Circuit Circuit Cipru

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit Cipru / 5 zile

» Plecari: 05.Oct.2019, 10.Apr.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 399 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Iasi - Larnaca - Nicosia - Iasi


Ziua 1 – Miercuri, 10 aprilie | Iași – Larnaca

Ora 12:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Larnaca. Decolare la ora 14:15, sosire la Larnaca la ora 16:45. Transfer privat de la aeroportul din Larnaca către hotel. Seara timp liber pe faleză. Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 2 – Joi, 11 aprilie | Larnaca

Mic dejun. Începem descoperirea oraşului Larnaca, oraş vizitat de foarte mulţi turişti din toate colţurile lumii. Larnaca este un oraş situat pe coasta de sud a Ciprului şi este al 3-lea oraş ca mărime după Nicosia şi Limassol. Cel mai important festival organizat în acest oraş este Festivalul inundaţiilor, sărbătorit la începutul verii, cu o serie de evenimente culturale. În prima partea a zilei vom face un tur pietonal în oraşul Larnaca unde vom vizita Biserica Sf. Lazăr construită în secolul al IX-lea pentru a adăposti mormântul lui Lazăr, admirăm Fortul Medieval şi Catedrala Sf. Ecaterina care a fost transformată în moschee. Continuăm plimbarea pe malul mării pe bulevardul Athenon Avenue. După terminarea turului, vă invităm la o tavernă pentru un prânz pescăresc (inclus în tarif). După-amiază timp liber la dispoziţie. Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 3 – Vineri, 12 aprilie | Larnaca - Famagusta

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională în Famagusta, perla ascunsă în nisip. În această excursie vom descoperi celebrul “oraş fantomă”, o incursiune unică pe teritoriul unde tradiţia orientală se întâlneşte cu lumea greacă. După formalităţile de la graniţă, vom face o oprire la Mănăstirea Sf. Barnaba, fondatorul Bisericii în Cipru. Ne îndreptăm către centrul vechi al oraşului Famagusta, plin de monumente gotice şi veneţiene. Admirăm Catedrala Sf. Nicolae, unul dintre cele mai importante monumente gotice al insulei şi continuăm către fortificaţiile lui Leonardo da Vinci şi celebrul turn a lui Othello. Timp liber pentru plimbări, şi masa de prânz (inclus în tarif). Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 4 – Sâmbătă, 13 aprilie | Larnaca - Nicosia

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau vă invităm într-o excursie de jumătate de zi în Nicosia, un oraş deosebit şi singura capital divizată a Europei. Nicosia a fost centrul a numeroase civilizaţii, cea mai veche denumire recunoscută fiind “Ledra”. După căderea Zidului Berlinului, Nicosia a rămas singura capital divizată din lume. Principalele puncta pe care le vom admira sunt Zidurile Nicosiei, casele Samarnbahce, Moscheea Selimiye, şi Lokmaci Gate. Vom avea timp la dispoziţie pentru cumpărături şi plimbări individuale. După întoarcerea din Nicosia, va propunem o seară cipriotă cu mâncare tradiţională, plimbare cu măgăruşul, dansuri şi muzică. Cazare la hotel Rise 3* sau similar.

Ziua 5 – Duminică, 14 aprilie | Larnaca - Iasi

Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături şi plimbări individuale. Transfer către aeroportul din Larnaca pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Iași. Decolare la ora 17:20, sosire la Iași la ora 19:55


Servicii incluse:
Servicii incluse:

- 4 nopți de cazare cu mic dejun la Hotel Rise 3* sau similar

- Bilet de avion Iaşi – Larnaca – Iaşi

- Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg

- Taxele de aeroport

- Transfer privat aeroportul Larnaca – hotel şi retur

- Tur de oraş

- Pranz pescaresc cu apa si vin

- Ghid local vorbitor de Lb. Română

- Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

- Intrările la obiectivele turistice

- Bagaj de cală

- Asigurare medicală

- Taxa de oraş

Oferta din categoria: 
Circuit Cipru - 5 zile / 399 EURO
Plecare Pana la
05.Oct.2019 09.Oct.2019 Rezervare
10.Apr.2019 14.Apr.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.02.2019
# #