Circuit CIRCUIT 7 ZILE CEHIA – PRAGA – KARLOVY VARY

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 7 ZILE CEHIA – PRAGA – KARLOVY VARY / 7 zile

» Plecari: 24.Aug.2023, 20.Jul.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 490 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: CIRCUIT 7 ZILE CEHIA – PRAGA – KARLOVY VARYCIRCUIT 7 ZILE CEHIA – PRAGA – KARLOVY VARY

PERIOADA: 20.07.2023 – 26.07.2023 (JOI - MIERCURI)
PERIOADA: 24.08.2023 – 30.08.2023 (JOI - MIERCURI)

PRET: 490 EURO / PERS DURATA: 7 ZILE / 6 NOPTI


Ziua 1: Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii, Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Pitesti – Rm Valcea - Sibiu – Nadlac spre Budapesta. Seara, optional,Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers, fara masa, include un pahar de sampanie (in timpul croazierei putem admira monumente precum Podurile Medievale, Palatul Regal, Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Palatele Medievale, Insula Margareta). Cazare Hotel in Budapesta.
Ziua 2: Mic dejun. Dupa ce servim micul dejun dupa care ne indreptam spre Cehia. Pe traseu vom face oprire in Brno, al doilea oras ca marime din Cehia. Tur pietonal in Centrul Vechi: Catedrala Sfintii Petru si Pavel, Primaria, Castelul Spilberk (vedere Panoramica a orasului Brno). Cazare Hotel in Praga.
Ziua 3: Mic dejun. Tur pietonal in Praga pornind din Dealul Hrad (Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf. Vit – simbolul spiritualitati cehe), Podul Pietonal Carol, Ceasul Astronomic, Piata din Centrul Vechi, Biserica Sf. Fecioare din Tyn, Turnul Pulberariei). Ulterior, vizitam fortul Vysehrad, unul dintre cele mai importante monumente din Praga, ce dateaza din secolul al X-lea. In cadrul Castelului Vysehrad se afla cea mai veche cladire din Praga, Rotunda Sfantului Martin. Cazare Hotel in Praga.
Ziua 4: Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Praga sau excursie optionala la Castelul Karlstejn si Karlovy Vary – 55 euro/pers (include transport + ghid + bilet intrare Castel. Atentie! Deoarece este necesara efectuarea rezervarii si achizitionarii biletelor de intrare din timp, inscrierea si plata excursiei optionale se face la agentie inainte de plecare). Castelul Karlstejn este un castel gotic foarte mare ce a fost fondat in 1348 de Regele Boemiei si conducatorul Imperiului Roman de Apus, Carol al IV-lea. Castelul a fost folosit pentru a pastra in siguranta bijuteriile coroanei si alte relicve sfante. Urmatoarea oprire va fi in Karlovy Vary, cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest. Statiunea balneoclimaterica a deveni cunoscuta prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Aici ne vom plimba pe aleea colonadelor catre luxosul hotel Pupp si vom face cumparaturi din numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Cazare Hotel in Praga.
Ziua 5: Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Praga sau excursie optionala Plzen – Fabrica de Bere - 55 euro/pers. Plzen este al patrulea oras ca marime din Cehia, devenit cunoscut dupa berea Pilsner și automobilele Skoda. Vom efectua un tur pietonal al principalelor obiective din oras (Piata Republicii, Catedrala Sf. Bartolomeu, Sinagoga Velka). Dupa turul pietonal, vom vizita Fabrica de Bere Pilsner, unde vom afla istoria producerii acesteia. Turul include si degustare de bere (optiunea pentru aceasta excursie se face la inscriere si se achita in agentie, cu 15 zile inainte de plecare). Retur in Praga. Cazare Hotel in Praga.
Ziua 6: Micul dejun. Ne indreptam catre Cesky Krumlov – oras medieval situat in Boemia de sud, aflat in prezent sub protectia UNESCO. Cel mai reprezentativ monument este Castelul Cesky Krumlov, construit in stil renascentist, fiind al doilea castel ca marime din Republica Ceha. Cazare Hotel in Viena.
Ziua 7: Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.
Pretul include: transport cu autocar clasificat; 6 nopti cazare + mic dejun la Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); ghid de turism atestat.


Servicii incluse:
Pretul include: transport cu autocar clasificat; 6 nopti cazare + mic dejun la Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); ghid de turism atestat.

Pretul nu include: asigurarea medicala + storno; intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali, orice alt serviciu care nu este mentionat, taxa de oras acolo unde se solicita, excursiile optionale:
 Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers;
 Castelul Karlstejn - Karlovy Vary – 55 euro/pers (include bilet castel);
 Plzen – Fabrica de Bere (include bilet fabrica, tur si degustare) - 55 euro/pers.NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 7 ZILE CEHIA – PRAGA – KARLOVY VARY - 7 zile / 490 EURO
Plecare Pana la
24.Aug.2023 30.Aug.2023 Rezervare
20.Jul.2023 26.Jul.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.12.2022
# #