Circuit Feerie in stil baroc! Revelion in SALZBURG 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Feerie in stil baroc! Revelion in SALZBURG 2020 / 7 zile

» Plecari: 29.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 525 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


 Ziua 1. (29.12) București – Budapesta (~830 km)
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Verifică lista cu oraşele prin care tranzităm ţara. Ajungem în cursul serii la Budapesta. (Cazare în Budapesta).


 Ziua 2. (30.12) Budapesta - Viena – Salzburg (~540 km)
Jó reggelt! (Bună dimineața!) Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun, pentru a descoperi capitala Austriei, Viena, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Acest oraș ne va impresiona cu clădirile sale construite în stil baroc și obiectivele sale turistice de mare interes. Intrăm în atmosfera fostei capitale imperiale admirând într-un tur panoramic cu autocarul: Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Primăria.
Pleacăm cu amintiri frumoase din Viena și ne îndreptăm spre Salzburg.
Încheiem ziua cu o sesiune de explorare a Salzburgului, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scenă de film - nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” - datorită clădirilor impecabile în stil baroc, străduțelor liniștite, parcurilor atent îngrijite, munților perbi din fundal, castelului de pe deal, mirosului îmbietor al mâncării și lista ar putea continua la nesfârșit. Vizităm Orașul Vechi și ne îndreptăm spre cazare la Jufa Hotel Salzburg City / similar.

 Ziua 3. (31.12) Salzburg – Munchen (~290 km)
Mic dejun. În ultima zi din an vă propunem să optați pentru o excursie opțională într-unul dintre cele mai vii orașe din Germania – Munchen - un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alură mediteraneană se împletesc armonios cu berăriile bavareze. Ne plimbăm prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitând fermecătoarea Piață Marienplatz, unde se află atât sediul vechi, cât și cel nou al Primăriei. În Munchen se află celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurată în secolul al XIX-lea, fiind considerată prima galerie de artă contemporană din Europa, Muzeul Național Bavarez, găzduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne îndoim că vă va cuceri de la primele exponate.
Seara vom reveni la hotel pentru a ne pregăti de petrecere. Vom avea parte de un Revelion deosebit, pentru că te invităm în piața centrală, să petreci alături de noi o noapte memorabilă sub cerul liber, pe străzile magicului Salzburg. Ne vom delecta cu mâncare bună, privind spectaculoasele focuri de artificii și ciocnind paharele cu șampanie.
Optionala masa de revelion (extracost)

 Ziua 4. (01.01) Salzburg – Burghausen (~100 km)
Începe anul cu o zi memorabilă! Ți-am pregătit o excursie opțională la Castelul Burghausen? Acesta este cel mai lung și întins castel din Europa (menționat în Cartea Recordurilor) măsurând 1051 metri ca suprafață. Castelul este construit în stil gotic, fiind amplasat lângă orașul baroc Burghausen la granița cu Austria. Zidurile cetății măsoară 5 metri în grosime, iar pe lângă sălile mari, în cetate se află numeroase curți exterioare și poduri retractabile. Azi palatul principal găzduiește muzeul castelului, ce cuprinde picturi gotice din Colecția Națională Bavariană. Ne vom plimba pe străduțele cetății și vom avea destul timp să documentăm experiența în fotografii și să vânăm cele mai interesante suveniruri. Seara vom reveni la hotel pentru cină și odihnă.

 Ziua 5. (02.01) Salzburg – Kitzbuhel – Zell Am See (~220 km)
Aventura continuă, de data asta cu o excursie opțională la Kitzbuhel, un vechi oraș minier, devenit astăzi una dintre cele mai selecte stațiuni montane. Se spune că aici se află prima pârtie de ski din Austria, datând încă din anul 1893. Micul oraș este împânzit de case colorate și arhitectură medievală, acoperit mai tot timpul de zăpadă, ne dă impresia că aici oamenii trăiesc un Crăciun perpetuu. Puțin mai jos, în Zell Am See, descoperim un peisaj furat din cărțile poștale, cu un lac ce se spune că ar fi „mai albastru decât albastrul”, care se întinde la poalele munților împăduriți. Ne vom lăsa copleșiți de natură și aproape că vom ignora orice altceva, căci cu siguranță ne va lipsi acest tablou epic. Revenim seara la hotelul din Salzburg pentru cină și cazare.

 Ziua 6. (03.01) Salzburg – Melk – Budapesta (~550 km)
Pornim la drum și ne îndreptăm spre Linz, oraș în permanent progres tehnologic, unde te poți conecta la cele mai noi tehnologii. Vedem instalații de artă îndrăznețe și centrul science fiction simțind din plin aerul Austriei moderne. Plecăm apoi la Melk, loc înțesat de bijuterii ale arhitecturii, cea mai prețioasă fiind Abația Melk, ridicată în 1089 pe un deal stâncos ce tronează deasupra Dunării. Continuăm drumul spre Budapesta, care ascunde minunății la fiecare pas. Capitala Ungariei are suficiente clădiri baroce, neoclasice, ecletice și art nouveau cât să satisfacă pe toată lumea. Vom descoperi mai multe locuri interesante, așa că parcurgem capitala de pe Dunăre într-un scurt tur panoramic de autocar: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf. Ștefan. Pe seară, pornim spre Budapesta pentru cazare.

 Ziua 7. (04.01) Budapesta – Bucuresti (~830 km)
Plecăm din Budapesta spre România, cu amintiri de poveste și suveniruri pentru cei dragi. Sosire în Bucureşti după 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.


PUNCTELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ
(autocar sau microbus):
BUCUREŞTI Autogara Centrală - București 06.30
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.30
RM.VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 12.00
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancrăm 12.30
DEVA McDonald’s GARĂ 14.30
ARAD Benzinăria OMV Calea Timișorii 16.30

PUNCTELE DE ÎMBARCARE CONTRA COST
(autocar sau microbus):
PLOIEŞTI 7 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
BRAŞOV 12 € / sens/ pers. McDonald''s Cal. Bucureşti 09.30
TIMIŞOARA 5 €/sens/pers. Benzinăria Gazprom Dumbrăvița 15.30
CONSTANŢA 15 € / sens/ pers. Gara Centrală 02.00
BUZĂU 12 € / sens/ pers. McDonald`s 03.00
BRĂILA 15 € / sens/ pers. Billa - Calea Buzăului 01.30
GALAŢI 15 € / sens/ pers. McDonald''s 01.00
FOCŞANI 12 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru 02.00

DETALII TRANSFERURI

• Transferurile sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de capacitatea maximă a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). ATENTIE! Toate transferurile se vor face la Bucuresti!
• Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic.
• Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.


PRET PACHET STANDARD 525 EURO
Servicii incluse:
PREŢUL INCLUDE
• Transport cu autocar climatizat
• 6 nopți de cazare la hotel de 3* in Budapesta si Salzburg hotel Gasthof Mühlthaler 3* sau similar.
• 6 mic dejun;
• Tur panoramic Viena si Budapesta
• Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.


OPȚIONALE
• Excursie Munchen - 35 € /pers.
• Kitzbuhel-Zell Am See - 30 €/pers.
• Castelul Burghausen – 20 €/pers.


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru grup minim 25 de persoane;

SUPLIMENTE &REDUCERI

• Supliment de single 75 €


Oferta din categoria: 
Feerie in stil baroc! Revelion in SALZBURG 2020 - 7 zile / 525 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2019 04.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.10.2019
# #