Circuit BEST OF CHILE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

BEST OF CHILE / 14 zile

» Plecari: 12.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 3780 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Santiago De Chile - Calama- San Pedro De Atacama- Puerto Montt- Puerto Varas & Torres Del Paine National Park – Punta Arenas – Puerto Natales Ghetarii Balmaceda si Serrano


Ziua 1. București - Santiago de Chile Zburăm din București către America de Sud, unde ne așteaptă zile de poveste.
Ziua 2. Santiago de Chile Sosim în Santiago de Chile, lăsăm bagajul la hotel și mergem într-un tur al celui mai mare oraș al ţării. Metropola așezată la poalele anzilor oferă nenumărate activităţi de timp liber, de la plimbări liniștite în timpul zilei la petreceri aglomerate care se întind până dimineaţa. Ne oprim mai întâi pe renumitul bulevard Alameda, cuceritor prin culorile sale vii, apoi mergem la Castelul Hidalgo, așezat pe Dealul Santa Lucia, unde putem admira frumoasele grădini și fântâni arteziene. De aici mergem către Plaza de Armas, principala piaţă a orașului, care marchează centrul iniţial al vechiului Santiago, fiind construită în 1541. În zonă se află Catedrala Metropolitană, Palatul Înaltei Curţi, dar și sediul central al Poștei. Descoperim apoi boeul cartier Bellavista și urcăm pe Dealul San Cristobal. Panorama este spectaculoasă, așa că ţine aparatul de fotografiat la îndemână pentru instantanee deosebite cu orașul și cu semeţii Anzi.Putem încheia turul la unul dintre barurile cu specific local, unde putem încerca faimoasa băutură Pisco Sour chiar la ea acasă.
Ziua 3. Santiago De Chile - Calama - San Pedro De Atacama După mic-dejun, mergem la aeroportul din Calama și zburăm spre un loc plin de magie. Bienvenido a San Pedro! San Pedro de Atacama este un mic oraș așezat în mijlocul celui mai arid deșert de pe glob. Orice călătorie în această zonă trebuie să înceapă într-unul din micile restaurante de chirpici, adevărate cluburi sociale, unde localnicii și turiștii petrec ore în șir la cafele și discuţii. Dupăamiază vom explora Valle de la Luna, o zonă a deșertului unde, datorită reliefului bizar și caracterului complet arid, putem juracă ne aflăm pe suprafaţa Lunii. Valea este înţesată cu formaţiuni neobișnuite din piatră și argilă, precum Cele Trei Marii, trei stânci ce redau silueta unor femei. Vom fi uimiţi de puterea de modelare a apei și a vântului, dar mai ales a timpului, care împreună au creat toate aceste exponate din jurul nostru. Pe măsură ce ne apropiem de crestele vechilor munţi, descoperim mici peșteri saline săpate în stâncă. Sfârșitul zilei aduce punctul culminant al experienţei în deșertul Atacama, dându-ne ocazia de a admira unul dintre cele mai frumoase apusuri pe care le-am putea vedea. Stâncile cu aspect ciudat, crestele ascuţite, culorile aprinse de pe cer și Vulcanul Licancabur care se înalţă în fundal fac din acest tablou o adevărată operă de artă. După apus ne vom întoarce la hotel.
Ziua 4. San Pedro De Atacama Mergem într-o vizită la Salar de Atacama, o întindere de sare care te uimește. Este al treilea deșert de sare ca suprafaţă din lume și impresionează pe oricine prin simplitatea cu care natura și-a desăvârșit opera. Linia orizontului pare foarte departe, solul este acoperit de sare și totul pare desprins din filmele SF. Urmând drumul către Argentina, vedem Lagunas Miscanti & Miniques, două lacuri sărate. Culoarea lor contrastează puternic cu împrejurimile și BEST OF CHILE Santiago De Chile - Calama- San Pedro De Atacama- Puerto Montt- Puerto Varas & Torres Del Paine National Park Punta Arenas – Puerto Natales Ghetarii Balmaceda si Serrano De la cel mai lung lanţ muntos, până la una dintre cele mai aride zone deșertice din lume, se întâmplă ca fabulosul Chile să le aibă pe toate, aspect care face această ţară una dintre cele mai fascinante destinaţii turistice de pe glob. De la Nord la Sud, vom descoperi împreună cele mai impresionante locuri ale sale. Experiențe culturale 2 reprezintă o ocazie unică pentru fotografii suprarealiste cu cei doi vulcani de lângă.
