Circuit Circuit CARNAVAL RIO DE JANEIRO - 20 Februarie 2020 (9 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit CARNAVAL RIO DE JANEIRO - 20 Februarie 2020 (9 zile) / 9 zile

» Plecari: 20.Feb.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2250 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 14.02.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Rio de Janeiro


 Ziua 1 (20 februarie): București - Rio de Janeiro
Zburăm din București către America de Sud cu escala in Paris.

 Ziua 2 (21 februarie): Rio de Janeiro
Dimineata devreme aterizam in Rio de Janeiro. Suntem preluati de la aeroport catre hotelul la care vom avea cazarea in frumosul oras brazilian.
In continuare, plecam pentru un tur al orașului, unde vom vedea centrul istoric al Rio de Janeiro, cu diferitele sale stiluri de construcție care spun de la sine istoria acestei mari metropole - Capitala Braziliei până în anii 1960, înainte de inaugurarea Brasilia; condus de clădirile coloniale din sec. al XVI-lea. stând alături de acele impresionante Opere, Muzeul de Arte Plastice, Biblioteca Națională și altele din secolul al XVIII-lea. în timpul Imperiului, precum și împărtășirea spațiului cu muzeul modern TOMORROW proiectat de arhitectul spaniol Santiago Calatrava. * Vizitarea în interiorul muzeelor nu este inclusă. Ne intoarcem apoi la hotel pentru o după-amiază relaxantă.

 Ziua 3 (22 februarie): Rio de Janeiro- Sugarloaf
Dimineata dupa servirea micul dejun plecam pentru o vizită la Muntele Paine de Zahar. Parcurgem zonele rezidențiale din Rio, dupa care mergem spre cartierul Urca, unde se face o ascensiune cu telecabina în două etape spre vârful muntelui. Prima etapă a călătoriei merge spre Dealul Urca, cu grădini și priveliști; Pentru cei care dorescsă se aventureze ș imai sus, cea de-a doua telecabină merge chiar în vârful muntelui Paine de Zagar, în sine - la 1200 de metri deasupra nivelului mării – pentru priveliști uluitoare, orașul cu plajele sale, golful și portul magnific. Este o priveliște de care ne vom aminti mereu. După coborâre, suntem transferati înapoi la hotel.
Seara : RIO de noapte la Rio Scenarium.
Dacă doriți să experimentați viața de noapte culturală din Rio, acesta este locul. "Scenariul Rio" este o casă de spectacole situată în cel mai tipic cartier boem al orașului, numit Lapa. Locul este decorat cu relicvii din istoria muzicală a Braziliei, dar totuși se păstrează vie muzică braziliană, cu muzicieni notabili care cântă noaptea. Mediul fermecăto și confortabil a devenit un loc garantat de muzică live care atrage străini și localnici. Transferuri pentru cină dus-întors incluse. Aproximativ 6 ore. Observatii: băuturile nu sunt incluse!

 Ziua 4 (23 februarie): SAMBODROME Rio de Janeiro
Mic dejun la hotel – Ziua vom participa la „blocos” , parade de stradă organizate de locuitorii locali.
8:00 PM - plecam de la hotel cu transportul privat și ghidul turistic local către SAMBODROME pentru a urmări parada extraordinară a școlilor din Rio Samba;
* Locurile rezervate grupului vor fi tribune numerotate.
Având în vedere că parada durează întreaga noapte, turistii se vor putea întoarce la hotel după fiecare paradă a școlii Samba pentru cei dispuși să se întoarcă înainte de sfârșitul Paradelor.
* Recomandăm a se manca o masă bună înainte de a merge la PARADE (masa nu este inclusa).

 Ziua 5 (24 februarie): Carnaval Rio de Janeiro
Mic dejun la hotel dupa care z iliberă pentru a ne bucura de carnaval și de paradele stradale.

 Ziua 6 (25 februarie): Rio de Janeiro -Corcovado
Dupa micul dejun plecam din hotel și mergem spre celebrele plaje ale Rio dupa care ajungem în cartierul Cosme Velho, unde ne vom îmbarca pe calea ferată funiculară pentru aproximativ 20 minute de primblare prin Pădurea Tijuca. În timp ce trenul urcă pe muntele Corcovado ("Hunchback"), ne vom bucura de vederi spectaculoase asupra Rio, aruncând o privire prin vegetația densă. Încoronarea Corcovado la 2200 de metri deasupra nivelului mării, este statuia maiestuoasă a lui Hristos: stând la 120 de metri înălțime, brațele întinse ale Mântuitorului vă întâmpină într-o panoramă uluitoare pe vreme senină - de neegalat pentru magia sa vrăjitoare!

