Circuit Marele tur al Chinei / 9 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Marele tur al Chinei / 9 zile / 9 zile

» Plecari: 26.Jul.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1299 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 26.07.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Shanghai - X’Ian - Beijing


PROGRAM

Ziua 1: 18.09.2019 Bucuresti – Amsterdam – Shanghai
Ora 05:00 - intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 07:00 pentru zborul KLM cu destinatia Shanghai, vom avea zbor cu escala in Amsterdam, decolare la ora 17:15 din Amsterdam catre Shanghai . Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: 19.09.2019 Shanghai
Vom ajunge la 10:05. Transfer la hotel. Astazi vom vizita: Nanjing Road, The Bund si vechile stradute din Shanghai. Cazare in Shanghai. Cina la un restaurant local.

Ziua 3: 20.09.2019 Shanghai
Mic dejun. Vizita la Templul de Jad Buddha, avand o istorie de peste o suta de ani. Apoi Gradina Yu, celebra gradina din sudul Chinei, vizitarea Gradinii Yuyuan, decorata cu peste 30 de pavilioane, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci.
Excursie optionala la Turnul Perlei (Oriental Pearl TV Tower). Cazare in Shanghai. Cina la un restaurant local.

Ziua 4: 21.09.2019 Shanghai - X’Ian
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul domestic catre X’Ian. Transfer la hotel. Vom incepe cu prima vizita la X’Ian Wall si Shaanxi - Muzeul de istorie, unde puteti afla mai multe despre istoria orasului X’Ian prin relicve culturale si picturi murale din perioada Dinastiei Qing.
Vom ajunge la Zidurile Orasului Vechi, din timpul Dinastiei Ming, puteti merge prin orasul vechi, prin vechiul zid. Transfer la aeroport pentru zborul catre Shanghai. Sosire in Shanghai. Excursie optionala la Thang Dinasty Show. Intoarcere la hotel . Cazare in X’Ian. Cina la un restaurant local.

Ziua 5: 22.09.2019 X’Ian(Soldatii de Teracota – Turnul Bell) - Beijing
Mic dejun. Incepem prima vizita cu Soldatii de Teracota- armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang, una dintre cele mai mari descoperiri arheologice din secolul XX. Razboinicii reprezinta diferite personaje cu diferite actiuni si expresii. Continuam cu vizita la Tunul Bell – emblema orasului X’Ian si Pagoda Gastii Salbatice- cladire remarcabila in X’Ian. Excursie optionala la Thang Dinasty Show. Intoarcere la hotel. Cazare in cusete de dormit cu 4 paturi. Pranz la un restaurant local.

Ziua 6: 23.09.2019 Beijing
Sosire in Beijing,capitala Republicii Populare Chineze, cu peste 17 milioane de locuitori, fiind totodata una dintre cele mai poluate metropole. Beijing este situat in nord-estul Chinei, de altfel, numele sau Inseamna "Capitala Nordului". Transfer si cazare la hotel. Programul incepe cu vizita la, Templul Cerului - locul unde veneau imparatii sa multumeasca pentru recoltele bune. Vizitam - Palatul de Vara , cea mai mare gradina imperiala din China. Transfer la hotel. Cazare in Beijing. Cina la un restaurant local.

Ziua 7: 24.09.2019 Beijing (Piata Tian''anmen & Orasul Interzis)
Mic dejun. Preluare de la hotel. Prima vizita in Piata Tian''anmen, unde sunt tinute cele mai importante ceremonii nationale, inconjurata de multe cladiri istorice, cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local.
Continuam cu cel mai mare palat imperial din China din timpul Dinastiei Ming si Qing, cu o istorie de aproximativ 600 de ani. In interiorul palatului imperial vom explora fascinantele sale sali si pavilioane cu acoperisuri de aur si pereti rosii. Dupa ce vom iesi din Orasul Interzis, vom pleca catre o alta atractie, Jingshan Park. Intoarcere la hotel. Cazare in Beijing. Pranz si cina la un restaurant local.
Excursie optionala Acrobatic Show.

Ziua 8: 25.09.2019 Beijing (Marele Zid Chinezesc – Mormantul Ming – Drumul Sacru)
Mic dejun. Astazi vom face o excursie la Marele Zid Chinezesc, unde ne vom delecta cu cele mai mai frumoase vederi din Beijing. Pentru ziua de azi va rugam sa va pregatiti pantofi comozi deoarece vom urrca treptele Marelui Zid (putem alege si varianta urcarii cu telecabina). Este considerat una dintre cele 7 Minunii din lume, accest monument sigur va va impresiona. La amiaza vom vizita Mormantul Ming- ce cuprinde 13 morminte Imperiale din dinastia Mingsi Drumul Sacru - locul unde vom descoperi: statui monolitice din marmura, reprezentand oameni si diferite animale reale sau mitologice in diferite pozitii si cu diferite semnificatii ce au fost construite cu peste 500 de ani in urma. Intoarcere la hotel. Cazare in Beijing. Pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 9: 26.09.2019 Beijing – Amsterdam – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti cu escala la Amsterdam. Decolare din Shanghai la ora 10:55, aterizare in Amsterdam la ora 15:15, decolare din Amasterdam la ora 20:55, aterizare la Bucuresti la ora 00:35(27.09.2019).


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilete de avion Bucuresti – Shanghai – Beijing – Bucuresti via Amsterdam, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala Compania KLM;
- Bilet de avion, zbor domestic, Shanghai - X’Ian, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
- Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti de cazare in Shanghai la hotel de 3*;
- 1 noapte de cazare in X’Ian la hotel de 3*;
- 1 noapte cazare in cuseta de dormit cu 4 paturi pe ruta X’Ian - Beijing;
- 3 nopti de cazare in Beijing la hotel de 3*;
- Ghid local pe tot parcursul programului turistic;
- Asistenta turística in limba romana - Ghid roman;


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 599 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: mesele prevazute in cadrul itinerariului la restaurante locale si mic dejun la hotel; tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar si intrarile la obiectivele turistice; transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- Excursiile optionale;
- Asigurarea storno (optional);
- Asigurarea medicala obligatorie, aproximativ 10 Euro/persoana (tariful creste dupa varsta de 65 de ani);
- Taxa de viza cosulara, taxa centrului de viza, taxa procesare documente: 99 euro/persoana si poate suferi modificari pana la depunerea actelor;
- Taxa de oras, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
- Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 3 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid;

Oferta din categoria: 
Marele tur al Chinei / 9 zile - 9 zile / 1299 EURO
Plecare Pana la
26.Jul.2020 03.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.10.2019
# #