Circuit 26.05.2020, CIRCUIT CANADA GREAT EXPLORER – 1999 euro/persoana + taxe de aeroport, of. 150.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

26.05.2020, CIRCUIT CANADA GREAT EXPLORER – 1999 euro/persoana + taxe de aeroport, of. 150. / 14 zile

» Plecari: 26.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 1999 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: bucuresti - Calgary – Parcul National Banff - Lacul Louise – lcfield Columbia - Jasper - Muntele Robson – Kamloops - Vancouver – Victoria – Vancouver –Zbor de noapte Toronto - Cascada Niagara – Gananoque - Montreal – Quebec - Ottawa – Toronto - Bucuresti


COD OFERTA-150,

CIRCUIT CANADA GREAT EXPLORER – 1999 euro/persoana + taxe de aeroport
Data de plecare 2020: 26.05.2020

DATE DE PLECARE SI TARIFE!

Date de plecare Tarif (euro/pers)

26.05.2020 1999 euro

ZIUA 1

ZIUA 1 Sosire în Calgary
În funcţie de orarul de zbor veţi ajunge în Calgary și veţi fi preluaţi de la aeroport pentru a ajunge la hotelul la care veţi fi cazaţi.
ZIUA 2
ZIUA 2 Calgary – Parcul National Banff
Mic dejun. Descoperirea petrolului a transformat orașul de fermieri Calgary într-un oraș sofisticat. Este, de asemenea, gazda anuala a concursului de rodeo și a festivalului renumit Calgary Stampede. Veţi face un tur al orașului pentru a vedea atracţiile principale printre care Canada Olympic Park și stadionul Saddledome. Veţi continua excursia catre Parcul Naţional Banff, care este poarta de acces catre Canadian Rockies. Veţi avea ocazia sa admiraţi frumuseţea uimitoare a naturii. Cazare în Canmore.
ZIUA 3
ZIUA 3 Parcul National Banff - Lacul Louise – lcfield Columbia - Jasper
Mic dejun. Astazi va veţi bucura de o zi pitoreasca. Prima oprire va fi la lacul Louise, a carui apa tucoaz creeaza o oglinda naturala ce refecta împrejurimile. Urmatoarea oprire va fi la Icefield Columbia unde veţi putea admira gheţarul Columbia. Opţional puteţi experimenta Ice Explorer, un vehicul masiv de teren conceput special pentru deplasarea pe gheaţa. Veţi continua excursia catre Parcul Naţional Jasper pentru a va bucura de peisaje incredibile formate din chei grandioase și lacuri în nuanţe de albastru și verde. Opţional va puteţi plimba cu barca pe râul Athabasca. La finalul zilei veţi face un tur de orientare al orașului Jasper.

ZIUA 4 Parcul National Jasper – Muntele Robson – Kamloops
Mic dejun. Veţi pleca din Jasper și veţi urmari cursul Râului Fraser pentru a ajunge la baza Muntelui Robson, muntele cu cel mai înalt vârf din Canadian Rockies. Veţi continua pe autostrada Yellowhead de-a lungul râului Thompson pentru a admira priveliști spectaculoase ale Munţilor Monashee. Cazare în Kamloops.

ZIUA 5 Kamloops – Vancouver
Mic dejun. Pe masura ce veţi calatori din Coasta British Columbia catre zona de coasta a Pacificului veţi putea observa ca vegetaţia se schimba de la deșert la paduri luxuriante. Veţi ajunge în Vancouver și veţi face un tur panoramic al orașului ce include Parcul Stanley, Gas Town, China Town și alte obiective importante. Seara veţi avea timp liber la dispoziţie pentru a va plimba pe Strada Robson și pentru a face cumparaturi .
ZIUA 6 ZIUA10
ZIUA 6 Vancouver – Victoria – Vancouver –Zbor de noapte Toronto
Mic dejun. Astazi veţi avea timp liber la dispoziţie sau puteţi participa la excursia opţionala Turul Insulei Vancouver. Va veţi îmbarca pe ferryboat pentru a traversa insula Vancouver. Veţi ajunge în Victoria unde veţi putea admira Gradinile Butchart – faimoase în intreaga lume, Portul, Bastion Square și Parcul Thunderbird. Veţi lua ferryboat-ul pentru a va întoarce în Vancouver și veţi fi transferaţi la aeroport petru a lua avionul de noapte catre Toronto.

ZIUA 7 Sosire în Toronto - Cascada Niagara
Mic dejun. Dimineaţa veţi ajunge în Toronto și veţi face un tur al orașului cu autocarul (4 ore). Opţional puteţi merge la CN Tower. Apoi veţi pleca catre Cascada Niagara formata din apa topita a Glaciarului Wiscosin. Impresionanta cascada curge maiestuos la intersecţia dintre Statele Unite și Ontario, Canada. Cazare în zona Cascadei Niagara. Opţional puteţi participa la cina în Turnul Skylone.


ZIUA 8 Cascada Niagara – Gananoque
Mic dejun. Dimineaţa veţi vizita cascada. Opţional puteţi participa la o croaziera la bordul „Hornblower” sau la un zbor deasupra Cascadei. Excursia va continua catre Gananoque. Veţi face o vizita panoramica a capitalei coloniale a Canadei – Kingston. Cazare în Gananoque.

