Circuit CIRCUIT Viena plecare din Cluj (autocar)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT Viena plecare din Cluj (autocar) / 3 zile

» Plecari: 15.Sep.2023, 01.Jun.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 340 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Cluj - Viena - Bratislava (optional) - Budapesta - Cluj


Ziua 1: Ziua 1: CLUJ-NAPOCA - VIENA: Plecare din Cluj-Napoca la ora 06.00, din parcarea Operei Maghiare, pe traseul Oradea - Budapesta - Viena. Pe traseu vom face o scurta oprire la Designer Outlet Parndorf pentru cumparaturi. Sosire in Viena si cazare la Hotel Austria Trend Bosei 4* (sau similar). Timp liber.

Ziua 2: Ziua 2: VIENA: Mic dejun. In prima parte a zilei propunem o vizita la Palatul Schonbrunn, cu minunatele apartamente imperiale ale Mariei Tereza, ale imparatului Franz Josef si sotiei sale Sissi, Gradinile de Vara cu fantana Neptun si monumentul Gloriette. Intrarea in palat nu este inclusa (tarif informativ 26 euro/persoana). La pranz, tur panoramic cu ghid local pentru a admira celebrul ring vienez: Palatul Urania (Observatorul), Ministerul de Razboi, Parcul Orasului cu statuia lui Johann Strauss, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Stiintele Naturii, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Biserica Votiva. Traversam Dunarea si admiram Orasul Dunarii - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Continuam cu un tur pietonal in centrul istoric pentru a admira Palatul Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Catedrala Sf. Mihail, Coloana Ciumei, Piata si Catedrala Sf. Stefan, Opera de Stat din Viena. Dupa turul de oras timp liber. Cazare Hotel Austria Trend Bosei 4* (sau similar).

Ziua 3: Ziua 3: BRATISLAVA (optional): Mic dejun. Optional, va propunem o vizita la Bratislava unde vom face un tur panoramic cu autocarul in timpul caruia vor putea fi admirate: Noul Pod - simbolul orasului modern - cu un restaurant construit intr-un stil retro-futuristic situat in varful unui turn inclinat. Vom vizita Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), Castelul din Bratislava, centrul istoric, faleza Dunarii. Timp liber. Intoarcere la Viena si cazare la Hotel Austria Trend Bosei 4* (sau similar).

Ziua 4: Ziua 4: VIENA - BUDAPESTA - CLUJ NAPOCA:Dupa micul dejun, ne indreptam spre Budapesta. Vom face un tur panoramic cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira Cladirea Parlamentului, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Insula Margareta, Biserica Sf. Stefan, Opera de stat, Piata Eroilor, Castelul Vajdahunyad si Parcul Orasului. Timp liber pentru plimbare cu ghidul insotitor. Vom ajunge in Cluj-Napoca in cursul noptii, in functie de conditiile de trafic si vama.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Austria Trend Bosei 4* (sau similar);
tururi panoramice Viena si Budapesta;
insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
taxele hoteliere locale;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 euro/persoana - se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
intrarile la obiectivele turistice.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT Viena plecare din Cluj (autocar) - 3 zile / 340 EURO
Plecare Pana la
15.Sep.2023 17.Sep.2023 Rezervare
01.Jun.2023 03.Jun.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.04.2023
# #