liber in Bad Ischl, pe esplanade raului Traum. Urmatoarea oprire va fi in Hallstatt, la poalele muntelui Salzberg, areal ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Retur catre Salzburg pe valea raului Salzach. Cazare Hotel in zona Salzburg.
Ziua 5: Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie optionala Kitzbuhel, Cascadele Krimml si Zell am See - 55 euro/pers (include biletul de intrare la Cascada). Kitzbuhel este una dintre cele mai cunoscute statiuni pentru sporturi de iarna din Europa. Ne vom plimba in zona pietonala a orasului vechi, vom respira aerul curat si ne vom bucura de atmosfera din statiune. Continuam cu vizita la Cascadele Kirmml, unul dintre cele mai impresionante spectacole naturale din lume (cadere de apa de 380 metri). Urmatoarea oprire va fi in Zell am See, statiune balneara din mijlocul Alpilor (plimbare in Centrul Vechi – Biserica Sf Hippolyte, Grand Hotel Zell Am See). Retur. Cazare Hotel in zona Salzburg.
Ziua 6: Mic dejun. Oprire in Viena. Tur panoramic de oras (cu autocarul) pe parcursul caruia vom putea amira Ringstrasse, Opera Nationala, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Teatrul National si Universitatea. Tur pietonal in Centrul Istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, strazile Graben si Kartnerstrasse, Hofburg, Opera. Ne indreptam catre Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva, pret 55 euro/pers (include: vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).
Cazare Hotel in zona Budapesta.
Ziua 7: Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.Servicii incluse:
Pretul include: transport cu autocar clasificat; 6 nopti cazare + mic dejun la Hoteluri de 3* (2* sau 4* in mod exceptional); ghid de turism atestat.

Pretul nu include: asigurarea medicala + storno; intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali, orice alt serviciu care nu este mentionat, excursiile optionale:
 Excursie in zona lacurilor Skt Wolfgang si Hallstatt - 50 euro/pers;
 Excursie optionala Kitzbuhel, Cascadele Krimml si Zell am See - 55 euro/pers.
 Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva – 55 euro/pers;

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 7 ZILE AUSTRIA – LACURI ALPINE - DEFILEUL WACHAU - 7 zile / 590 EURO
Plecare Pana la
06.Jul.2023 12.Jul.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.01.2023
# #