Circuit 26.05.2020, CIRCUIT CANADA CU CROAZIERA IN ALASKA, DE LA 2799 EURO/PERS + TAXELE DE AEROPORT, OF.150.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

26.05.2020, CIRCUIT CANADA CU CROAZIERA IN ALASKA, DE LA 2799 EURO/PERS + TAXELE DE AEROPORT, OF.150. / 13 zile

» Plecari: 26.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 2799 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Calgary - Parcul National Banff - Lacul Louise – lcefield Columbia - Jasper - Muntele Robson – Kamloops - Vancouver – Croaziera - – Inside Passag - Ketchikan, Alaska - Juneau, Alaska - Skagway, Alaska - Fiordul Tracy Arm, Alaska - Vancouver - București


COD OFERTA-150.

CIRCUIT CANADA CROAZIERĂ ALASKA – 2799 euro/persoana + taxe de aeroport
Data de plecare 2020: 26.05.2020
DATE DE PLECARE SI TARIFE!
Date de plecare Tarif (euro/pers)
26.05.2020 2799 euro

ZIUA 1

ZIUA 1 Sosire în Calgary
În funcţie de orarul de zbor veţi ajunge în Calgary și veţi fi preluaţi de la aeroport pentru a ajunge la hotelul la care veţi fi cazaţi.
ZIUA 2
ZIUA 2 Calgary – Parcul National Banff
Mic dejun. Descoperirea petrolului a transformat orașul de fermieri Calgary într-un oraș sofisticat. Este, de asemenea, gazda anuala a concursului de rodeo și a festivalului renumit Calgary Stampede. Veţi face un tur al orașului pentru a vedea atracţiile principale printre care Canada Olympic Park și stadionul Saddledome. Veţi continua excursia catre Parcul Naţional Banff, care este poarta de acces catre Canadian Rockies. Veţi avea ocazia sa admiraţi frumuseţea uimitoare a naturii. Cazare în Canmore.
ZIUA 3
ZIUA 3 Parcul National Banff - Lacul Louise – lcefield Columbia - Jasper
Mic dejun. Astazi va veţi bucura de o zi pitoreasca. Prima oprire va fi la lacul Louise, a carui apa tucoaz creeaza o oglinda naturala ce refecta împrejurimile. Urmatoarea oprire va fi la Icefield Columbia unde veţi putea admira gheţarul Columbia. Opţional puteţi experimenta Ice Explorer, un vehicul masiv de teren conceput special pentru deplasarea pe gheaţa. Veţi continua excursia catre Parcul Naţional Jasper pentru a va bucura de peisaje incredibile formate din chei grandioase și lacuri în nuanţe de albastru și verde. Opţional va puteţi plimba cu barca pe râul Athabasca. La finalul zilei veţi face un tur de orientare al orașului Jasper.

ZIUA 4 Parcul National Jasper – Muntele Robson – Kamloops
Mic dejun. Veţi pleca din Jasper și veţi urmari cursul Râului Fraser pentru a ajunge la baza Muntelui Robson, muntele cu cel mai înalt vârf din Canadian Rockies. Veţi continua pe autostrada Yellowhead de-a lungul râului Thompson pentru a admira priveliști spectaculoase ale Munţilor Monashee. Cazare în Kamloops.

ZIUA 5 Kamloops – Vancouver
Mic dejun. Pe masura ce veţi calatori din Coasta British Columbia catre zona de coasta a Pacificului veţi putea observa ca vegetaţia se schimba de la deșert la paduri luxuriante. Veţi ajunge în Vancouver și veţi face un tur panoramic al orașului ce include Parcul Stanley, Gas Town, China Town și alte obiective importante. Seara veţi avea timp liber la dispoziţie pentru a va plimba pe Strada Robson și pentru a face cumparaturi .
ZIUA 6 ZIUA10
ZIUA 6 Vancouver – Croaziera
Mic dejun. Veţi avea timp liber la dispoziţie. Dupa-amiaza veţi fi transferaţi în portul Vancouver pentru îmbarcarea pe vasul de croaziera Serenade of the Seas. Plecarea din port va fi la ora 18.00. Cina și cazare peste noapte pe vasul de croaziera.

ZIUA 7 Croazieră – Inside Passage
Veţi naviga catre partea de nord în timp ce va puteţi bucura de numeroase activitaţi la bordul vasului. De pe platforma Serenade of the Seas veţi avea o panorama minunata asupra Inside Passage (culoar de-a lungul coastei sudice a Alaska). Acest arhipeleag se întinde pe 25000 mile de la Seatle pâna la Prince Rupert lânga graniţa cu Alaska. Veţi putea admira fauna salbatica din apele liniștite dintre British Columbia și Insula Vancouver.

