Circuit REVELION 2023 REVELION PRAGA - PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA -

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2023 REVELION PRAGA - PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA - / 5 zile

» Plecari: 29.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 550 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: PRAGA


PROGRAMUL CIRCUITULUI:
ZIUA 1 (29.12): CLUJ-NAPOCA – PRAGA – tur de oras inclus
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 04:00 pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Praga (zbor cu escala la Munchen). Decolare la ora 06:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu ghidul local cu opriri la: Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí cu oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piata Republicii, Casa Municipala – o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. In timpul croazierei veti putea admira Praga, luminata feeric. Transfer si cazare la hotel Olympic 4* sau similar.
ZIUA 2 (30.12): PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie optionala)
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si “Florenta de pe Elba” este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. In trecut, orasul mai era numit si “cutia cu bijuterii” datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Intoarcere la Praga.
Ziua 3 (31.12): PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA (excursie optionala)
Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. Seara dintre ani o putem petrece la restaurantul hotelului (cina festiva de Revelion, optionala) fie admirand focurile de artificii din centrul orasului, impreuna cu locuitorii sai si cu ceilalti vizitatori, veniti de pretutindeni.
Ziua 4 (01.01): PRAGA – tur pietonal cu insotitorul de grup
Mic dejun. LA MULTI ANI, 2023!!! Astazi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.
Ziua 5 (02.01): PRAGA – CLUJ-NAPOCA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor LUFTHANSA cu decolare la ora 16:50 (zbor cu escala la Munchen). Sosirea la Cluj-Napoca este prevazuta pentru ora 22:20.Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Cluj-Napoca – Praga si retur cu compania LUFTHANSA;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel OLYMPIC 4* (sau similar);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului (optionala): 140 Euro / persoana;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie;

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12: Cluj-Napoca 08:05 – Munchen 08:50 durata zborului: 1h 45 min
29.12: Munchen 12:25 – Praga 13:20 durata zborului: 0h 55 min
02.01: Praga 16:50 – Munchen 17:40 durata zborului: 1h 40 min
02:01: Munchen 19:40 – Cluj-Napoca 22:20 durata zborului: 0h 50 min

DESCRIERE HOTEL:
Hotelul Olympic este situat la doar 10 minute de mers cu metroul fata de centrul orasului Praga. Camerele sunt echipate cu: baie, aer conditionat, internet wireless gratuit, seif, TV satelit, minibar.
https://www.olympik.cz/en/


GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru grup 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti, tarife informative):

• Karlovy Vary: 70 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras, pranzul).
• Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 EURO / persoana
• Croaziera pe raul Vlatava cu cina inclusa (durata: 2 ore): 35 EURO/ persoana.
• Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras).

Oferta din categoria:


 
REVELION 2023 REVELION PRAGA - PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA - - 5 zile / 550 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2022 02.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.09.2022
# #