Circuit EXCURSIE IN ORASUL LILIACULUI DIN LOVECH, BULGARIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

EXCURSIE IN ORASUL LILIACULUI DIN LOVECH, BULGARIA / 2 zile

» Plecari: 22.Sep.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 475 RON de persoana
Oferta valabila pana la date de: 21.09.2022
» Categorie cazare 3*

» Traseu: BUCURESTI - LOVECH - VELIKO TARNOVO - BUCURESTI


Ziua 1

Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse-Lovech. Cascadele de la Krushuna: cele mai frumoase cascade din Bulgaria . Cascadele sunt formate pe versantii calcarosi din sub-Balcani, din aceasta cauza apa a capatat o culoare de smarald, dar a creeat si niste minunate piscine rotunde si albe, ca sa contrasteze numai bine cu culoarea aproape ireala a apei.

Pestera Devetashka la ora actuala, aceasta este declarata rezervatie naturala si gazduieste o populatie de peste 30.000 de lilieci. Aici s-a filmat in urma cu cativa ani o parte din pelicula The Expendables 2, in urma careia popularitatea locului a crescut foarte mult, devenind una din cele mai populare destinatii turistice din Bulgaria.

Orasul Lovech supranumit Orasul Tufelor de Liliac este dominat de fortareata ce se ridica de aproape o mie de ani pe terasele dealului Hisarya. Orasul se afla intr-o zona pitoreasca si este inconjurat de dealuri pline de tufe de liliac fiind amplasat pe ambele maluri ale raului Osam.

Podul Lovech, singurul pod acoperit din Balcani, care se intinde peste raul Osam, facand legatura intre orasul vechi si cel nou.

Cetatea Hisarya din orasul Lovech este martor al trecutului sau istoric indepartat. A fost ridicata, pe locul unei mai vechi cetati tracice. De aici se deschide o frumoasa panorama a orasului Lovech, observandu-se foarte bine diferentele dintre partea veche si noua a orasului, separate de raul Osam.

Seara cazare si cina de bun venit la Hotel Sevastokrator 3* din Arbanassi.


ZIUA 2

Plecam spre Veliko Tarnovo pentru vizitarea orașului si a Cetății Tsarevets. Veliko Tarnovo este situat pe malul râului Yantra, la 210 m deasupra nivelului mării, de-a lungul dealurilor Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa si este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei. Între anii 1185 si 1393, a fost capitala si reședința țarilor si patriarhilor Țaratului vlaho-bulgar.

După pranz, pornim spre Satul Arbanassi, una dintre cele mai pitorești localități din Bulgaria. Acesta este situat pe un platou, la numai 4 kilometri de Veliko Târnova, fiind construit într-o superb stil arhitectural renascentist din secolele XVI-XVIII. Prin decretul regal in 1921 satul Arbanassi a fost declarat stațiune pentru odihna, iar in anul 2000, a fost inclus in patrimoniul UNESCO. După prânz pornim către casa.

Vom ajunge in București in cursul serii in funcție de trafic si de formalitățile vamale.


Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE:
Transport Bucuresti-Ruse-Lovech-Veliko Tarnovo si retur cu autocar clasificat pentru transport intern si international (500 KM)
Ghid insotitor de grup;
Cazare cu mic dejun si cina Hotel Sevastokrator 3* sau similar.

TARIFUL NU INCLUDE:
Vizita la principalele atractii din zona : -intrarile la obiectivele turistice mentionate in program (Cascadele de la Krushuna, Pestera Devetashka, Cetatea Hisarya aproximativ 15 leva) -alte cheltuieli personale; asigurarea medicala (optionala).

Oferta din categoria:


 
EXCURSIE IN ORASUL LILIACULUI DIN LOVECH, BULGARIA - 2 zile / 475 RON
Plecare Pana la
22.Sep.2022 23.Sep.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.04.2022
# #