 Ziua 7 (26 februarie) : Rio de Janeiro – Gradinile Botanice
Astazi, mergem către Grădinile Botanice. La sosirea la Grădinile Botanice,vom începe turul ghidat pe jos prin frumoasele grădini tropicale situate între Muntele Corcovado și Laguna Rodrigo de Freitas. Deschise în 1808, grădinile au peste 5.000 de plante tropicale și copaci. În timp ce parcurgem diferitele căi, vom admira o gamă largă de frunze autohtone care includ lemnul din Brazilia, mango centenar și palmiere imperiale maiestuoase. Vom trece, de asemenea, pe lângă smocuri colorate de azalee și livezi de bambus care oferă umbră de la căldură și soare, și vom avea ocaia sa vedem pepinieră de orhidee, casă cu plante ce se alimenteza cu insecte și grădina de bromeli. Dupa aceasta inedita si frumoasa calatorie, ne intoarcem spre hotelul la care suntem cazati in frumoasa metropola.

 Ziua 8 (27 februarie): Rio de Janeiro Optional Petropolis
Zi libera, mic dejun la hotel;
OPȚIONAL: O excursie în orașul imperial Petropolis oferă o frumoasă distanță de 40 de mile nord spre Muntele Organ. Drumul străbătut de peisaje minunate, cu pante împădurite și munte învăluit în nori, este în sine o experiență minunată.
La marginea Petropolei veți vedea impresionanta clădire a Quitandinha Country Club. Loculinițial a unui cazinou, care a încetat să mai primească bogatul și faimosul când guvernul brazilian a pus capăt jocurilor de noroc în 1946. După o scurtă oprire, mergeți la Petropolis și bucurați-vă de o introducere în acest oraș minunat, cu conacele și cabanele sale alpine și vizitați catedrala neogotică São Pedro de Alcântara. În interior se află mormintele lui Dom Pedro, prințesa regentă Dona Isabel și alte câteva personaje regale.
Pranzul inclus la unul dintre fermecătoarele restaurante locale.

 Ziua 9 (28 februarie): Rio de Janeiro
Dupa micul dejun ne pregatim pentru check out. Suntem preluati catre aeroport unde ne vom imbarca la zborul spre casa (escala in Paris). Parasim America de Sud incarcati cu amintiri unice pentru toata viata!


Servicii incluse:
De la 2250 € + 489 euro (taxe de aeroport)
9 zile – Avion

DATA DE PLECARE 2019:
20.02

PREŢUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti - Rio de Janeiro – Bucureşti, zboruri cu escala (compania aeriana Air France /KLM, orarul de zbor poate suferi modificari);
Taxele de aeroport ;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
7 nopţi de cazare în hotel de 4* cu mic dejun inclus;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ; Asigurare medicală si storno
Ghizi locali;
Conducător de grup român
Hoteluri program:
 MIRADOR RIO 4* in Copacabana sau similar

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
 Supliment de single 730 €
 Optional vizita orasul imperial Petropolis cu pranz inclus: 120 €/pers.

NU ESTE NECESARA VIZA:
 Paşaportul în original, valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, interzis paşaport temporar.
Grup minim 16 pers.
Pentru grupuri mai mici de 16 de persoane ( între 10 şi 15 persoane) se percepe un supliment de 130 €/ pers.

NOTE:
 Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană si va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion daca acest lucru va fi necesar.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

BEST DEAL Reducere 150 €
2250 € + 489 € (taxe de aeroport)
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
2300 € + 489 € (taxe de aeroport)
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD
2400 € + 489 € (taxe de aeroport)
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

Cod oferta: ariash20

Oferta din categoria: 
Circuit CARNAVAL RIO DE JANEIRO - 20 Februarie 2020 (9 zile) - 9 zile / 2250 EURO
Plecare Pana la
20.Feb.2020 28.Feb.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2019
# #