Circuit Nu rata circuitul BUDAPESTA - VIENA - In pasi de vals pe malul Dunarii - de la doar 199 euro/pers! -5

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Nu rata circuitul BUDAPESTA - VIENA - In pasi de vals pe malul Dunarii - de la doar 199 euro/pers! -5 / 4 zile

» Plecari: 09.Oct.2021, 21.Aug.2021, 17.Jul.2021

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 199 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti - Budapesta - Viena


PROGRAMUL CIRCUITULUI:
ZIUA 1: BUCURESTI–BUDAPESTA (850 km)Intalnire cu insotitorul de gruplaGara de Nord (coloane) in fata Parcului MinisteruluiTransporturilorla ora 04:30si plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti–Ploiesti–Brasov–Sibiu –Sebes –Timisoara –Arad.Se pot efectua imbarcari de pe traseu. Vom ajunge in Budapesta in cursul dupa amiezii. Cazare in Budapesta laIbis Citysouth3*(sau similar).Seara timpliberpentru viziteindividualein Budapestasau, optional, croazieracu cina romantica pe Dunare: welcome drink, masa servita bufet suedez, cu preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vinTokajla 4 persoane, apa minerala(pretinformativ:40EURO/persoana, minim 20participanti; pretul include si transfer cu autocarulsi ghidlocal de limba romana).

ZIUA 2: BUDAPESTA Dupa miculdejunvom descoperi Budapesta, unde vom faceun tur panoramic al orasului cu autocarul, dar si pietonal, impreuna cu ghidul local. Vom avea ocazia sa admiram: Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Eroilor, Bulevardul Andrassy, Muzeul Holocaustului, baile termale, Dunarea, Palatul lui Matei Corvin, o piatra din Zidul Berlinului. Dupa amiaza, timpliber la dispozitie in centrul Budapestei, pentru vizite individuale.Varecomandam vizita la Palatul Parlamentul maghiar, care este a treia cea mai mare cladire administrativa si probabil cel mai frumos exemplu de arhitectura neogotica si neorenascentista din lume. Constructia a durat 19 ani si a fostdata in folosinta in anul 1896 cu ocazia aniversarii unui mileniu de la infiintarea statului maghiar. Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale la Borkatakomba, ceamai renumita cramadin Ungaria(tarif informativ: 35EURO/ persoana, minim 15 participanti)

ZIUA 3: BUDAPESTA –VIENA–PALATUL SCHONBRUNN–BUDAPESTA(490km)Mic dejun. Plecarespre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramiccu ghid localde 2ore. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira TurnulDunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn, una dintre atractiile principale ale Vienei, ce are peste 1400 de camere, dintre care pot fi vizitate doar40.Biletele de intrare se achita optional. Searaintoarcere la Budapesta pentrucazare la acelasi hotel.

ZIUA 4: COTUL DUNARII (optional)Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom plecaspre Bucuresti, tranzitand Romania: Nadlac –Arad –Timisoara –Sebes –Sibiu –Brasov –Valea Prahovei–Ploiesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.


Servicii incluse:
PRET/persoana:199EURO(loc in camera dubla,taxe incluse)
Supliment camera single: 85EURO.
Pret pentru atreia persoana in cameradubla (pat suplimentar): 175EURO
Pret pentru copil 2–11.99ani in camera cu 2 adulti: 150EURO

SERVICII INCLUSE:
•transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
•3nopti cazare cu mic dejun in Budapestala hotel 3*;
•turde orascu ghidlocalconform programuluiin Budapesta;
•excursie de o zi, cutur de oras si ghid localin Viena;
•insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
•asigurarea medicala de calatorie (optionala–recomandata);
•asigurarea storno cu extensie COVID-19(optionala), se incheie odata cu contractul de comercializarea pachetului deservicii turistice, in pachet cu asigurarea medicalade calatorie;
•bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personalhotelier, ghizi): 5EURO/persoana-se practica in Ungaria si Austria, se achita la sosirea in tara de destinatie;
•excursiileoptionale;
•intrarile la obiectivele turistice;
•bauturile alcoolicesau racoritoare la mesele incluse in program.


Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.

Cristina Borz
Agent Turism

Oferta din categoria:


 
Nu rata circuitul BUDAPESTA - VIENA - In pasi de vals pe malul Dunarii - de la doar 199 euro/pers! -5 - 4 zile / 199 EURO
Plecare Pana la
09.Oct.2021 12.Oct.2021 Rezervare
21.Aug.2021 24.Aug.2021 Rezervare
17.Jul.2021 20.Jul.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.07.2021
# #