Circuit 27.12-Revelion 2020 - Circuit Hong Kong - Macau - Shanghai - Xian - Beijing, de la 1799 EUR / pachet / pers, taxe aeroport incluse, pf.15.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

27.12-Revelion 2020 - Circuit Hong Kong - Macau - Shanghai - Xian - Beijing, de la 1799 EUR / pachet / pers, taxe aeroport incluse, pf.15. / 11 zile

» Plecari: 27.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1799 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: București – Beijing - - Marele Zid Chinezesc* - Xian - Armata de Teracotă* - Xian – Shanghai - Hong Kong – Macao* - Hong Kong – Bucureşti


COD OFERTA-15.

Ziua 1. București – Beijing

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Beijing, China.

Ziua 2. Beijing

Sosire in Beijing si transfer la hotel pentru check in si cazare. Dupa-amaiza, plimbare pietonală în zona Hutong şi oprire pentru poze la Bird’s Nest şi Water Cube. Seara, cazare la hotel în Beijing.

Ziua 3. Beijing

Mic dejun. Tur de oraș care include vizitarea Pieţei Tiananmen, a Oraşului Interzis şi a Templului Paradisului, una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume datorită unicităţii arhitecturii sale. Oprire pentru cumpărături la un magazin de perle foarte popular şi la Centrul Chinezesc de Medicină Tradiţională, renumit pentru masajul la picioare. Seara, cazare la hotel în Beijing.

Ziua 4. Beijing - Marele Zid Chinezesc*

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai impresionante construcţii din lume, inclusă în topul celor 7 minuni noi ale lumii*. Seara, cazare la hotel în Beijing.

Ziua 5. Beijing – Xian

Mic dejun. Dimineaţa, transfer la gară. Plecare cu trenul de mare viteză spre Xian, cel mai vechi oraş din China, situat pe Drumul Mătăsii. Plimbare pietonală în Piaţa Turnul cu tobe. Seara, cazare la hotel în Xian.

Ziua 6. Xian - Armata de Teracotă*

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau, opţional, vizită la Armata de Teracotă, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea*. Seara, cazare la hotel în Xian.

Ziua 7. Xian – Shanghai

Mic dejun. Dimineaţa, transfer la gară şi plecare cu trenul de mare viteză spre Shanghai, cel mai mare oraş din China şi un important centru comercial, renumit pentru clădirile de tip zgîrie-nori. Plimbare pietonală în Concesiunea Franceză, un cartier rezidenţial cu clădiri impunătoare inspirate din arhitectura franceză, în Bund, cartierul internaţional şi pe Bulevardul Nanjing, prima stradă comercială din China. Seara, cazare la hotel în Shanghai.

Ziua 8. Shanghai

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează Grădina Yu şi Oraşul Vechi, unde se poate degusta un ceai tradiţional chinezesc într-o ceainărie locală. Vizită la oraşul pe apă, Zhujiajiao, una dintre cele mai populare atracţii turistice din Shanghai. Oprire pentru cumpărături la un magazin tradiţional cu produse din mătase naturală. Seara, cazare la hotel în Shanghai.

Ziua 9. Shanghai – Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în prima parte a zilei. După-amiaza, transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul intern cu destinaţia Hong Kong. Seara, cazare la hotel în Hong Kong.

Ziua 10. Hong Kong – Macao*

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Macao*, fost teritoriu portughez, denumit simbolic „Las Vegas al Orientului”, impresionant prin opulenţa arhitecturii clădirilor şi a cazinourilor care atrag anual milioane de turişti. Seara, cazare la hotel în Hong Kong.

Ziua 11. Hong Kong – Bucureşti

Mic dejun. Check out si plecare spre „Vârful Victoria”, cel mai înalt punct la insulei, 552 m, care oferă o panoramă impresionantă asupra Hong Kong-ului şi a Peninsulei Kowloon. Vizită la satul de pescari Aberdeen, renumit pentru comunitatea de pescari care îşi petrec toată viaţa pe barcă, venind foarte rar la mal. Se continuă călătoria de-a lungul coastei de sud a insulei, o regiune cu peisaje care amintesc de Riviera Franceză. Oprire la Repulse Bay, plajă populară atât datorită nisipului alb şi fin, cât şi a petrecerilor organizate de elita oraşului. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Beijing/ Hong Kong - Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transport cu trenul de mare viteza pe ruta Beijing - Xi''an - Shanghai (Inclus)
- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 9 nopti, in hoteluri de 4 stele cu mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Inclus)
- Taxa de viza si procesarea actelor pentru China - 110 euro/ persoana (Optional)
- Pachet 3 excursii optionale: 359 Euro/ persoana (se poate rezerva doar in agentie) (Optional)
- Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)

• Bacșișuri pentru șoferi și ghizi locali

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Marele Zid Chinezesc, cu prânz inclus: 109 Euro/ persoană

• Excursie la Armata de Teracotă în Xian, cu prânz inclus: 109 Euro/ persoană

• Excursie de o zi la Macao, cu prânz inclus: 169 Euro/ persoană

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
MM


Oferta din categoria: 
27.12-Revelion 2020 - Circuit Hong Kong - Macau - Shanghai - Xian - Beijing, de la 1799 EUR / pachet / pers, taxe aeroport incluse, pf.15. - 11 zile / 1799 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2019 06.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.10.2019
# #