Circuit PIATA DE CRACIUN VIENA de la 379 euro/pers. Transport avion din Bucuresti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PIATA DE CRACIUN VIENA de la 379 euro/pers. Transport avion din Bucuresti / 4 zile

» Plecari: 08.Dec.2022, 04.Dec.2022, 27.Nov.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 379 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti – Viena – Bucuresti


Ziua 1 | Bucuresti – Viena
Pentru plecarile: 27.11, 04.12: Prezentare la ora 11:20 in aeroportul international Henri Coanda (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:20. Sosire la Viena la ora 14:05.
Pentru plecarea 08.12: Prezentare la ora 04:00 in aeroportul international Henri Coanda (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 06:00. Sosire la Viena la ora 06:40.

Sosire la Viena si dupa preluarea bagajelor intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Graben si Domul Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare hotel Senator 4* sau similar.

Ziua 2 | Viena – Piete de Craciun
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau vizite individuale la muzee. Va recomandam Muzeul de Istorie a Artei, o valoroasa pinacoteca unde veti descoperi si valoroasele tezaure de la Simleul Silvaniei si Sannicolaul Mare sau Apartamentele de iarna si colectia de portelan si argintarie de la Hofburg. Seara bucurati-va de atmosfera speciala a Pietelor de Craciun din Viena organizate la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz, Am Hof, Freyung sau Maria – Theresien Platz. Cazare hotel Senator 4* sau similar.

Ziua 3 | Viena – Schonbrunn
Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Schonbrunn, principala atractie turistica a Vienei unde veti regasi gloria si eleganta imperiala a apartamentelor de stat ale monarhiei habsburgice. Tot aici este si cea mai veche gradina zoologica din Europa si o incantatoare Piata de Craciun organizata in curtea principala. Seara puteti revedea Piata de Craciun care v-a placut cel mai mult. Alte optiuni pot fi o cina intriun heuriger in Grinzing sau o cina intrunul din restaurantele rotitoare din Turnul Dunarii beneficiind de o imagine panoramica unica a capitalei austriece. Cazare hotel Senator 4* sau similar.

Ziua 4 | Viena – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie In Viena. (Camerele se pot pastra pana la ora 11)
Pentru plecarile: 27.11, 04.12: Transfer cu autocarul la aeroport pentru imbarcare pe zborul OS767 Austrian Airlines cu decolare la ora 22:05. Aterizare in Bucuresti la ora 00:40 ( a doua zi ).
Pentru plecarea 08.12: Transfer cu autocarul la aeroport pentru imbarcare pe zborul OS787 Austrian Airlines cu decolare la ora 15:50. Aterizare in Bucuresti la ora 18:25.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.

Tarife plecari:
27 Noiembrie, 04 Decembrie - 379 Euro/pers
08 Decembrie - 429 Euro/persServicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
• Taxele de aeroport si combustibil pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• 1 bagaj de mana (8 kg) si 1 bagaj de cala (23 kg)
• 3 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Senator 4* sau similar
• Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
• Transferuri aeroport - hotel – aeroport

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Oferta din categoria:


 
PIATA DE CRACIUN VIENA de la 379 euro/pers. Transport avion din Bucuresti - 4 zile / 379 EURO
Plecare Pana la
08.Dec.2022 11.Dec.2022 Rezervare
04.Dec.2022 07.Dec.2022 Rezervare
27.Nov.2022 30.Nov.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.06.2022
# #