Circuit CRACIUN PRAGA autocar

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CRACIUN PRAGA autocar / 6 zile

» Plecari: 22.Dec.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 349 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu:


22 Decembrie Bucuresti – Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* Budapesta sau similar.

23 Decembrie Budapesta – Viena – Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz (Piata de Craciun de la Primarie). Ne continuam drumul catre capitala Cehiei. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel COMFORT PRAGUE CITY EAST 4* sau similar Praga.

24 Decembrie Praga – Orasul de Aur & Magia Pietelor de Craciun | Seara de Ajun
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslav si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul „U MARCANU” cu program folcloric, muzica traditionala, colinde si bauturi nelimitate. Cazare Hotel COMFORT PRAGUE CITY EAST 4* sau similar Praga.

25 Decembrie Praga – Ziua de Craciun & Concert Extraordinar la Municipal House
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Cartierul Evreiesc, Piata de Craciun din Praga, zona Hradului. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Seara, optional, va invitam la CONCERTUL EXTRAORDINAR DE CRACIUN la MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM) sustinut de Bohemian Symphony Orchestra in cea mai fastuoasa sala de concerte din Praga. Cazare Hotel COMFORT PRAGUE CITY EAST 4* sau similar Praga.

MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM) - reprezinta o cladire importanta pentru arhitectura si istoria politica a Cehiei. A fost construita la inceputul secolului XX in stil Art Nouveau. Fatada include o mare fresca pe arcada de deasupra celui de-al doilea nivel, fiind urmata de o cupola impresionanta. Fresca realizata din mozaic reprezinta "Omagiul Pragai" de Karel Špillar. Pe laterale sunt sculpturi alegorice care reprezinta "Degradarea si Revoltarea poporului" de Ladislav Šaloun. Casa Municipala din Praga adaposteste cea mai mare si mai frumoasa sala de concerte a capitalei cehe - Sala Smetana.
26 Decembrie Praga – Brno - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Brno si apoi Budapesta. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno – Capitala Moraviei, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk. Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* Budapesta sau similar.

27 Decembrie Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel IBIS CASTLE HILL 3* Budapesta sau similar
• 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel COMFORT PRAGUE CITY EAST 4* Praga sau similar
• 1 cina in ziua de Craciun la hotel in Praga
• Tur de oras Viena cu vizitarea Pietei de Craciun
• Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Praga
• Tur de oras Brno cu vizitarea Pietei de Craciun
• Tur pietonal Praga cu insotitorul de grup
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• asigurarea storno si medicala cu protectie covid, intrarile la obiectivele turistice
• Taxa de oras Praga: 2 euro/persoana/noapte (se achita individual, la receptia hotelului)
• CONCERTUL DE CRACIUN LA MUNICIPAL HOUSE: 65 Euro/adult, 35 Euro/copil 2-11,99 ani, transfer inclus. Se rezerva din tara odata cu pachetul turistic.
• CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul „U MARCANU” cu program folcloric , muzica traditionala, colinde si bauturi incluse. Tarif adult: 65 Euro/persoana, Copil 02 – 11,99 ani: 50 Euro/copil. Include: starter, supa, fel principal, desert, bauturi, program folcloric si colinde, transfer dus-intors. Se rezerva din tara odata cu pachetul turistic.

Excursii optionale: (Tarife informative pentru minim 25 platitori
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas
Tarif: ~ 40 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Hotel Comfort Prague City East www.comforthotelpraguecityeast.com/en/
Bucurati-va de sederea dumneavoastra in stil american la Hotel Comfort Prague City East! Un veteran american „stralucitor” va va intampina chiar la intrarea in hotel. Ce zici de un selfie? In drum spre receptie, faceti o plimbare in holul stilizat ca un bulevard larg cu magazine. Cu chioscurile de check-in, formalitatile de cazare sunt rapide si fara cozi lungi. Distrati-va cu cel mai recent televizor inteligent, care este plin de aplicatii utile in camera dvs. Decorul pop-art subliniaza impresia de ansamblu !

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, SloboziaINFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
CRACIUN PRAGA autocar - 6 zile / 349 EURO
Plecare Pana la
22.Dec.2022 27.Dec.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.09.2022
# #