Circuit 05.05;20.10.2020, CIRCUIT CUBA – de la 999 euro/persoana + taxe aeroport,, of.150.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

05.05;20.10.2020, CIRCUIT CUBA – de la 999 euro/persoana + taxe aeroport,, of.150. / 11 zile

» Plecari: 20.Oct.2020, 05.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 999 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti - Havana - excursie opțională Vinales - Cienfuegos - excursie opțională Trinidad - Santa Clara. Sejur Cayo Santa Maria - Bucuresti


CIRCUIT CUBA – de la 999 euro/persoana + taxe aeroport
Date de plecare Bucuresti: 05.05.2020, 20.10.2010

DATE DE PLECARE ŞI TARIFE!

Date de plecare Tarif (euro/pers)

05.05.2020 999 euro
20.10.2020 1099 euro

Ziua 1: Sosire în Cuba
Sosire în aeroportul din Havana. După efectuarea formalităților vamale, veți fi transferați cu autocarul la hotelul Starfish Monte Habana 3* (sau similar), unde veți fi cazați peste noapte.

Ziua 2: Timp liber sau excursie opțională: tur oraș Havana
După micul dejun veți avea timp liber la dispoziție pentru a explora Havana sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională – turul orașului Havana. Plecarea de la hotel se va face în jurul orei 09.00 pentru a admira cele mai importante obiective turistice: Piața Revoluției, Bulevardul Malecon, Universitatea din Havana, Hotelul Național din Cuba, El Capitolio. Excursia va continua cu o deplasare pietonală pentru a descoperi secretele din vechea Havana prin cele mai faimoase patru piețe: Piața San Francisco, Piața Veche, Piața Armelor și Parcul Central. Veți ajunge și la faimoasele baruri El Floridita – bar istoric, renumit pentru preparatele din pește și cocktail-uri deosebite și La Bodeguita del Medio. În continuare veți vizita Fortăreața El Morro pentru a admira superba priveliște și pentru a face fotografii. Întoarcerea la hotel va fi în jurul orei 16.00. Cazare la hotelul din Havana. Posibilitatea de a participa la excursia opţională Tropicana Show.

Ziua 3: Timp liber sau excursie opțională Vinales
După micul dejun veți avea timp liber la dispoziție pentru a explora Havana sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională – Vinales, provincia tutunului. Pe drum se va face o primă oprire pentru a savura o cafea la Los Barrigones, unde veți avea ocazia să vă familiarizați cu viața rurală. După ce veți ajunge în Vinales, prima oprire va fi la Las Jazmines pentru a admira o frumoasă priveliște și pentru a putea face fotografii. Veți continua excursia către Peștera Indiană. Vizita constă într-o plimbare pe jos până la capătul peșterii, unde se află un râu subteran și veți avea parte de o scurtă plimbare cu barca. Tot aici veți putea admira și picturile murale preistorice. Apoi veți face o oprire pentru a lua prânzul (inclus). Ultima oprire a excursiei va fi la plantațiile de tutun și la fabrica locală de tutun. Întoarcere la hotelul din Havana, unde veți fi cazați peste noapte.

Ziua 4: Cienfuegos
După micul dejun, veți pleca din Havana spre Cienfuegos. Pe drum veți vizita Finca Turistica Fiesta Campesina, pentru a face cunoștință cu flora șifauna specifice zonei. După ce veți ajunge în Cienfuegos, veți face un tur al orașului, care include cele mai importante obiective turistice ale orașului numit Perla Sudului. Veți avea ocazia să faceți o plimbare pe bulevardul principal, să petreceți puțin timp la piața Parque Marti și să admirați din exterior Palacio del Valle. Ghidul o să vă propună variante de a lua prânzul (nu este inclus). Cienfuegos are o ofertă variată de restaurante private numite Paladares, cu prețuri pentru toate buzunarele. Cazare cu cină la Villa Yaguanabo sau Villa Guajimico.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională Trinidad
După micul dejun veți avea timp liber la dispoziție sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională – Trinidad. Plecarea de la hotel va fi în jurul orei 08:00. Vizita va începe cu ManacaIznaga și faimoasa Finca cu renumitul Turn. Următoarea oprire va fi la Point Valle de San Luis pentrua admira priveliștea creată de munții Escambray și Marea Caraibelor. Veți continua excursia pentru a vizita o fabrică de ceramică. Turul orașului va continua cu o plimbare pietonală în partea veche din Trinidad (Cobblestones) incluzând Piața Mayor și Piața Real del Jigue. Veți ajunge și la un bar faimos, unde veți avea ocazia să degustați miere savuroasă și cocktail de rom. Prânzul îl veți luaîntr-un restaurant local. Întoarcere la hotel pentru cazare cu cină.

Zilele 6-10: Santa Clara. Sejur Cayo Santa Maria
După micul dejun, veți pleca spre Santa Clara pentru a vizita Piața Revoluționară, Che Memorial și trenul blindat. Urmează transferul în Cayo Santa Maria pentru a face check in-ul la hotelul Labranda Cayo Santa Maria 4*, unde veți petrece următoarele 5 nopți.

Ziua 11: Zborul spre București
În funcție de orarul de zbor, autocarul vă va duce la aeroportul din Havana pentru zborul de întoarcere spre casă.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):
Havana - Hotel Starfish Monte Habana 3* sau similar
Cayo Santa Maria - Hotel Labranda Cayo Santa Maria 4* sau similar

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei de turist în prealabil.
Informatii viza Cuba:
Acte necesare
1. Pașaport cu minim 2 pagini libere, al cărui termen de valabilitate să fie mai mare de 6 luni.
2. O copie după biletele de avion dus-întors.
3. O copie după asigurarea medicală care să acopere întreg sejurul în Cuba.
4. Opțional, se poate prezenta o copie după rezervările privind cazarea (hotel sau guest house) pe perioada șederii în Cuba.
5. Formular viză Cuba - semnat în original. Exista două posibilități:
a. Completarea aplicației ONLINE. Completând aplicația online angajatii Ambasadei vă vor pregăti formularele necesare și în cel mai scurt timp (maxim 24h), le veți primi pe e-mail pentru a fi semnate de dvs. și transmise alături de restul documentelor prin curier sau personal la birourile noastre.
b. Completarea formularului direct la Ambasadă.. În cazul în care optați pentru această variantă, cererea dvs. poate fi preluată pe loc beneficiind de serviciul de completare asistată a formularului.
6. Taxa consulară de 47 euro (dacă se trimit actele prin curier) sau 22 euro (dacă vă prezentaţi personal la Ambasadă) plus comisionul băncii care se achită separat. Plata se va face doar la sucursalele Raiffeisen Bank pentru Persoane Juridice.
Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazarela hoteluri de 3*-4*
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
Cina la hotel in zilele 4 şi 5
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 690 €/pers
Pachet excursii opționale (zilele 2, 3 si 5): 149 €/pers. (opțional):.
Tropicana Sow: 109 €/pers.
Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 239 €/pers.
Viza de turist

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no show

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE


NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
MM


Oferta din categoria:


 
05.05;20.10.2020, CIRCUIT CUBA – de la 999 euro/persoana + taxe aeroport,, of.150. - 11 zile / 999 EURO
Plecare Pana la
20.Oct.2020 30.Oct.2020 Rezervare
05.May.2020 15.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.12.2019
# #