Circuit Cuba – Ce ţară, Che Guevara!

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cuba – Ce ţară, Che Guevara! / 12 zile

» Plecari: 06.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 2280 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 06.11.2019
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Havana - Valea Vinales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria


PROGRAM

Ziua 1. București –Havana
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Havana. Seara, sosire în Havana unde suntem întâmpinaţi de către reprezentantul local care ne va conduce la hotel. Cazare în Havana la hotel de 4*. Cină.

Ziua 2. Havana
Explorăm astăzi Havana de la bordul unei mașini de epocă, cu care facem o plimbare de aproximativ o oră în zona modernă a orașului. Facem apoi un tur complet, în care vizităm fortăreața El Castillo del Morro, de unde se poate admira splendida panoramă asupra orașului și a golfului. Plimbare, apoi, în zona istorică a orașului pe ruta: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piața Catedralei, Bodeguita del Medio, El Capitolio, Muzeul Revoluției, Muzeul de Artă, Central Park, Teatrul Mare. Străbatem și zona modernă a orașului, inclusiv Bulevardul Malecon. Întoarcere la acelaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 3. Havana – Valea Vinales – Havana
Mic dejun. Astăzi pornim spre Vinale, unde facem o incursiune în celebra Cueva del Indio (Peștera Indianului) unde ne plimbăm cu barca pe un râu subteran. Trecem și pe la o plantație de tutun, vizităm o fabrică de trabucuri și aflăm amănunte despre fabricarea acestora. Putem admira și Mural de la Prehistoria – pictura realizată pe o stâncă reprezentând evoluția oamenilor și animalelor din această zonă. Fresca a fost realizată în anul 1961 de artistul Leovigildo Gonzalez, discipol al pictorului Diego Rivera. Ne întoarcem apoi la hotel în Havana. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 4. Havana
Mic dejun. Timp liber în Havana. Vă propunem câteva dintre atracțiile capitalei: Fortaleza San Carlos de la Cabaña – fort situat în zona estică a Golfului Havana; El Capitolio Nacional - Clădirea Parlamentului; Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro - datând din perioada pirateriei; Castillo San Salvador de la Punta – fortăreața din secolul al XVI-lea situată în zona vestică a portului; El Cristo de La Habana - Statuia lui Iisus sculptată în marmură, aflată pe o colină ce domină portul; Marele Teatru al Havanei; Bulevardul El Malecón Habanero, ce leagă Vechea Havana de centrul actual al orașului, Cartierul Vedado și Museo de la Revolución, aflat în Palatul Prezidențial, unde se află expus și iahtul Granma. Întoarcere la aceleaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 5. Havana – Cienfuegos – Trinidad
Dimineaţă, după micul dejun plecăm spre Trinidad cu o scurtă cu oprire la Playa Larga, o frumoasă staţiune unde putem efectua o sesiune de snorkeling, explorând superba viață marină de suprafață. Ulterior, trecem prin Cienfuegos, unde facem un tur de oraș. Numit şi "La Perla del Sur" (Perla Sudului), oraşul Cienfuegos îmbinã relieful montan cu cel marin şi degajă un aer francez, păstrat de la vechii colonialiști. În centrul istoric vom vedea Parcul Jose Marti, Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry şi Promenada Prado. Seara sosire în Trinidad. Cazare la hotel 3*. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 6. Trinidad
Dimineaţă, după micul dejun începem vizita în Trinidad, al patrulea oraş fondat în Cuba de către Diego Velazquez în anul 1514 şi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. În program: Palatul Cantero, în care sunt expuse colecții de artă decorativă și mobile de epocă, piațetele înconjurate de case coloniale care conservă stilul secolelor XVIII – XIX , atât în interior cât și în exterior și Muzeul Conchanchara. Vizităm o mică tavernă foarte populară printre turiști - La Canchánchara (numită după o bautură a regiunii, din suc de lămâie, miere și rom cubanez, care este servită în vase ceramice), gazduită într-un conac ce datează din 1723. Seara, petrecem la Casa de la Musica, situată în centul orașului Trinidad, cu live band, rom și muzică salsa. Cazare la acelaşi hotel. Mese incluse: mic dejun, prânz.

Ziua 7. Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria
După mic-dejun plecăm spre Cayo Santa Maria, destinaţia noastră finală de vacanţă. Pe traseu ne oprim în Santa Clara, orașul revoluției cubaneze, pentru a admira Monumentul cunoscutului revoluționar Che Guevara. Vom vedea Parcul Vidal, Plaza del Mercado şi Catedrala Santa Clara de Assisi. După -amiază ne continuăm drumul spre Cayo Santa Maria. Sosire şi cazare în Cayo Santa Maria la hotel 4*. Cină. Mese incluse: mic dejun, cină.

Ziua 8 -10. Cayo Santa Maria - plajă, soare
Petrecem câteva zile pe însoritele plaje din mica insulă Cayo Santa Maria, care face parte din Arhipelagul Jardines del Rey. Program liber pentru plajă și relaxare. Regim de masa: all inclusive.

Ziua 11. Cayo Santa Maria – Havana
După micul dejun, avem transfer către aeroportul din Havana pentru zborul cu escala, spre Bucureşti.

Ziua 12. Bucureşti
Încărcaţi cu multe amintiri, aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite pe frumoasele meleaguri ale Cubei!

COD OFERTA 07


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti –Havana şi retur , zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*;
7 mic dejunuri + 4 prânzuri + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.


NU SUNT INCLUSE
Taxa de viză + procesare 60 €/pers (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere;
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxa de ieşire din Cuba (se achită pe aeroportul din Havana);
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Oferta din categoria: 
Cuba – Ce ţară, Che Guevara! - 12 zile / 2280 EURO
Plecare Pana la
06.Nov.2019 17.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.08.2019
# #