Circuit Praga Orasul de Aur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Praga Orasul de Aur / 6 zile

» Plecari: 21.Aug.2019, 07.Aug.2019, 31.Jul.2019, 17.Jul.2019, 03.Jul.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 350 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Castelul Karlstejn, Praga, Karlovy Vary, Cesky Krumlov


Ziua 1 | Bucuresti-Praga

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:20, pentru imbarcare pe zborul Companiei Czech Airlines OK803 Bucuresti–Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau simila. Seara, timp liber la dispozitie.

Ziua 2 | Praga–Castelul Karlstejn

Mic dejun. Turul Orasului de Aur, sau incursiune la pas prin istoria Pragai, cu ghid local de Lb Romana, incepe in Hradcany cu Castelul Praghez–odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobora in Mala Strana (Orasul Mic) si pe Podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa turul de oras, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 de km de oras intrun cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348 la 1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano-German. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

Ziua 3 | Praga–Karlovy Vary

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata excursiei la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori azi intruna dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira deosebita arhitectura de spa din Sec al XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din "izvorul 13" (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca-daca nu mai mult-din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii vă vor spune că toate au beneficii medicale ! Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

Ziua 4 | Praga–Dresda

Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras cu ghid local: Opera Semper, incantatorul palat baroc Zwinger, Residenzschloss–timp de patru secole reședința oficială a regilor saxoni, astazi un excelent complex muzeal, Terasa lui Bruhl, cunoscută drept ”Balconul Europei” si superba catedrală Frauenkirche-unul dintre cele mai remarcabile proiecte de reconstrucție care s-a desfășurat în Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz, muzee si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

Ziua 5 | Praga–Cesky Krumlov si Ceske Budejovice

Mic dejun. Optional, excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este fara indoiala unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga în miniatura-un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca și multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orașului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

Ziua 6 | Praga–Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe zborul Companiei Czech Airlines OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania CSA
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
• Tur pietonal in Praga cu ghid local de Lb Romana
• Bonus: excursie la Karlovy Vary
• Transfer autocar hotel-centru pentru turul de oras
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 155 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Excursiile optionale
IT

Oferta din categoria: 
Praga Orasul de Aur - 6 zile / 350 EURO
Plecare Pana la
21.Aug.2019 26.Aug.2019 Rezervare
07.Aug.2019 12.Aug.2019 Rezervare
31.Jul.2019 05.Aug.2019 Rezervare
17.Jul.2019 22.Jul.2019 Rezervare
03.Jul.2019 08.Jul.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.06.2019
# #