Circuit Excursie o zi Balchik - Cap Kaliakra - cu autocarul

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Excursie o zi Balchik - Cap Kaliakra - cu autocarul / 1 zile

» Plecari: 15.Jun.2019, 20.Jul.2019, 15.Aug.2019, 21.Sep.2019, 12.Oct.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 21 EURO de persoana

» Categorie cazare *

» Traseu: Balchik - Cap Kaliakra


Descrierea programului:

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05.30 la Gara de Nord iar plecarea la ora 06:00. Se va urma traseul Bucuresti-Constanta–Vama Veche-Balcik.
Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae.

Dupa aprox 30 min sosim in Balcik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti.

Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balcik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.

Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Balcik-Shumen-Razgrad-Ruse-Giurgiu-Bucuresti – unde vom ajunge seara, in functie de trafic.


Servicii incluse:
Tariful include:
-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
-vizita la Castelul Balcik
-vizita la Cap Kaliakra
-Insotitor de grup din partea agentiei


Tariful nu include:
-Asigurarea medicala
-Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali
-Castelul si Gradina Botanica Balcik – 14 leva/adl ; 2 leva/copil 7-18 ani; copil 0-7 ani gratuit
-Cap Kaliakra – 3 leva/pers*
-Alte servicii decat cele mentionate
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 20 LEI/pers;

Grup minim 40 pers.

ATENTIE : * In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.
• tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
• clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
• agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Documente necesare calatoriei in Bulgaria: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.


Oferta din categoria: 
Excursie o zi Balchik - Cap Kaliakra - cu autocarul - 1 zile / 21 EURO
Plecare Pana la
15.Jun.2019 15.Jun.2019 Rezervare
20.Jul.2019 20.Jul.2019 Rezervare
15.Aug.2019 15.Aug.2019 Rezervare
21.Sep.2019 21.Sep.2019 Rezervare
12.Oct.2019 12.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.05.2019
# #