Circuit PRAGA - PASTE 2024 IN "ORASUL DE AUR"!

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PRAGA - PASTE 2024 IN "ORASUL DE AUR"! / 4 zile

» Plecari: 03.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 578 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Praga


Ziua 1 (03.05.2024) Bucuresti – Praga – tur panoramic al orasului inclus
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 08:15 pentru intalnire cu insotitorul roman de grup si imbarcare la cursa Tarom RO225 cu decolare la ora 11:15 spre Praga. Aterizare la Praga la ora locala 12:10. Transfer in oras pentru un tur panoramic al orasului, impreuna cu ghidul local. Orasul ne fascineaza cu farmecul sau si cu principalele obiective turistice pe care le vom descoperi impreuna pe parcursul acestei zile: Muzeul National, Teatrul National, Cartierul Lasser, Complexul Medieval al Castelului Praga, considerat cel mai mare castel medieval din lume, fosta resedinta a regilor Bohemiei; faimoasa Catedrala St. Vitus, Cartierul Evreiesc si Orasul Vechi, Piata Wenceslas. Vom ajunge apoi in Orasul Vechi cu Piata si Turnul Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine si cafenele (intrarile la obiective nu sunt incluse).
Transfer la hotel. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna sau vizite individuale. Cazare la hotel Duo Prague 4* sau similar.

Ziua 2 (04.05.2024) Praga – Karlovy Vary, excursie de o zi
Mic dejun. Timp liber. Optional, va recomandam o excursie de o zi cu autocarul la Karlovy Vary - cea mai importanta si mai veche statiune balneara din Bohemia de Vest, recunoscuta pentru izvoarele sale termale, precum si pentru portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Tur pietonal cu insotitorul roman de grup si ghidul local: Muzeul Poiana Noua (in care este prezentata istoria orasului), Fabrica de sticla Moser (in care se produce sticla de Boemia), Muzeul Jan Becher (locul unde puteti afla secretul bauturii Becherovka, cel mai faimos lichior ceh). Timp liber pentru cumparaturi sau vizite individuale. Retur la Praga si cazare la hotel Duo Prague 4* sau similar.

Ziua 3 (05.05.2024) Praga – Dresda, excursie de o zi
Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie de o zi cu autocarul la Dresda (capitala regilor saxoni, in Germania) unde impreuna cu insotitorul roman de grup si ghidul local vom face un tur pietonal.
Orasul Dresda este capitala landului Saxonia, pe malul fluviului Elba, de unde si denumirea de Florenta de pe Elba. Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani sau Catedrala in stil baroc sunt doar cateva dintre bijuteriile culturale si arhitecturale ale frumosului oras. Dupa amiaza, retur in Praga si timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale.
Seara va invitam la cina de Paste (cu trei feluri de mancare si trei bauturi incluse), intr-un restaurant plutitor pe raul Vltava (deplasarea la/de la restaurant se face cu mijloacele de transport in comun si metrou. Transportul nu este inclus, se va achita individual, la fata locului). Dupa cina, plimbari de voie.
Cazare la hotel Duo Prague 4* sau similar.

Ziua 4 (06.05.2024) Praga - Bucuresti
Mic dejun. Check-out. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa Tarom RO226, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 12:55. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 15:45. CK


Servicii incluse:
Servicii incluse
3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Duo Prague 4* sau similar;
Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Praga – retur, cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg inclus
Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii)
Tur panoramic al orasului Praga cu ghid local
Cina in ziua de Paste intr-un restaurant plutitor pe raul Vltava
Insotitor roman de grup.

Pretul nu include
Taxa de oras 3 euro/pers/noapte, se va achita individual la receptie;
Excursiile optionale;
Alte servicii decat cele mentionate in program.
Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

Excursii optionale
Karlovy Vary 1 zi - celebra statiune balneara din Bohemia de Vest
Dresda 1 zi - “Florenta de pe Elba”
Zilele de desfasurarea a excursiilor optionale sunt informative si programul acestora pot suferi modificari. Acestea vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie. Turistii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!

Detalii zbor
Zbor Nr. zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata zbor
Dus RO 225 03-05-2024 Bucuresti Otopeni 11:15 Prague Ruzyne 12:10 01:55
Intors RO 226 06-05-2024 Prague Ruzyne 12:55 Bucuresti Otopeni 15:45 01:50

Oferta din categoria:


 
PRAGA - PASTE 2024 IN "ORASUL DE AUR"! - 4 zile / 578 EURO
Plecare Pana la
03.May.2024 06.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.01.2024
# #