Circuit Circuit Croaziera pe Nil in tara Faraonilor -pret de la 699 euro!!-47

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Croaziera pe Nil in tara Faraonilor -pret de la 699 euro!!-47 / 10 zile

» Plecari: 01.Sep.2018

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Hurghada - Aswan - Insula Elefantina -Luxor-Hurghada
Ziua 1: Bucuresti – Cairo (1 noapte)

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni pentru zbor.

Sosire la Cairo in timpul noptii. lntalnire cu reprezentantul local in aeroportul din Cairo. Transfer la hotel pentru check in si odihna. Hotel Aracan Pyramids 4*, 198 Pyramids St, Oula Al Haram, Giza, Giza Governorate.

Ziua 2: Cairo - Hurghada (1 noapte)

Dupa micul dejun excursie de o zi la Giza pentru a admira una dintre minunile lumii antice-Sfinx-ul si celebrele piramide ale faraonilor, Institutul Papirusului si Laborotorul de Parfumuri Orientale. Marele Sfinx de la Giza ramane unul dintre monumentele cele mai surprinzatoare ale Egiptului. Desi pus in umbra de piramidele langa care sta, el isi pastreaza inaltimea originara de aproape 20 metri si are o lungime de peste 72 metri. Sfinxul egiptean combina capul, deci inteligenta regelui conducator, cu trupul puternic al leului, care era asociat, la randul lui, cu simbolismul solar.

In jurul pranzului-transfer cu autocarul la Hurghada. Cina si cazare in Hurghada. Hotel Sea Star Beau Rivage 4*,AI Hilal- Military Hospital Street , 84511 Hurghada. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 3: Hurghada - Aswan - Insula Elefantina - 3 nopti pe vas

Plecare dimineata cu autocarul catre Aswan. Sosire Aswan. Imbarcare pentru croaziera pe NiI- cel mai lung fluviu din lume (6671 km). Plimbare cu feluca pe langa Insula Elefantina, cu oprire la Gradina Botanica de pe insula lui Kitchener si admirarea Mausoleului lui Aga Khan. Cazare pe vasul Nile story 5 * SUP Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina pe vas.

Ziua 4: Elefantina - Esna

Dimineata se navigheaza spre Kom-Ombo pentru vizitarea templului dedicat zeului soim Horus si zeului crocodil Sobek, apoi spre Edfu. Dejun, sosire la Edfu si vizitarea Templului ptolemeic al lui Horus, cel mai bine pastrat templu din Egipt, cu peretii cu imagini si hieroglife, adevarate manuale de mitologie si geopolitica. Continuam calatoria spre Esna - oras construit peste ruinele Templului lui Khnum. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina pe vas.


Ziua 5: Esna – Luxor

Mic dejun. Dimineata navigam spre Luxor- considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Zona Luxor din Egiptul de Sus este fosta Theba a grecilor antici - capitala Egiptului in timpul Regatului Nou. Astazi este un loc faimos pentru templele sale si Valea Regilor din apropiere. Vizitam Templul lui Amun-Ra de la Karnak, impresionant ansamblu monumental de 20 de temple mai mici raspandite pe 25 ha. Dupa dejun, vizita Templului Luxor, dedicat triadei tebane, Zeul Amun-Ra, sotia sa Mut si fiul lor Konshu. Legatura dintre cele doua temple este facuta prin Aleea Sfincsilor, un drum de procesiune de 3 km. Cazare pe vas. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina pe vas.

Ziua 6: Luxor-Hurghada (2 nopti) (289 km)

Mic dejun. Vizita Necropolei Tebane de pe malul vestic al Nilului: Excursie optionala Valea Regilor, unde, dupa moarte, erau imbalsamati/mumificati si apoi transportati intr-un cortegiu solemn, faraonii Noului Regat; Templul Reginei Hatshepsut amplasat intr-un amfiteatru natural spectaculos; Colosii lui Memnon. Deplasare la Hurghada cu autocarul. Cazare in Hurghada. Hotel Sea Star Beau Rivage 4 *,AI Hilal- Military Hospital Street , 84511 Hurghada. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 7: Hurghada

Timp liber in Hurghada. Optional, excursie de o zi la Insula Gifton- una dintre cele mai interesante insule ale Marii Rosii, este ea insasi o rezervatie naturala, cu plaje foarte frumoase si recifuri de corali in jur. Pranzul pescaresc se va servi pe vas . Pentru doritori posibilitati de snorkeling(echipamentul-labe,ochelari ;I tub –este inclus) Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 8: Hurghada - Cairo (2 nopti)

Deplasare cu autocarul spre Cairo. Sosire la hotel, timp liber pentru relaxare dupa drum si cina la hotel. Cazare in Cairo. Hotel Aracan Pyramids 4*, 198 Pyramids St, Oula Al Haram, Giza, Giza Governorate. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 9: Cairo - Alexandria

Excursie optionala de o zi la Alexandria denumit si orasul Cleopatrei, intemeiat de imparatul macedonean Alexandru cel Mare unde se pot vizita: Fortul Quytbay situat pe locul anticului far din Pharos, una din cele sapte minuni ale lumii antice si care astazi adaposteste Muzeul Naval; Cartierul sudic - Rhakotis si Biblioteca din Alexandria. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 10: Cairo

Mic dejun. Vizita optionala la muzeul de Egiptologie.

Dupa Check out, transfer la Aeroport pentru zborul de retur


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE

Biletul de avion Bucuresti - Cairo si retur

3 nopti cazare in Cairo cu mic dejun si cina la hoteluri de 4*

3 nopti cazare pe vas cu pensiune completa la hoteluri de 5*

3 nopti cazare cu mic dejun si cina in Hurghada la hoteluri de 4*

Tururi si vizite conform cu itinerarul excursiei cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program

Asistenta turistica in limba romana

Servicii ghid local

SERVICII NEINCLUSE

Taxe de aeroport 219 euro de persoana

Asigurarea medicala

Taxa de viza 25 Euro/pers. - viza se obtine pe aeroport, dar se achita la agentie

Asigurarea storno

Bacsisuri locale ~30 Euro/pers. – se achita in Egipt

Alte servicii neincluse in program


Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere

Oferta din categoria: 
Circuit Croaziera pe Nil in tara Faraonilor -pret de la 699 euro!!-47 - 10 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
01.Sep.2018 10.Sep.2018 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.07.2018