Circuit Revelion Hong Kong 2019-2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Revelion Hong Kong 2019-2020 / 7 zile

» Plecari: 28.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1434 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Hong Kong - Macao -Insula Hong Kong - Kowloon Tur


Ziua 1 (28.12). București –Hong Kong Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Hong Kong.
Ziua 2. (29.12) Sosire în Hong Kong Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Hong Kong și avem transfer la hotel pentru cazare la Hotel Harbor Plaza North Point 4* sau similar.
Ziua 3. (30.12) Insula Hong Kong si Kowloon Tur După micul-dejun, plecam cu autocarul spre faimosul Victoria Peak pentru a ne bucura de cele mai frumoase priveliști asupra Hong Kong-ului; apoi vizităm "Satul plutitor din Aberdeen", un loc renumit pentru așa-numiții "oameni de pescuit", denumire dată localnicilor care își petrec cea mai mare parte din timp în bărci de pescuit și care ating rareori țărmul. Urmează să facem o plimbare pitorească de-a lungul țărmului, unde vom vizita una dintre cele mai cunoscute și înstărite zone ale Hong Kong-lui, frumoasa Bay Repulse, cu vederi magnifice la Marea Chinei de Sud. Ne vom bucura de un prânz tradițional "Dim Sum" într-un restaurant cu specific, în al cărui meniu vom descoperi unele dintre cele mai renumite feluri de mâncare ale metropolei. Cu bateriile încărcate, ne vom continua turneul de pe Kowloon pentru a lua pulsul vieții de zi cu zi a locuitorilor, în piețele de fructe și legume viu colorate, în faimoasa piață de jad, precum și în piața de flori și cea de păsări. Ne încheiem periplul în "Templul Wong Tai Sin", în care pășim ușor pentru a nu-i perturba pe cei care se roagă în liniște. Ne întoarcem la hotel pentru odihnă.
Ziua 4. (31.12) Hong Kong – Macao (optional) Dupa micul de dejun, putem merge intr-o o excursie opțională în Macao cu pranz inclus. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, ce a asimilat elemente culturale portugheze, păstrându-și totodată vii tradițiile milenare. Arhitectura tipic portugheză a multor clădiri i-a adus orașului un loc în Patrimoniul UNESCO. Vedem, printre altele, ruinele Bisericii romano-catolice Sf. Paul, devenite emblemă pentru Macao, dealul Penha, Piaţa Senatului, Fortăreața Fort Mountain, Poarta Barierei, monumentul Lotus Flower in Full Bloom, vizităm Templul zeiței A-Ma și Insula Taipa. Facem o scurtă pauză de respiro, moment de răgaz în care ai timp să îți pui în valoare talentul artistic, prinde cadrele perfecte cu atmosfera din acest oraș. Apoi, vizităm un cazino renumit din Macao, replică a cazinoului Venice din Las Vegas. Seara, vom reveni la hotel in jurul orei 18:00. Seara putem opta pentru a petrece trecerea dintre ani, in satul pescaresc “Lei Yue Mun”, unde ne asteapta o cina cu 9 feluri de mancare chinezesti. Dupa cina, vom merge intr-o croaziera pentru a vedea minunatul joc de artificii, iar dupa miezul noptii vom fi transportati inapoi la hotel.
Ziua 5. (1.01) Hong Kong – Lantau (optional) Luam micul dejun si plecăm într-o nouă aventură: ne așteaptă o excursie Revelion Hong Kong 2019-2020 2 opțională în Lantau cu pranz inclus. Insula Lantau este cea mai mare dintre insulele Hong Kong-ului și ascunde văi luxuriante, munți înalți și sate tradiționale pescărești. Vedem cea mai mare statuie din bronz aflată în aer liber din lume, Big Buddha, înaltă de 26 de metri, și ne relaxăm pe plajele sălbatice, ascultând valurile. Turul insulei se încheie cu o plimbare cu funicularul, care oferă o panoramă superbă asupra Mării Chinei de Sud și Parcului Natural Lantau. Revenim seara la hotelul nostru din Hong Kong pentru cazare.
Ziua 6. (2.01) Hong Kong – Disneyland Hong Kong (optional) Dacă tot vizitezi Hong Kong, trebuie neapărat să vezi parcul de distracții Disneyland de aici. Putem alege o excursie opțională la Disneyland-ul din Hong Kong, pentru a ne transpune în faimoasa lume de basm și a ne aminti de copilărie. Te așteaptă o lume plină de fantezie, iar dacă nu ești fan al personajelor celebre, vei putea căuta adrenalina și aventura într-una dintre secțiunile tematice pline de activități ce nu te vor lăsa să te plictisești. Revenim seara la hotelul din Hong Kong pentru cazare.
Ziua 7. (3.01) Hong Kong – București Dupa micul dejun si check-out, avem o zi libera la dispozitie si, poate, câteva ore pentru shopping. Seara, la ora 19:30, suntem transferati la Aeroportul Internațional din Hong Kong, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre București.


Servicii incluse:
Servicii incluse
• Bilet de avion Bucuresti –Hong Kong si Hong Kong – Bucureşti , zboruri cu escala operate de Turkish Airlines;
• Taxele de aeroport;
• Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
• 5 nopţi de cazare + mic dejun la hotel de 4*;
• Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
• Asigurare medicală Travel;
• Ghid local;
• Conducător de grup român.

Servicii neincluse
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului);
• Excursiile opţionale;
• Alte servicii decât cele menţionate în program;
• Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).


Orar de zbor Turkis Airlines (orarul de
zbor se poate modifica):
TK1046 28DEC OTP-IST ore 21:15-23:50
TK70 29DEC IST-HKG ore 02:00 17:00
TK71 03JAN HKG-IST ore 23:05 06:15
TK1043 04JAN IST-OTP ore 08:15 -08:35

SUPLIMENTE SI EXCURSII OPTIONALE:
• Supliment de single 450 €
• Cina Festiva Revelion 170 €/pers (optional se alege la inscriere) Grup minim 20 persoane!
• Excursie la Lantau cu pranz inclus 120 € / pers. (optional se alege la inscriere) Grup minim 10 persoane! • Excursie la Macao cu prânz inclus 160 € / pers. (optional se alege la inscriere Grup minim 10 persoane! • Excursie la Disney Land si bilet intrare 140 € / pers. (optional se alege la inscriere) Grup minim 10 persoane!

FARA VIZA:
• Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe;
• Cetăţenii români pot intra pe teritoriul Regiunii Autonome Speciale Hong Kong fără vize de scurtă şedere, pentru călătorii în scop de turism, vizită, afaceri, activităţi sportive, pentru o perioadă de până la 90 de zile.

NOTE:
• Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
• În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Chinei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion. Grup minim 20 pers. Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 170 €/ pers.

Oferta din categoria: 
Revelion Hong Kong 2019-2020 - 7 zile / 1434 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2019 03.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.07.2019
# #