Circuit 10.09.2019; 17.09.2019 si 25.01.2020 - Circuit Israel si Egipt, de la 559 EUR / pachet / pers/taxe aeroport incluse

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

10.09.2019; 17.09.2019 si 25.01.2020 - Circuit Israel si Egipt, de la 559 EUR / pachet / pers/taxe aeroport incluse / 8 zile

» Plecari: 25.Jan.2020, 17.Sep.2019, 10.Sep.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 559 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Circuit Israel si Egipt


of 15

Ziua 1. București – Tel Aviv – Betleem
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tel Aviv. Transfer la hotel în Betleem pentru cazare și cină.
Ziua 2. Nazareth* - Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum*
Mic dejun. Timp liber la dispozițoe. sau excursie opţională la Nazareth, unde se vizitează la Bazilica Vestirii, apoi oprire la Muntele Tabor (Muntele Schimbării la Fața a Mantuitorului). După - amiaza, vizită la Tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe Marea Galileei. Traseul continuă către Capernaum, locul unde a stat Iisus după ce a părăsit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus ţinea predici. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.
Ziua 3. Ierusalim
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru priveliște asupra Ierusalimului și rugăciune. Vizită la Capela Înălţarea Domnului și la Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru. Plimbare pe Drumul Crucii. Vizită la Capela Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani, Biserica Agoniei și Mormântul Maicii Domnului. Vizită la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf. Ștefan, Biserica Sf. Ana și Scăldătoarea Betezda. Plimbare prin Via Dolorosa spre Golgota. Se vizitează Mormântul Sfânt și Biserica Sf. Ștefan. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.
Ziua 4. Betleem
Mic dejun. Se vizitează Betleem, locul unde Îngerul a anunţat nașterea lui Iisus. Vizită la Peștera Sfântă, locul Nașterii lui Iisus, ieslea, grota Sf. Ieronim, Biserica Sf. Caterina și participare la Liturghie. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.
Ziua 5. Râul Iordan și Marea Moartă*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau excursie opțională la Palatul de iarnă al lui Irod, la Iordan în locul Botezului lui Iisus, Mănăstirea Carantania și Muntele Ispitirii. Vizită la Qumran și Marea Moartă*. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 6. Betleem – Sfânta Ecaterina (Egipt)

Mic dejun. Dimineața plecare către spre Sfânta Ecaterina, in peninsula Sinai. Trecere a frontierei cu Egipt prin Taba. Seara, cazare și cină la hotel în Sfânta Ecaterina.

Ziua 7. Sfânta Ecaterina – Betleem

Mic dejun. Vizită la Mănăstirea Sfânta Ecaterina, construită pe locul unde profetul Moise a văzut Rugul Aprins. După amiaza, transfer spre Betleem prin punctul de frontiera Taba. Seara, cazare și cină la hotel în Betleem.

Ziua 8. Betleem – Jaffa - Tel Aviv - București

Mic dejun. Tur de oraș în Tel Aviv și Jaffa. Transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru îmbarcare pe cursa cu destinația Bucuresti.Servicii neincluse în preț:

• Taxe de trecere a frontierei Israel – Egipt – Israel: aprox. 58 USD/ persoană

• Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali: 5 Euro/ zi /persoană (se achită ghidului, în prima zi a circuitului, obligatoriu)Excursii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Nazareth - Tiberias – Marea Galileei – Capernaum: 50 Euro/ persoană

• Excursie la Râul Iordan & Marea Moartă: 40 Euro/ persoană

• Pachet 2 excursii optionale: 79 Euro/ persoană (Se poate rezerva doar in avans, inainte de plecare)Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.


Servicii incluse:
Servicii incluse
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Cazare 7 nopti cu demipensiune in hoteluri de 4* (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
Servicii optionale
- Pachet 2 excursii optionale: 79 Euro/ persoană (Optional)
Servicii neincluse
- Taxe de trecere a frontierei Israel – Egipt – Israel: aprox. 58 USD/ persoană (Neinclus)
- Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali: 5 Euro/ zi /persoană (se achită ghidului, în prima zi a circuitului, obligatoriu) (Neinclus)


OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE


NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria: 
10.09.2019; 17.09.2019 si 25.01.2020 - Circuit Israel si Egipt, de la 559 EUR / pachet / pers/taxe aeroport incluse - 8 zile / 559 EURO
Plecare Pana la
25.Jan.2020 01.Feb.2020 Rezervare
17.Sep.2019 24.Sep.2019 Rezervare
10.Sep.2019 17.Sep.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.05.2019
# #