Circuit Revelion la Balcic,

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion la Balcic, / 5 zile

» Plecari: 29.Dec.2019, 29.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 1690 RON de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: Cap Kaliakra - Balcic – Nessebar - Ruse


Program
Balcic a fost ca o piatră prețioasă neșlefuită ce a devenit un adevărat giuvaer al Coroanei în timpul domniei Reginei Maria: dintr-un colț sălbatic de natură scăldat în albastrul adânc al mării, stațiunea a fost transformată de regină într-un adevărat manifesto arhitectural interbelic și loc de întâlnire al cremei societății artistice. Odată ajuns aici ai impresia că te plimbi printre filele parfumate ale unei nuvele care ai vrea să nu se mai termine: castelul reginei cu grădinile sale minunate, degustări de licori fine la cramele castelului, relaxarea la cel mai frumos hotel spa din zonă, petrecerea de Revelion cu mâncăruri și muzici de soi, excursia la Nessebar (sit Unesco), sunt doar câteva din motivele de a începe Anul Nou în Balcic.

 Duminică, 29.12: București – Cap Kaliakra - Balcic (aprox. 250 km)
Plecare din București spre Bulgaria. Pe traseu facem un popas la Cap Kaliakra, un loc unic de pe litoralul Mării Negre, faimos pentru peisajul spectaculos. După amiază ajungem la destinație! Petrecem următoarele 4 nopți la cel mai frumos hotel spa din regiune, cu o vedere minunată către mare.

 Luni, 30.12: Tur de Balcic
După un mic dejun copios, ne așteaptă un tur al Balcicului. Facem o plimbare prin cartierului românesc, unde remarcăm uşor câteva clădiri care constituie mândria locului. Sunt create de o arhitectă româncă, Henrieta Delavrancea-Gibory, care a modelat imaginea Balcicului în anii ‘30. Vizităm Palatul Reginei Maria, reşedinţa sa preferată și grădinile acestuia, unice în Europa Centrală și de Est. Încheiem turul festiv, cu o oprire memorabilă la Cramele Castelului. Ca să onorăm efortul și pasiunea producătorului de vin, acceptăm cu inima deschisă invitația și degustăm cele mai reușite vinuri ale casei, cum se cuvine.

 Marți, 31.12: Nessebar – Petrecere de Revelion (aprox. 290 km)
Fie alegi să rămâi la hotel și te bucuri de facilitățile oferite, fie te înscrii la excursia care îți va dezvălui minunile orașului Nessebar, supranumit „Perla Mării Negre“ și sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. După-amiază, ne tragem sufletul și ne pregătim pentru petrecerea de Revelion. Deja suntem prieteni, ne cunoaștem și suntem pregătiți pentru o seară magică. Opțional, dar indicat este dansul. Garantate sunt gusturile de neuitat, distracția și voia-bună. La mulți ani!

 Miercuri, 1.01: Răsfăț la spa
După o noapte albă, servim un mic dejun târziu. Și pentru că în programul de vacanţă la Balcic trebuie să includem relaxarea, ce ați spune de o zi de răsfăț la centrul spa al hotelului? Sună într-adevăr a desfătare. Seara ne așteaptă cu o cină tematică pentru a continua atmosfera festivă a începutului de an.

 Joi, 2.01: Balcik – Ruse – București (aprox. 310 km)
Sosește timpul să luăm micul dejun și să ne pregătim de întoarcerea spre casă. Dar încă nu am epuizat toate secretele acestei călătorii. În drum spre casă ne oprim în Russe, pentru a descoperi cu surprindere unul dintre cele mai elegante orașe din Bulgaria, cu o impresionantă arhitectură belle époque.
Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE
• 4 nopți de cazare la hotel spa 5* în Balcic
• Mic dejun bogat și cină tematică în fiecare zi de ședere
• Acces la zona de spa și centrul de wellness, cu piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună finlandeză, saună cu infraroșu, baie de abur, baie turcească, zonă de relaxare și centru fitness
• Petrecere de revelion cu cină festivă, pachet de băuturi, program muzical și spectacol de artificii
• Vizită ghidată la Castelul Reginei Maria, Grădina Botanică și Cartierul Românesc din Balcic
• Alte vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

TARIFUL NU INCLUDE
• Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
• Taxe și cheltuieli personale
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv Castelul Reginei Maria și Grădina Botanică)
• Excursiile opționale

EXCURSII OPȚIONALE NEINCLUSE ÎN TARIF
• Nessebar: 25 euro/ persoană

Oferta din categoria: 
Revelion la Balcic, - 5 zile / 1690 RON
Plecare Pana la
29.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
29.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.07.2019
# #