Circuit Expeditie in Jungla Amazonului - pret de la 2960 euro!!-47

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Expeditie in Jungla Amazonului - pret de la 2960 euro!!-47 / 10 zile

» Plecari: 29.Dec.2019, 01.Nov.2019, 01.Oct.2019, 01.Aug.2019, 16.Apr.2019, 31.Mar.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 2960 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Quito- Imbabura


Ziua 1: Bucuresti - Quito (1 noapte)

Ne imbarcam pe zborul international cu destinatia Quito, capitala Ecuadorului. Sosire in Quito, oras fondat pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2800 m altitudine, primul oras din lume intrat in patrimoniul mondial UNESCO. Tur panoramic de oras, in cadrul caruia vom vizita noul muzeu al Artei Pre-Columbiene, prilej de a intelege intr-un mod interactiv esenta vechilor locuitori care au populat aceste locuri inainte de colonizare si viziunea lor asupra lumii. Vizitele continua cu Biserica iezuita La Compania, La Plaza Grande, EI Palacio Presidencial, La Catedral Metropolitana, EI Sagrario, San Francisco y Santo Domingo, EI Pancecillo.

Timp liber in Piata Artizanilor. Continuam turul cu Monumentul Ecuatorial, care marcheaza pozitia Ecuatorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. Va recomandam o plimbare cu telefericul peste inaltimile orasului, pentru o vedere panoramica de exceptie. Cazare in Quito la hotel Eugenia 3*, Ave Francisco de Orellana E7-66, Quito 170135. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 2: Jungla Amazonului (1 noapte)

Plecare dimineata spre Bazinul Amazonului, situat la poalele Anzilor. Vom descoperi o lume noua, salbatica, cu paduri tropicale si mlastini adanci in care se dezvolta milioane de specii de plante si animale. Dupa pranz, vom avea prima intalnire cu fascinanta jungla a Amazanului. Un ghid local specializat ne va insoti pentru a ne oferi informatii interesante despre viata junglei.

Vom vedea maimuţe, iguane, caimani, broaste testoase, pesti si nenumarate specii de pasari exotice. Jungla Amazonului se bucura de o biodiversitate incomparabila cu vreo alta regiune din lume, aceasta absorbind peste o treime din speciile cunoscute de pe glob. Seara, optional, puteti face o plimbare cu canoele pe canalele amazoniene, insotiti de ghizi specializati. Cazare in Kapawi Lodge, Mariscal Foch E7-38 y Reina Victoria, Quito, Ecuador. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 3: Jungla Amazonului - Quito (3 nopti)

Timp liber pentru a ne bucura de jungla amazoniana. Ne intoarcem in Quito. Cazare in Quito la hotel Eugenia 3*, Ave Francisco de Orellana E7-66, Quito 170135. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 4: Quito - Vulcanul Cotopaxi

Excursie optionala la Vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume. Vom intra in Parcul National, care cuprinde o arie imensa cu vegetatie bogata, presarata cu numeroase ruine incase. Prima oprire va fi la Muzeul de istorie, dupa care continuam sa urcam pana la altitudinea de 4500 m. Privelistea este spectaculoasa.

In drumul de intoarcere vom face un scurt popas pe marginea Lacului Limpiopungo, prilej de a observa numeroase specii de pasari, apoi vom vizita fortul incas EI Salitre pentru o scurta privire in trecutul pre-colonial al Ecuadorului. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 5: Quito- Imbabura

Excursie optionala cu pranz inclus - zona muntoasa din provincia Imbabura. Pe drum se pot admira peisaje spectaculoase, veti vizita centrul mestesugaresc Peguche, urmatoarea oprire va fi la San Antonio de Ibarra - leaganul celor mai buni sculptori din America de Sud.

Mesterii de aici au contribuit la constructia si apoi restaurarea celor mai importante muzee si biserici din Quito. Dupa un pranz tipic ecuadorian la o hacienda, veti vizita Piata Otavalo, unde pot fi achizitionate suveniruri; tot aici se pot asculta melodii traditionale din Ecuador. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 6: Quito - Galapagos (3 nopti)

Transfer la aeroport si zbor spre Galapagos, mic arhipeleag format din 13 insule principale si 6 insulite, loc unic in lume, faimos datorita faunei salbatice si diversificate. Cazare in orasul Puerto Ayora, Insula Santa Cruz la hotel Grand Lobo Del Mar 3*, Charles Darwin Avenue and 12 Febrero Santa Cruz Island. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 7: Croaziera In Galapagos

Croaziera fascinanta de o zi, vom naviga apele limpezi precum cristalul si ne vom opri pe insule pentru a vedea broaste testoase gigant, pinguini, lei de mare, foci, pasarea Sulidae - o pasare cu picioarele de un albastru orbitor. Vom fi insotiti de un ghid naturalist care ne va da informatii despre fauna si flora unice in lume. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 8: Croaziera In Galapagos

Excursie optionala croaziera pe insule salbatice unde numarul de turisti este restrictionat pentru a nu perturba viata animalelor. Se poate face plaja, baie, snorkelling, iar pranzul va fi luat pe vapor. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 9: Galapagos - Quito (1 noapte)

Transfer la aeroport si zbor inapoi spre Quito. Cazare in Quito la hotel Eugenia 3*, Ave Francisco de Orellana E7-66, Quito 170135. Mese incluse: mic dejun.


Ziua 10: Quito - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE

Bilet de avion Bucuresti - Quito - Bucuresti

Bilet de avion Quito - Galapagos - Quito

9 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3* si 4*

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei

Excursie organizata la Bazinul Amazonului

Croaziera in Galapagos

Tur panoramic de Quito

Mesele specificate in program

Asistenta turistica locala in limba romana

NEINCLUSETaxele de aeroport si securitate - 499 Euro/persoana

Taxele de aeroport zboruri interne - 309 Euro/persoana

Excursiile optionale propuse

Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Supliment obligatoriu plecare Paste/Revelion - 279 Euro/persoana

Supliment Hoteluri 4* si 5* 500 euro/persoana

Asigurarea medicala

Asigurarea stomo


Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere:


Oferta din categoria: 
Expeditie in Jungla Amazonului - pret de la 2960 euro!!-47 - 10 zile / 2960 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2019 07.Jan.2020 Rezervare
01.Nov.2019 10.Nov.2019 Rezervare
01.Oct.2019 10.Oct.2019 Rezervare
01.Aug.2019 10.Aug.2019 Rezervare
16.Apr.2019 25.Apr.2019 Rezervare
31.Mar.2019 09.Apr.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.01.2019
# #