ZIUA 8 Croazieră – Ketchikan, Alaska
Veţi ajunge în portul din Ketchikan la ora 07.00 și veţi avea timp liber la dispoziţie pâna la plecarea vasului din port la ora 16.00. Ketchikan a fost primul oraș din Alaska. Aici veţi avea numeroase activităţi pe care le veţi putea face: plimbare pe faleza sau prin portul Thomas, vizita galeriilor de arta, pescuit de crab, scufundari. Având în vedere ca orașul este renumit pentru activitaţile sale de pescuit, veţi gasi numeroase restaurante locale unde veţi putea degusta celebrul somon, pastravul sau codul de Alaska.

ZIUA 9 Croazieră – Juneau, Alaska
Veţi ajunge în portul din Juneau la ora 09.00 și veţi avea timp liber ladispoziţie pâna la plecarea vasului din port la ora 20.30. Juneau(capitala Alaska) este al treilea oraș ca marime a populaţiei și unuldintre cele la care se ajunge cel mai greu, deoarece este accesibildoar prin aer sau pe apa fiind înconjurat de munţi. O data ce veţi ajunge acolo veţi gasi aventura în fiecare colţișor. Puteţi admira Gheţarul Mendenhall sau puteţi descoperi traseele de mina vechide secole.

ZIUA 10 Croazieră – Skagway, Alaska
Veţi ajunge în portul din Skagway la ora 07.00 și veţi avea timp liber la dispoziţie pâna la plecarea vasului din port la ora 20.30. Veţi putea sa faceţi o plimbare de-a lungul bulevardului plin de viaţa Broadway sau sa descoperiţi diverse moduri de a simţi adrenalina: escalada pe Gheţarul Laughton sau rafting pe Canalul Lynn, cel mai lung fiord din America de Nord.
ZIUA 11
ZIUA 11 Croazieră – Fiordul Tracy Arm, Alaska
Veţi ajunge la Fiordul Tracy Arm la ora 07.00 și veţi avea timp liber la dispoziţie pâna la plecarea vasului din port la miezul nopţii. Fiordul Tracy Arm se întinde pe o suprafaţa de peste 30 de mile de-a lungul Padurii Naţionale Tongass. Navigând prin acest pasaj adânc și îngust veţi vedea priveliști care o sa va taie rasuflarea. Apele reci ale oceanului, vârfurile muntoase acoperite de zapada, gheţarii și cascadele fac din acest fiord un loc în care oriunde veţi întoarce capul veţi vedea imagini demne de carţi poștale.
ZIUA 12
ZIUA 12 Croazieră
Veţi naviga întreaga zi și va puteţi bucura de activitaţile și facilitaţile puse la dispoziţie de vasul de croaziera.
ZIUA 13
ZIUA 13 Croazieră – Vancouver - Zbor de întoarcere catre București
Mic dejun. În funcţie de orarul de zbor veţi fi transferaţi la aeroport pentru întoarcerea în București.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):
Calgary – Hotel Days Inn Calgary South sau similar
Banff-Canmore- Hotel Wind Tower Lodge and Suites sau similar
Jasper – Hotel Whistler`s Inn sau similar
Kamloops – Hotel Howard Johnson Downtown Kamloops sau similar
Vancouver – Hotel Comfort Inn and Suites North Vancouver sau similar
Vasul Serenade of the Seas din flota Royal Carribean

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii, obtinerea autorizaţiei electronice de călătorie:Electronic Travel Authorization - eTA şi viza SUA (Alaska), obţinută în prealabil.Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 5 nopti la hoteluri verificate cu mic dejun
7 nopţi croazieră pe vasul Serenade of the Seas (Royal Carribean) cu mic dejun, prânz şi cină
Taxe portuare
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 1090 €/pers
Tips croazieră: 13,50 usd/zi/pers. (se poate plati cu cardul)
Tips: 2 usd/zi/pers pentru sofer si 3 usd/zi/pers pentru ghid.
Excursii opționale: 239 €/pers. (opțional):
- Ice Explorer
- Turul Insulei Vancouver
Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional
Suprataxă pentru camera single: 1860 €/pers.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no show
DATE DE PLECARE SI TARIFE!
Date de plecare Tarif (euro/pers)
26.05.2020 2799 euro

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE


NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
MM

Oferta din categoria:


 
26.05.2020, CIRCUIT CANADA CU CROAZIERA IN ALASKA, DE LA 2799 EURO/PERS + TAXELE DE AEROPORT, OF.150. - 13 zile / 2799 EURO
Plecare Pana la
26.May.2020 07.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #