Circuit Revelion Salzburg 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Salzburg 2020 / 7 zile

» Plecari: 29.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 451 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Budapesta – Viena – Salzburg – Munchen – Burghausen - Kitzbuhel – Zell Am See - Melk


29.12.2019
Ziua 1. (29.12) Bucuresti – Budapesta (~830 km)
Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania - Autogara Centrala - Bucuresti, la ora 6.30 dimineata. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. (Cazare in Budapesta).

30.12.2019
Ziua 2. (30.12) Budapesta - Viena – Salzburg (~540 km)
Jó reggelt! (Buna dimineata!) Pornim motoarele, dimineata devreme, dupa micul dejun, pentru a descoperi capitala Austriei, Viena, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Acest oras ne va impresiona cu cladirile sale construite in stil baroc si obiectivele sale turistice de mare interes. Intram in atmosfera fostei capitale imperiale admirand intr-un tur panoramic cu autocarul: Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria.
Pleacam cu amintiri frumoase din Viena si ne indreptam spre Salzburg.
Incheiem ziua cu o sesiune de explorare a Salzburgului, orasul lui Mozart. Orasul acesta este ca o scena de film - nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” - datorita cladirilor impecabile in stil baroc, stradutelor linistite, parcurilor atent ingrijite, muntilor perbi din fundal, castelului de pe deal, mirosului imbietor al mancarii si lista ar putea continua la nesfarsit. Vizitam Orasul Vechi si ne indreptam spre cazare la Jufa Hotel Salzburg City / similar.

31.12.2019
Ziua 3. (31.12) Salzburg – Munchen (~290 km)
Mic dejun. In ultima zi din an va propunem sa optati pentru o excursie optionala intr-unul dintre cele mai vii orase din Germania – Munchen - un oras al contrastelor, unde cafenelele cu alura mediteraneana se impletesc armonios cu berariile bavareze. Ne plimbam prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitand fermecatoarea Piata Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat si cel nou al Primariei. In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa, Muzeul National Bavarez, gazduit de un palat neoclasic superb, precum si Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor si obiectelor miniaturale, care nu ne indoim ca va va cuceri de la primele exponate.
Seara vom reveni la hotel pentru a ne pregati de petrecere.
Vom avea parte de un Revelion deosebit, pentru ca te invitam in piata centrala, sa petreci alaturi de noi o noapte memorabila sub cerul liber, pe strazile magicului Salzburg. Ne vom delecta cu mancare buna, privind spectaculoasele focuri de artificii si ciocnind paharele cu sampanie.
Optionala masa de revelion (extracost).

01.01.2020
Ziua 4. (01.01) Salzburg – Burghausen (~100 km)
Incepe anul cu o zi memorabila! Ti-am pregatit o excursie optionala la Castelul Burghausen! Acesta este cel mai lung si intins castel din Europa (mentionat in Cartea Recordurilor) masurand 1051 metri ca suprafata. Castelul este construit in stil gotic, fiind amplasat langa orasul baroc Burghausen la granita cu Austria. Zidurile cetatii masoara 5 metri in grosime, iar pe langa salile mari, in cetate se afla numeroase curti exterioare si poduri retractabile. Azi palatul principal gazduieste muzeul castelului, ce cuprinde picturi gotice din Colectia Nationala Bavariana. Ne vom plimba pe stradutele cetatii si vom avea destul timp sa documentam experienta in fotografii si sa vanam cele mai interesante suveniruri. Seara vom reveni la hotel pentru cina si odihna.

02.01.2020
Ziua 5. (02.01) Salzburg – Kitzbuhel – Zell Am See (~220 km)
Aventura continua, de data asta cu o excursie optionala la Kitzbuhel, un vechi oras minier, devenit astazi una dintre cele mai selecte statiuni montane. Se spune ca aici se afla prima partie de ski din Austria, datand inca din anul 1893. Micul oras este impanzit de case colorate si arhitectura medievala, acoperit mai tot timpul de zapada, ne da impresia ca aici oamenii traiesc un Craciun perpetuu. Putin mai jos, in Zell Am See, descoperim un peisaj furat din cartile postale, cu un lac ce se spune ca ar fi „mai albastru decat albastrul”, care se intinde la poalele muntilor impaduriti. Ne vom lasa coplesiti de natura si aproape ca vom ignora orice altceva, caci cu siguranta ne va lipsi acest tablou epic.
Revenim seara la hotelul din Salzburg pentru cina si cazare.

03.01.2020
Ziua 6. (03.01) Salzburg – Melk – Budapesta (~550 km)
Pornim la drum si ne indreptam spre Linz, oras in permanent progres tehnologic, unde te poti conecta la cele mai noi tehnologii. Vedem instalatii de arta indraznete si centrul science fiction simtind din plin aerul Austriei moderne. Plecam apoi la Melk, loc intesat de bijuterii ale arhitecturii, cea mai pretioasa fiind Abatia Melk, ridicata in 1089 pe un deal stancos ce troneaza deasupra Dunarii. Continuam drumul spre Budapesta, care ascunde minunatii la fiecare pas. Capitala Ungariei are suficiente cladiri baroce, neoclasice, ecletice si art nouveau cat sa satisfaca pe toata lumea. Vom descoperi mai multe locuri interesante, asa ca parcurgem capitala de pe Dunare intr-un scurt tur panoramic de autocar: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf. Stefan. Pe seara, pornim spre Budapesta pentru cazare.

04.01.2020
Ziua 7. (04.01) Budapesta – Bucuresti (~830 km)
Plecam din Budapesta spre Romania, cu amintiri de poveste si suveniruri pentru cei dragi. Sosire in Bucuresti dupa 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• Transport cu autocar climatizat
• 6 nopți de cazare la hotel de 3* in Budapesta si Salzburg hotel Gasthof Mühlthaler 3* sau similar.
• 6 mic dejun;
• Tur panoramic Viena si Budapesta
• Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru grup minim 25 de persoane;

OPTIONALE:
• Excursie Munchen - 35 € /pers.
• Kitzbuhel-Zell Am See - 30 €/pers.
• Castelul Burghausen – 20 €/pers.

Oferta din categoria: 
Revelion Salzburg 2020 - 7 zile / 451 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2019 04.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.07.2019
# #