ZIUA 9 Gananoque – Montreal
Mic dejun. Dimineaţa veţi avea timp liber la Lacul St. Lawrace. Opţional puteţi participa la croaziera 1000 insule pentru a descoperi privelişti uimitoare (1 oră). Apoi veţi pleca către Montreal. Cazare Montreal.

ZIUA 10 Montreal – Quebec
Mic dejun. Dimineaţa veţi face un tur al orașului Montreal, care este situat pe o insula la confluenţa a trei râuri: St. Lawrence, Riviere des Prairies și Ottawa. Locaţia sa îi da o atmosfera „Joie de vivre” care este contagioasa. Pe perioada verii este încântator sa beţi un cappuccino la o cafenea de pe unul dintre bulevarde, iar pe perioada iernii toate activităţile se învârt în jurul patinoarului în aer liber. Veţi vizita Bulevardul Saint Laurent, principala artera din oraș, unde veţi gasi o varietate de restaurante și magazine. Nicio vizita la Montreal nu este completa fara o vizita la metrou, unde veţi gasi numeroase restaurante, magazine, chiar și apartamente rezidenţiale. Dupa-amiaza veţi pleca spre Quebec. Acest oraș este cel mai bine de vizitat pe jos pentru a putea admira strazile sale pietruite și magazinele ofertante. Cele mai multe obiective turistice, restaurante și hoteluri se află în zona veche a orașului Quebec, care masoara doar 11 km patraţi. Zona nu este plata, astfel încât mersul pe jos o sa va supuna la un pic de efort, mai ales daca va decide_i sa mergeţi din partea de sus a orașului catre partea de jos a orașului, dar cu siguranţa merita efortul. Seara veţi savura o cina tradiţionala „Cabane a sucre” în Quebec.
ZIUA 11
ZIUA 11Quebec
Mic dejun. Astazi veţi avea timp liber la dispoziţie sau puteţi participa la o excursie opţionala Whale Watching Cruise. Daca doriţi sa va bucuraţi de timp liber va recomandam sa luaţi o pauza de la vizitat și sa procedaţi precum localnicii: luaţi un scaun și savuraţi un cafe late sau o clatita delicioasa. Nu ar trebui sa rataţi Muzeul Civilizaţiei din partea de jos a orașului sau Cetatea din partea de sus a orașului. Cazare în zona Quebec.
ZIUA 12
ZIUA 12 Quebec – Ottawa
Mic dejun. Veţi pleca dimineaţa din Quebec și veţi ajunge în Ottawa, descris ca unul dintre cele mai frumoase orașe din lume de catre multe reviste de calatorii. În cadrul orașului se gasesc 12 muzee naţionale, Royal Canadian Mint, piaţa Byward și un centru aglomerat cu restaurante, magazine și pub-uri. În zona se pot face numeroase activitaţi de exterior: pescuit, golf, drumeţii, schiat și multe altele.Tot aici au loc spectacole muzicale de clasa mondiala, dar este și o viaţa de noapte palpitanta astfel încat orice vizitator va fi încântat de la persoane singure, cupluri pâna la familii cu copii. Cazare în Ottawa.
ZIUA 13
ZIUA 13 Ottawa – Toronto
Mic dejun. Veţi pleca catre Toronto. Dupa-amiaza veţi avea timp liber la dispoziţie în centrul orașului pentru a face cumparaturi.
ZIUA 14
ZIUA 14 Zbor de întoarcere catre București
Mic dejun. În funcţie de orarul de zbor veţi fi transferaţi la aeroport pentru întoarcerea în București.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):
Calgary – Hotel Days Inn Calgary South sau similar
Banff-Canmore- Hotel Wind Tower Lodge and Suites sau similar
Jasper – Hotel Whistler`s Inn sau similar
Kamloops – Hotel Howard Johnson Downtown Kamloops sau similar
Vancouver – Hotel Comfort Inn and Suites North Vancouver sau similar
Niagara Falls – Hotel Travelodge Fallsview sau similar
Gananoque – Hotel Howard Johnson Gananoque sau similar
Montreal – Hotel Quality Inn East Anjou sau similar
Quebec – Hotel Quality Suites sau similar
Ottawa – Hotel Travelodge sau similar
Toronto – Hotel Holiday Inn Airport sau similar

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea în prealabil a Autorizaţiei Electronice de Călătorie (Electronic Travel Authorization – eTA).
Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 12 nopti la hoteluri verificate
Bilet de avion de noapte între Vancouver şi Toronto
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 990 €/pers
Tips: 3 usd/zi/pers pentru sofer si 2 usd/zi/pers pentru ghid.
Excursii opționale: 239 €/pers. (opțional):
- Ice Explorer
- Cina Skylon Tower
- CN Tower
- Croaziera HornBlower la Niagara
- Croaziera 1000 Insule
Zbor peste Niagara: 149 €/pers
Turul Insulei Vancouver: 139 €/pers
Croaziera pentru observarea balenelor: 99 €/pers
Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 599 €/pers.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no show

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE


NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
MM

Oferta din categoria:


 
26.05.2020, CIRCUIT CANADA GREAT EXPLORER – 1999 euro/persoana + taxe de aeroport, of. 150. - 14 zile / 1999 EURO
Plecare Pana la
26.May.2020 08.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.12.2019
# #