Ziua 5. San Pedro De Atacama - Santiago De Chile Începem ziua foarte devreme, în jurul orei 4 AM, și plecăm spre Tatio, cel mai întins câmp cu gheizere din emisfera sudică, așezat în Munţii Anzi, foarte aproape de Atacama. Gheizerele produc aici un spectacol minunat, iar punctul culminant este la ora 6 AM, de aceea am și ales să venim atât de devreme. Fâșiile de abur se ridică dansând deasupra solului, contrastând cu frumoasele culori ale răsăritului. Este un moment care nu trebuie ratat, în mod special de cei pasionaţi de fotografie. Când soarele ajunge sus, putem face liniștiţi o baie în lacurile termale care se întind în zonă. Mic-dejunul îl vom servi tot aici, în acest cadru unic. Ne oprim apoi în Machuca, un sat pitoresc cu doar 20 de case ridicate din lut, paie și lemn de cactus. Locuitorii săi iubesc vizitatorii care le trec pragul, așa că vom fi răsfăţaţi cu mâncăruri tipice zonei, cum ar fi sopaipillas, o pâine specială, sau empanadas, un aluat fraged umplut cu carne aromată! Cu puţin noroc, pe drumul de întoarcere vom surprinde flamingos, raţe și alte păsări. Din San Pedro, mergem la Calama, de unde luăm avionul cu destinaţia Santiago de Chile.
Ziua 6. Santiago De Chile Astăzi descoperim straniul oraș Valparaiso, orașul lui Pablo Neruda, despre care acesta scria: „Valparaiso, cât de absurd poţi fi.. nu ţi-ai pieptănat niciodată părul și n-ai avut niciodată timp să te îmbraci, viaţa te-a luat mereu prin surprindere”. Acest loc fermecător se întinde de-a lungul coastei și în sus, pe dealurile din apropiere, oferind nenumărate panorame care ne îndeamnă să facem sute de fotografii. Avem ocazia de a vizita casa memorială a lui Pablo Neruda, La Sebastiana. Casa așezată pe deal oferă o priveliște minunată asupra orașului, iar Pablo își făcuse un obicei din a admira focul de artificii de revelion de pe terasa superioară. În continuarea zilei vom vizita Viña del Mar, fratele lui Valparaiso, un oraș la fel de mare, dar mult mai îngrijit, denumit și Orașul Grădinilor. Ne putem relaxa la o plimbare pe plajele întinse sau pe bulevardele înconjurate de palmieri, unde găsim suveniruri deosebite. Pe seară revenim în Santiago și mergem la hotel pentru odihnă.
Ziua 7. Santiago De Chile - Puerto Montt - Puerto Varas Zburăm din Santiago spre Puerto Montt și facem cu autocarul un tur al orașului. Mergem pe Bulevardul Costanera până în centru, unde se află Catedrala, cea mai veche clădire din regiune. Poţi face fotografii aparte cu Golul Reloncavi, cu Insula Tenglo și cu canalele. Vizităm, de asemenea, Angelmo, piaţa de pește și fructe de mare din port, unde aromele ne vor îmbăta simţurile. Seara, mergem la hotel în Puerto Varas, un orășel superb aflat la poalele vulcanilor Osorno și Calbuco.
Ziua 8. Puerto Varas Vei fi transferat catre Petrohue, unde te vei imbarca intr-o croaziera pe Lacul Lanquihue. Vei vizita Parcul National Vicente Perez Rosales cu spectaculoasele Cascade Petrohue. Dupa ce vei ajunge in Petrohue, vei avea cateva ore pentru o plimbare pe strazile orasului. In continuare vei calatori spre Peulla, localitate situata pe malul Lacului Todos Los Santos, ce ofera vederi spectaculoase asupra Vulcanului Osorno si a Varfurilor Puntiagudo si Tronador.
Ziua 9. Puerto Varas – Punta Arenas – Puerto Natales Dis de dimineaţă plecăm sprea eroportul din Puerto Montt sa luam zborul cu destinatia Punta Arenas. Transfer de la aeroport spre Puerto Natales. Cazare in hotel in Puerto Natales.
