Circuit Nessebar - Balchik

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Nessebar - Balchik / 3 zile

» Plecari: 13.Dec.2019, 29.Nov.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 76 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Varna -Nisipurile de Aur - Nessebar -Balcic- Cap KaliakraZiua 1. BUCURESTI – VARNA – CONSTANTIN SI ELENA (cca. 275 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor) spre Varna, cel mai interesant și cosmopolit oraș de pe litoralul bulgaresc, o combinație de oraș-port și stațiune estivala. Vom descoperi cladiri pitoresti de sec. XIX intr-un tur panoramic cu autocarul: Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Turnul cu ceas si impunatoarea constructie baroca a Muzeului Arheologic. Timp liber in Varna, pentru a vizita Baile Romane (sec. II d.Hr.) si Acvariul, care expune o multitudine de specii din Marea Neagra, Mediterana si pesti de apa. Cazare in renumita statiune de pe litoralul bulgaresc, Constantin si Elena.

Ziua 2. CONSTANTIN SI ELENA – excursie optionala NESSEBAR
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie (15 euro) la Nessebar. Este una dintre cele mai vechi asezari ale Europei intemeiata cu 3200 ani in urma de traci si reconstruit de greci in sec. VI i.Hr., fiind inclus in Patrimoniul UNESCO. Intram in Orasul Vechi prin Poarta de Vest si admiram fragmente ale zidurilor romane si medievale si case vechi din lemn din sec. XVIII. Inaintam catre bisericile bizantine, adevarate comori de arta religioasa (pentru care Nessebar este atat de faimos) si vizitam: Biserica lui Hristos Pantocrator (sec.XIII), una dintre cele mai bine conservate biserici medievale, Biserica Arhiepiscopala Sf. Sofia, din perioada bizantina timpurie (sec. IV), abandonata insa in sec. XVIII, Noua Mitropolie Sf. Ștefan (sec.XI) cu fresce din sec. XVI, transformata astazi in muzeu. In apropiete admiram Teatrul Antic si portul Nessebar, unde in tmpul verii acosteaza numeroase vase de croaziera. Cazare tot la Constantin si Elena.

Ziua 3. BALCHIK - Cap KALIAKRA -BUCURESTI (cca. 360 km)
Mic dejun. Pornim spre Balchik, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, cu o vechime de peste 2500 de ani. Locuit inca din sec. V i.Hr de ionieni, denumit mai tarziu Dionysopolis - dupa zeul vinului, isi pastreaza si astazi farmecul, in ciuda afluentei mari de turisti. Vom vizita Castelul de la Balchik cu Gradina Botanica, construit din dorinta Reginei Maria, in timpul Romaniei Mari. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz. Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Vama Veche - Constanta, cu oprire la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae. Traseul continua spre Constanta si apoi spre Bucuresti, unde sosim in la Academia Militara dupa ora 22.00, in functie de trafic si de formalitatile din frontiera.Servicii incluse:
Include:

- Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru curse internaţionale

- 2 cazari cu mic dejun in hotel 3*

- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

- Vizitele la Varna, Balchik, Cap Kaliakra


Nu include:

- Asigurare Travel (medicala + storno)

- Excursii optionale si intrari la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si servicii de ghizi locali

- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

- Taxa de oras (se va achita cash de catre turisti la receptie)

Oferta din categoria: 
Nessebar - Balchik - 3 zile / 76 EURO
Plecare Pana la
13.Dec.2019 15.Dec.2019 Rezervare
29.Nov.2019 01.Dec.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.09.2019
# #