Circuit ZELL AM SEE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ZELL AM SEE / 5 zile

» Plecari: 12.Aug.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 495 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: -


Ziua 1, 12.08.2020: Dimineața devreme, plecare din Timişoara spre Salzburg. Cazare în Salzburg.
Ziua 2, 13.08.2020: După micul dejun, facem turul orașului Salzburg, iar apoi ne continuăm traseul spre Zell am See, una dintre cele mai frumoase zone ale Austriei. După cazare, facem o plimbare prin staţiune, apoi urcăm cu telecabina pe muntele Schmittenhohe, unde vom vizita capela Sissi. Seara vă puteți relaxa la piscina interioară și la sauna din Zell am See, unde intrarea este inclusă în preț.
Ziua 3, 14.08.2020: După micul dejun, plecare spre Kaprun și vizitarea galeriei Gipfelwelt 3000 de pe ghețarul Kitzsteinhorn, cu una dintre cele mai frumoase privelişti din Europa asupra Alpilor, precum și platforma panoramică cea mai înaltă din landul Salzburg. Un spectacol unic, la peste 3000 m altitudine, unde vă veţi simţi “pe acoperişul lumii”. După-amiază, croazieră cu vaporul pe lacul Zell – veți avea parte de o priveliște superbă asupra zonei montane din împrejurimi. Seara: apă, muzică, lumini și lasere într-un spectacol unic pe lacul Zell – Magic Lake Show! Vă invităm să asistaţi la un grandios spectacol de muzică pop-rock, unic în Europa în această perioadă.
Ziua 4, 15.08.2020: După micul dejun, vizită la lacurile de acumulare din Kaprun. Călătoria noastră începe la Kesselfall Alpenhaus. De aici, vom călători prin tuneluri pe unul din cele mai interesante drumuri ale regiunii, până la cele două lacuri de acumulare și la baraj. La 2040 de m altitudine, ne așteaptă un muzeu fascinant şi un peisaj desprins parcă din vederi. La coborâre, facem o plimbare de o oră la Sigmund-Thun Gorge Klammseestuberl, un defileu prin care vă veți deplasa pe niște scări din lemn, de-a lungul unor mici cascade. După-amiază, soare și lac – savurați apa cristalină a Lacului Zell! Veți avea acces la ștrandurile amenajate pe lacul Zell unde vă veţi putea relaxa şi înota în apa pură de munte. Seara, vă puteți relaxa la piscina interioară şi la sauna din Zell am See-Kaprun.
Ziua 5, 16.08.2020: După micul dejun, plecare spre ţară.Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE: • transport cu autocarul din Timișoara; • cazare 1 noapte cu mic dejun în Salzburg și 3 nopți cu mic dejun în Zell am See, la pensiunea Hubertus 4*;
• taxă de stațiune;
• Salzburg – tur de oraș; • excursiile (inclusiv biletele de intrare): - excursie cu telecabina pe muntele Schmittenhohe; - spectacol grandios de muzică și lumini pe lacul Zell – Magic Lake Show; - vizitarea ghețarului Kitzsteinhorn și a expoziției Gipfelwelt 3000; - croazieră cu vaporul pe lacul Zell; - vizitarea lacurilor de acumulare din Kaprun; - relaxare la piscina interioară şi la sauna din Zell am See. • asistență turistică.

PREȚUL NU INCLUDE: • asigurare storno/medicală;

ACTE NECESARE: • carte de identitate sau paşaport original; • cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii; • pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz.

Oferta din categoria:


 
ZELL AM SEE - 5 zile / 495 EURO
Plecare Pana la
12.Aug.2020 16.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.03.2020
# #