Circuit REVELION PRAGA | Transport Autocar din Bucuresti | 7 zile | de la 479 Euro/pers. -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION PRAGA | Transport Autocar din Bucuresti | 7 zile | de la 479 Euro/pers. -32 / 7 zile

» Plecari: 29.Dec.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 479 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Budapesta – Viena – Praga – Karlovy Vary – Brno – Budapesta


29 Decembrie BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta.

30 Decembrie BUDAPESTA – VIENA – PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial. Detalii pe: www.cchp.cz

31 Decembrie PRAGA – ORASUL DE AUR | LA MULTI ANI 2023 !
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, optional, CINA FESTIVA „REVELION a la CLARION” (detaliile si meniul vor fi comunicate la inceputul lunii decembrie). LA MULTI ANI 2023! Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

01 Ianuarie PRAGA – CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

02 Ianuarie KARLOVY VARY
Mic dejun. Excursie inclusa la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

03 Ianuarie PRAGA – BRNO - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Brno si apoi Budapesta. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno – Capitala Moraviei, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk. Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

04 Ianuarie BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.


Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 6 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4* astfel:
 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3* Budapesta
 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
• PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
 Tur de oras Viena
 Tur de oras Praga cu ghid local
 Tur de oras Brno
 Excursie la Karlovy Vary
• Vizitele si excursiile prevazute in program
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Cina de Revelion la hotelul „REVELION a la CLARION”: 120 Euro/adult, 60 Euro/copil 2-11.99 (Supliment OBLIGATORIU, detaliile si meniul vor fi comunicate la inceputul lunii decembrie).
• Taxa de oras: 2 euro/persoana/noapte (se achita individual, la receptia hotelului)
• asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Oferta din categoria:


 
REVELION PRAGA | Transport Autocar din Bucuresti | 7 zile | de la 479 Euro/pers. -32 - 7 zile / 479 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2022 04.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.07.2022
# #