Circuit China - Soldatii De Teracota / 12 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

China - Soldatii De Teracota / 12 zile / 12 zile

» Plecari: 23.Jun.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1750 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 23.06.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: China - Soldatii De Teracota / 12 zile


PROGRAM

ZIUA 1 | BUCURESTI - SHANGHAI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:00 pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE cu destinatia Shanghai (schimbarea cursei in Paris). Decolare spre Paris la ora 20:05. Sosire in Paris la ora locala 22:15 si plecare spre Shanghai la ora locala 23:20.

ZIUA 2 | SHANGHAI

Sosire in Shanghai la ora locala 16:35. Transfer de la aeroport in oras si tur panoramic al metropolei Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si Tianzifang, o zona rezidentiala renovata, cu o sumedenie de cladiri, magazine, ateliere de arta, restaurante si cafenele. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Days Hongkou Fortune 4* sau similar.

ZIUA 3 | SHANGHAI

Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradinile Yuyuan, Templul lui Buddha de Jad, Turnul Jinmao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul, cat si cina se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la hotel Days Hongkou Fortune 4* sau similar.

ZIUA 4 | SHANGHAI - ZHUJIAJIAO - SHANGHAI (120 km) si SHANGHAI - XIAN (tren de noapte)

Mic dejun. Vom pleca, apoi, inspre Zhujiajiao, un oras traditional construit pe apa, cu o istorie de mai bine de 1700 ani, cunoscut adesea sub denumirea de Venetia Chinei, unde vom admira cladirile traditionale, podurile antice, canalele si gondolele chinezesti. Dupa-amiaza, ne vom intoarce in Shanghai, de unde vom lua trenul catre XiAn, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Changan in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xian a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale (cina se va servi mai devreme). Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane catre XiAn (nu este posibila prealocarea locurilor in cusete, sistemul de emitere a biletelor de tren aloca locurile in mod automat).

ZIUA 5 | XIAN

Sosire in XiAn in cursul diminetii si transfer la hotel. Mic dejun (clasic sau la pachet, in functie de ora de sosire). Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xian, aflata in interiorul templului Da Cien construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie. Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Cazare in XiAn la hotel Titan Jincheng Art 4* sau similar.

ZIUA 6 | XIAN

Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale secolului XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropaCdz''''i in anul 210 i.Hr., ca o armata a spiritelor, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in XiAn la hotel Titan Jincheng Art 4* sau similar.

ZIUA 7 | XIAN - BEIJING (tren expres)

Mic dejun (clasic sau la pachet, in functie de orarul trenului). In cursul diminetii, vom lua trenul expres catre Beijing, unde vom ajunge in jurul pranzului. Pranzul este inclus si se va servi la un restaurant local. Apoi, vom vizita Templul Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de astazi se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din secolul XIV. Cazare in Beijing la hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

ZIUA 8 | BEIJING

Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonnAS-uri, urmat de pranz (inclus). In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Pranzul si cina se vor servi la restaurante locale. Cazare in Bejing la hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

ZIUA 9 | BEIJING

Mic dejun. Vizitarea Pietei Tiananmen si a Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). Vizitele continua cu Palatul de Vara (constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

ZIUA 10 | BEIJING

Mic dejun. Vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si Palatul Pacii si Armoniei), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han, cat si pe cel tibetan. Ne vom continua ziua cu o oprire in bazar, unde va puteti delecta cu o varietate de produse. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

ZIUA 11 | BEIJING - BUCURESTI

Mic dejun (normal sau la pachet) si transfer la aeroportul din Beijing. Decolare la ora locala 10:55 cu compania KLM spre Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:15. Schimbarea cursei in Amsterdam, imbarcare spre Bucuresti si decolare la ora locala 20:55. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in aceeasi seara, la ora 00:35 (noaptea 03/04.07).

COD 04


Servicii incluse:
TARIF
de la 1750 Euro

DATE DE PLECARE
23.06.2020SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti - Shanghai si Beijing - Bucuresti cu compania AIR FRANCE-KLM (schimbarea curselor Paris/Amsterdam);
transfer aeroport - hotel - aeroport;
8 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Shanghai, 2 nopti in XiAn, 4 nopti in Beijing;
1 noapte transport cu trenul de noapte Shanghai - XiAn (cuseta pentru 4 persoane);
transport cu trenul expres de la XiAn la Beijing;
pensiune completa (preparatele au specific chinezesc), inclusiv o cina traditionala;
transport cu autocar local pe circuit;
tururi de oras in: Shanghai, Xian si Beijing;
vizitele si excursiile prevazute in program: Gradinile Yuyuan, Templul lui Buddha de Jad si Turnul Jinmao din Shanghai, Pagoda Gastei Salbatice, Vechiul Zid, Muzeul de Istorie, Marea Moschee si Armata de Teracota in XiAn, Templul Cerului, Orasul Interzis, Piata Tiananmen, Palatul de Vara, Drumul Sacru si Templul Lama in Beijing si Marele Zid Chinezesc (sectiunea Juyongguan Pass);
excursie la Zhujiajiao;
vizitarea unor magazine si ateliere de mestesuguri locale (ex: matase, perle, cloisonne);
ghizi locali pentru vizite;
insotitor roman de grup;
taxa de viza si procesare acte (se poate modifica);
taxele de aeroport si catering (se pot modifica).


NU SUNT INCLUSE
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
asigurarea storno (optionala);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 USD/persoana - se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Oferta din categoria:


 
China - Soldatii De Teracota / 12 zile - 12 zile / 1750 EURO
Plecare Pana la
23.Jun.2020 04.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.02.2020
# #