Circuit Circuit GRAZ-HALLSTAT-SALZBURG -VIENA, de la 230 euro/pers, -72

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit GRAZ-HALLSTAT-SALZBURG -VIENA, de la 230 euro/pers, -72 / 4 zile

» Plecari: 04.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 230 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: GRAZ-HALLSTAT-SALZBURG -VIENA


Ziua 1 (Joi, 04 iunie 2020). Pornire din Cluj-Napoca la ora 23:00, sosire in Graz in ziua urmatoare, in data de 05 iunie 2019.

Ziua 2 (Vineri, 05 iunie 2020). Incepem sa cunoastem al doilea oras al Austriei – Graz,care a fost in lumina reflectoarelor in anul 2003 datorita artei, design-ului si arhitecturii specifice, fiind denumit si Capitala Culturala Europeana. Aici vizitam Catedrala Sf. Egidiu sau Domul care este una dintre cele mai importante cladiri istorice ale orasului ,Mausoleul Imparatului Ferdinand al II-lea, continuam vizita in Hauptplatz – piata centrala care este inscrisa in patrimonial Mondial UNESCO, observam cladirea Primariei, Casele Luegg, cu frumoasele fatade din secolul 17, decorate cu stuc. Timp liber.
Seara, cazare la hotel de 3* in zona Graz.

Ziua 3 (Sambata, 06 iunie 2020). Dis-de -dimineata, pornim spre idilicul oras Hallstat, cu peisaje desprinse din poveste, unde facem o oprire pentru a ne delecta cu frumoasele peisaje ale lacului de munte Hallstätter See, unde vom avea posibilitatea sa ne facem cele mai frumoase poze, la cunoscutul Photo Point. Ne plimbam prin Marktplatz, unde vom observa cafenelele locale, casele traditionale cu balcoanele invelitele in flori. Mai facem o poza perfecta si ne indreptam spre Salzburg, orasul muzicii. Ajungem dupa-masa in frumosul oras si incepem sa exploram “orasul lui Mozart”, si incepem cu artera Getreidegasse, obervam casa cu nr.9, unde s-a nascut Mozart, apoi vedem Sporer, un magazine de bauturi spirtoase care dateaza din anul 1903, tur pietonal la Palatul si Gradinile Mirabell. Optional, daca timpul permite, se poate vizita Cetatea Hohensalzburg (Aproximativ 13 euro/adult).
Seara, cazare in zona Salzburg.

Ziua 4 (07 iunie 2020, Duminica) Dupa micul-dejun, ne indreptam spre incantatorul Palat Hellbrunn, situat la aproximativ 6 km de Salzburg. Acesta este renumit pentru gradinile sale si pentru spectaculoasele fantani cu jocuri de apa. De altfel, palatul a fost construit sub indrumarea printului si arhiepiscopului Markus Sitticus von Hohenems, care era mereu pus pe farse si glumea cu invitatii sai, lucru pe care l-a transpus in arhitectura palatului. (Tarif: 12 euro/persoana – valabil pentru grupuri de peste 20 de persoane).
Ne luam ramas bun de la Salzburg si ne indreptam spre Viena, unde facem un tur panoramic cu autocarul pe Ringstrasse,.Tur pietonal incepand cu Cladirea Primariei care are aspectul unui castel gotic, Cladirea Parlamentulu, Maria Theresien Platz (Piața Mariei Tereza) care este înconjurată pe de-o parte de Muzeul de Arta și este vis-a-vis de clădirea Muzeului de Istorie Naturală. Urmeaza complexul Palatului Hofburg – resedinta de iarna a Casei de Habsburg. Se continua vizita cu Biserica Sf Petru, strada Graben, Monumentul Ciumei, Piata si Domul Sf Stefan.
Seara cazare la hotel de 3* in zona Viena.

Ziua 5 (08 iunie 2020, Luni). Mic dejun, dupa care pornim spre Palatul Schonnbrunn, vizita si plimbare in gradinile palatului si la Glorieta.(Optional, se poate face turul imperial al palatului, 16 euro/adult)
Pornim spre casa si ajungem in Romania, in functie de trafic si formalitatiile vamale.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
3 nopti cazare (1 noapte in zona Graz, 1 noapte in zona Salzburg, 1 noapte in zona Viena)
Mic-dejun
Ghid insotitor

Nu include:
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Asigurare medicala si storno
Alte cheltuieli care se nu regasesc la servicii incluse

Tarif 230 euro/persoana – valabil pana in data de 31.03.2020
Tarif standard: 245 euro/persoana

Supliment single:50euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Oferta din categoria:


 
Circuit GRAZ-HALLSTAT-SALZBURG -VIENA, de la 230 euro/pers, -72 - 4 zile / 230 EURO
Plecare Pana la
04.Jun.2020 07.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #