Circuit Innsbruck Orașul de Cristal

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Innsbruck Orașul de Cristal / 5 zile

» Plecari: 17.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 495 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o înălţime de 575 m şi vă pune la dispoziţie o ofertă culturală de invidiat şi un centru vechi fermecător. Situat într-o culisă montană impresionantă, între lanţul nordic al munţilor Karwendel şi lanţurile pre-Alpilor centrali, oraşul vă aşteaptă cu străduţe frumoase şi înguste pentru plimbări relaxante. Ca atracţii speciale, merită menţionate: „Goldene Dachl” - acoperişul de aur în stil târziu gotic, cu 2.657 plăci de cupru aurite, Annasäule – Coloana Sfânta Ana - un reper istoric din centrul orașului, Hofburg – fosta reședință a principilor tirolezi și multe altele.
ZIUA 1, 17.06.2020: Plecare din Timişoara dimineața devreme, în jurul orei 05:00, pe ruta Timișoara – Szeged – Budapesta – Viena – Linz – Salzburg - Innsbruck – Gschnitz. Seara, cazare în Gschnitz (40 km de Innsbruck).
ZIUA 2, 18.06.2020: După micul dejun, vom porni spre Muzeul cristalelor Swarovski (Swarovski Kristallwelten), aflat la numai 15 km de orașul Innsbruck, în localitatea Wattens – locul de baștină al cunoscutului bijutier Daniel Swarovski. Lumile de cristal Swarovski se află sub un deal artificial, fiind deschise din anul 1995, cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea companiei. Are șapte săli legate între ele, în care pot fi admirate opere celebre ale unor artiști ca Andy Warhol și Salvador Dali. După vizitarea muzeului, retur la hotel, timp liber cu posibilitate de relaxare în cadrul SPA-ului de la hotel sau plimbare în aer liber. Seara, cină.
ZIUA 3, 19.06.2020: După micul dejun, facem turul orașului Innsbruck, incluzând următoarele obiective: Palatul Imperial Hofburg, Castelul Ambras, Bazilica Wilten, Turnul Orașului, Acoperișul Auriu, Biserica Hofkirche, Catedrala Sfântului Jakob, Strada Herzog Friedrich cu clădirea Helblinghaus, vechiul sediu guvernamental, Grădina Zoologică, Clădirea Ferdinandeum, Muntele Isel. După vizitarea orașului, vom porni într-o călătorie la înălțime. Din centrul orașului până la cel mai mare parc natural din Austria sunt doar 20 de minute, prin intermediul funicularului modern Hungerburgbahn. Acesta se deplasează din orașul istoric, prin cartierul Hungerburg, Piața Hermann-Buhl, continuând până la liftul care duce la Seegrube (1905 m). Datorită conexiunilor directe cu orașul, se poate ajunge până la Hafelekar - un punct culminant absolut la 2.300 m, cu o vedere panoramică impresionantă și împrejurimi alpine naturale. Ne întoarcem în oraș. Seara, retur la hotel, cină.
ZIUA 4, 20.06.2020: După micul dejun, vom porni spre formațiunea glaciară Stubaier Gletscher, aflată la 45 km de Innsbruck. Ghețarul Stubai are o suprafață de 12 km2, fiind aflat în cea mai mare regiune a sporturilor de iarnă din Austria, deschisă pe tot parcursul anului. Dată fiind altitudinea cuprinsă între 1.750 și 3.200 m, aici veți găsi mereu zăpadă, din octombrie până în iulie. Stubaier Gletscher este alcătuit din 5 ghețari, dintre care cel mai mare este Ghețarul Eisjochferner. Aici, vă puteți bucura de delicii regionale oferite de restaurante locale, în ambianța unei panorame fantastice asupra ghețarilor. Seara, retur la hotel, timp liber și cină.
ZIUA 5, 21.06.2020: După micul dejun, plecare spre ţară. Se ajunge seara târziu în România.


ACTE NECESARE: • carte de identitate sau paşaport original; • cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii; • pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz.

Note: 1) Locurile vor fi rezervate în funcție de ordinea înscrierii în agenţie. Tariful este valabil pentru grup de minimum 35 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, tariful se recalculează.
2) Însoțitorul de grup are voie să modifice ordinea programului turistic fără a schimba structura acestuia.Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE:
• transport cu autocarul din Timișoara; • cazare 4 nopți cu demipensiune în Gschinz (40 km de Innsbruck), la hotel Kirchdach 3 * (https://www.kirchdach.at/de/);
• piscină și Spa în cadrul hotelului;
• taxă de stațiune;
• excursia la Innsbruck – tur de oraș;
• excursia la Muzeul cristalelor Swarovski;
• excursia la Stubaier Gletscher;
• card Innsbruck (intrările la obiectivele turistice menționate în program vor fi gratuite în garanția cardului, inclusiv intrarea la Muzeul cristalelor Swarovski și urcarea cu funicularul);
• însoțitor de grup din partea agenției.

PREȚUL NU INCLUDE:
• asigurare storno/medicală;
• cheltuieli personale
• supliment pentru cazare în cameră SGL, 90 eur/pers;

Oferta din categoria:


 
Innsbruck Orașul de Cristal - 5 zile / 495 EURO
Plecare Pana la
17.Jun.2020 21.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.11.2019
# #