Circuit CIRCUITE 2023 - autocar CAPITALE IMPERIALE Pietele de Craciun – Vacanta de 1 Decembrie

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUITE 2023 - autocar CAPITALE IMPERIALE Pietele de Craciun – Vacanta de 1 Decembrie / 6 zile

» Plecari: 28.Nov.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 380 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti – Budapesta – Bratislava – Praga – Karlovy Vary – Dresda – Viena – Bucuresti


Ziua 1: BUCURESTI – BUDAPESTA (850 KM)
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (vis a vis de coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 03.00, Plecare din Bucuresti cu autocarul la ora 03.15 pe traseul: Bucuresti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare la Hotel Berlin 3* (sau similar). Seara timp liber in Piata de Craciun sau optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina servita bufet suedez inclusa pe vapor (tarif informativ: 50 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si ghid local).
Ziua 2: BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA (560 KM)
Dupa micul dejun, vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Deplasare la Bratislava, tur panoramic. Vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu un restaurant construit intr–un stil futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro–Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Timp liber la dispozitie, pentru masa de pranz (optionala) si Piata de Craciun in centrul vechi al orasului. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la Krystal 3* (sau similar).
Ziua 3: PRAGA – Tur de oras
Mic dejun. Transfer in centrul vechi al orasului, pentru tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup, cu opriri la: Castelul Hradcany, Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate observa casa cea mai mica din Europa), Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí, unde in Turnul Primariei Vechi este instalat cel mai vechi ceas astronomic din lume aflat in stare de functiune (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor),. In continuare timp liber in Piata de Craciun din centrul orasului si intoarcere la hotel pe cont propriu. Cazare la acelasi hotel. Incepand cu ora 18:00 va propunem optional, croaziera cu cina (inclusa) pe raul Vltava, cu ghid local. Vom putea admira: Podul Carol, Rudolfinum, Guvernul, Camera de Comert, Teatrul National, Mala Strana (orasul de jos), Manastirea Sf Agnes, cetatea, etc. Pret informativ: 50 euro/ persoana. Croazieta include transfer cu autocarul, cina servita pe vas si ghid local.
Ziua 4: KARLOVY VARY – DRESDA (optional)
Dupa micul dejun, va propunem excursie optionala la Karlovy Vary, renumita statiune balneoclimaterica din Europa centrala datorita izvoarelor sale termale si Dresda – Striezelmarkt, la cea mai veche Piata de Craciun din lume. Karlovy Vary sau Karlsbad (denumirea germana) este situat in vestul Bohemiei, la confluenta raurilor Ohre si Tepla, la o distanta de 130 km de Praga, iar numele sau a fost dat in cinstea lui Carol al IV-lea, Imparatul Imperiul Roman si Rege al Bohemiei care a fondat orasul in anul 1370. Statiunea este atat de faimoasa datorita abundentei de izvoare termele: 13 izvoare principale, alte 300 de izvoare mici si raul Tepla cu apa calda. Insa, apele termale nu sunt singura bogatie a orasului, ci si obiectele din cristal de Bohemia sau portelan produse in fabricile mestesugarilor de aici. De-a lungul timpului Karlovy Vary a fost vizitat de nume celebre, precum: Johannes Brahms, Ludwig van Beethoven, Iosif al II-lea, Petru cel Mare, Karl Marx, Mustafa Kemal Ataturk, Vaclav Havel, Michael Douglas. Vizita in centrul micii statiuni timp de 2 ore. Continuam traseul catre Germania. Sosind in capitala landului Saxonia, vom realiza un tur panoramic cu autocarul: Castelul Dresda, Palatul Zwinger, Opera al carei porti s-au deschis in anul 1800 cu performanta unica a lui Richard Wagner, Hofkirche (biserica familiei regale), Frauenkirche si Primaria. Timp liber la dispozitie in Piata de Craciun. (Tarif informativ: 60 EURO/ persoana). Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel in Praga.
Ziua 5: PRAGA – VIENA – BUDAPESTA (550 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme pornim spre Viena. Acest oras este un centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Primaria, Parlamentul, Opera, Statuia lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun. Dupa amiaza continuam traseul spre Budapesta, unde vom sosi in cursul serii. Cazare la Hotel Berlin 3* (sau similar). Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr–o crama din secolul XIII (tarif informativ 50 EURO/ persoana).
Ziua 6: BUDAPESTA – BUCURESTI (850 KM)
Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, pe ruta Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Brasov, Valea Prahovei. Sosirea in Bucuresti seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 380 EURO
(loc in camera dubla)

Pret camera single: 535 EURO / persoana
(camerele single sunt in numar limitat si se confirma la cerere, in limita disponibilitatilor)
Pret pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 350 EURO
Pret pentru copil 2 – 11.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta): 350 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 5 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3* astfel: 2 nopti in Budapesta, 3 nopti in Praga;
• tururi panoramice si pietonale conform programului in Budapesta, Bratislava, Praga si Viena;
• insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 euro/persoana – se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• intrarile la obiectivele turistice.
GRUP MINIM: 40 PERSOANE
- Pentru un grup de 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/persoana
- Pentru un grup de 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/persoana
Suplimentul se achita in agentie obligatoriu, in cazul in care numarul de persoane inscrise este sub numarul minim de participanti luat in analiza de pret si reprezinta numai diferenta costurilor de transport cu autocarul;
Pentru un numar mai mic de 30 participanti circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2023 - autocar CAPITALE IMPERIALE Pietele de Craciun – Vacanta de 1 Decembrie - 6 zile / 380 EURO
Plecare Pana la
28.Nov.2023 03.Dec.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.06.2023
# #