Ziua 10. Puerto Natales - Torres Del PaineNational Park – Puerto Natales Astazi vei pleca intr-o drumetie fascinanta in Parcul National Torres del Paine. Vei urca prin Valea Ascencio, printr-o frumoasa padure de arbori lenga si vei ajunge aproape de piscurile impunatoare, ce ofera un peisaj unic, de o salbaticie pura. Cel mai inalt varf montan al Torres del Paine este Cerro Paine Grande, avand altitudinea de aproximativ 2.750 metri. In Torres del Paine uneori se intalnesc 4 anotimpuri intr-o singura zi, vremea fiind extrem de imprevizibila, de aceea cea mai buna solutie este ca activitatile sa fie alese dimineata. Peisajele sunt cu adevarat spectaculoase iar daca timpul va permite va recomandam un tur calare (cel spre muntii Torres del Paine este spectaculos). In timpul turului, vei admira tóate atractiile naturale ale acestui parc national printre care Lacurile Nordenskjold si Pehoe, spectaculoasa cascada Salto Grandel si Lacul Grey.
Ziua 11. Puerto Natales – Ghetarii Balmaceda si Serrano – Puerto Natales Ghetarii Balmaceda si Serrano sunt situati in Parcul National Bernardo O’Higgins localizat la 50 km nord vest de Puerto Natales si fac parte din lantul muntos al Anzilor. Intreaga zona este de o naturalete izbitoare fiind aproape neatinsa de mana omului. Parcul este accesibil doar navigand prin fiordul Última Esperanza Fjord,numit astfel dupa “ultima speranta” pentru gasirea Stramtorii Magellan in 1557 in expeditia de cautare a acesteia in Oceanul Pacific. Excursia incepe dimineata din Puerto Natales iar in drum este posibil sa vedem cladirile apartinand fabricii de procesare si congelare a carnii Bories. Fabrica a fost construita in 1915 si a fost una dintre cele mai mari companii din Patagonia de procesare si congelare a carnii in vederea exportului. Putem de asemenea sa observam in drum o colonie de cormorani imperiali, o colonie mai mica de lupi de mare si o larga varietate de plante. Ghetarul Balmaceda poate fi vazut de pe vas; totusi, pentru a vedea ghetarul Serrano trebuie sa mergem 20 de minute pe o poteca de-a lungul lacului care a fost creat din topirea ghetarului. La intoarcere, vom servi un pranz tipic Patagonian la o ferma pe tarmul fiordului Última Esperanza Fjord.
Ziua 12. Puerto Natales – Punta Arenas – Santiago de Chile Astăzi vom zbura spre Santiago, de unde a doua zi vom pleca spre casă. Transfer din Puerto Natales spre aeroportul din Punta Arenas. Zborul este lung, așa că, odată ajunși în Santiago, mergem direct la hotel pentru a ne odihni.
Ziua 13. Santiago de Chile - București Adios, Chile! Pe lângă bagaje și suveniruri, ne întoarcem acasă cu amintiri nepreţuite, peisaje scoase parcă din altă lume și, nu în ultimul rând, cu informaţii noi și interesante despre istoria și geografia acestei ţări de la marginea lumii.
Ziua 14. București Ajungem înapoi pe meleagurile României, cu bateriile încărcate și zâmbetul pe buze!


Servicii incluse:
PRETUL INCLUDE :

• Bilet de avion Bucureşti – SANTIAGO DE CHILE– Bucureşti, zboruri cu escala;
• Bilet avion pe rutele interne: Santiago de Chille – Calama, Calama -Santiago de Chille, Santiago De Chile-Puerto Montt, Puerto Montt-Punta Arenas, Punta Arenas-Santiago de Chille;
• Taxele de aeroport;
• Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
• 11 nopţi de cazare în hoteluri de 3 si 4*;
• 11 mic dejunuri + 1 pranz pranz ziua 4 + 8 + 10 + 11;
• Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; • Asigurare medicală Travel (Best Deal, Promo si Standard);
• Asigurare medicală Premium (Pellerin Plus);
• Ghizi locali;
• Conducător de grup român.

NU SUNT INCLUSE IN PRET :
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
• Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
• Alte servicii decât cele menţionate în program;
• Taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică; Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

ACTE NEVESARE VIZA :

• Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.

NOTE :

• Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
• În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate;valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Oferta din categoria: 
BEST OF CHILE - 14 zile / 3780 EURO
Plecare Pana la
12.Nov.2019 25.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.07.2019
# #