Circuit Circuit Egipt–Secrete si civilizatie Hoteluri 4* si croaziera pe Nil 5*-2019

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Egipt–Secrete si civilizatie Hoteluri 4* si croaziera pe Nil 5*-2019 / 12 zile

» Plecari: 19.Oct.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 845 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: BUCURESTI - CAIRO-ASWAN-ASWAN (Croaziera)-KOM OMBO (Croaziera)-EDFU - LUXOR (Croaziera)-LUXOR - HURGHADA-HURGHADA – CAIRO-BUCURESTI


Circuit Egipt–Secrete si civilizatie
Hoteluri 4* si croaziera pe Nil 5*
Circuit 12 zile / 10 nopti
Plecari:19.10.2019

ZIUA 1 – Sambata| BUCURESTI - CAIRO
22:30 - Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei si imbarcare pe cursa Tarom spre Cairo. Decolare din Bucuresti la 00:30, sosire in Cairo la 02:15 (ora locala). Transfer la Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.

ZIUA 2 – Duminica | CAIRO
Mic dejun. Incepem ziua cu vizita piramidelor din exterior. Ne pregatim pentru o calatorie in timp si ajungem la anul 2750 inainte de Iisus Hristos. Mai exact, ne aflam in dinastia a IV a din Egiptul Antic, una dintre cele mai marete dinastii ale magnificei istorii Egiptene.
Trebuie mentionat ca tot Egiptul este considerat un portal energetic extrem de important, mai ales grandioasa piramida a lui Keops, Kefren, Mykerinos si multe alte locatii pe care le vom vizita in aceasta incursiune. Cairo, este unul dintre cele mai vechi si mai importante capitale ale civilizatie antice . Dupa vizita piramidelor si a Sfinxului, ne rasfatam cu vizita la Palatul Parfumurilor, unde se pot achizitiona esentele specifice Egiptului Antic. Este timpul pentru masa de pranz la un restaurant turistic (bautura nu este inclusa). Dupa masa vizitam un atelier de Papirus pentru a descoperi taina fabricarii primei hartii din planta de papirus. Vom intra in contact cu arta manuscrisului,vom descifra din tainele astrologiei antice, vom vedea cum se folosea astrologia in viata de zi cu zi a oamenilor. Se termina ziua de vizita, dar nu inainte de a admira (optional) superbul spectacol de sunet si lumini,unic in lume prin grandoarea sa. La poalele Sfinxului vom admira un portret superb al piramidelor. Cazare si cina la hotel Barcelo Pyramids4* sau similar.

ZIUA 3 - Luni| CAIRO
Mic dejun. Optional, putem vizita Alexandria (excursie de 1 zi cu pranz inclus),oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco – romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit – cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei bibloteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, GradinileMontazah si Turnul lui Pompei si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel BarceloPyramids4* sau similar.

ZIUA 4 - Marti | CAIRO - ASWAN
Mic dejun la hotel.Incepem vizita la cel mai important muzeu din Egipt,Muzeul de Egiptologie, situat in centrul orasului Cairo, mai exact in piataTahrir (Libertatii), pe malul Nilului. Aici sunt gazduite 100,000 piese expuse si aproximativ 150,000 piese in depozitul muzeului. Din acest motiv autoritatea Egipteana a venit cu ideea sa construiasca un nou muzeu, modern, situat langa zona piramidelor, deschiderea oficiala avand loc in 2020, iar pre-deschiderea in 2019. In acest muzeu vom admira comorile regelui TutAnkhAmun(dindinastia18,1350deaniinainte de Iisus Hristos), care au fost descoperite in mormantul sau intact in anul 1922. Dupa ce am terminat vizita muzeului, ne indreptam catre Citadela lui SalahEldin, construita in anul 1176 dupaIisusHristos.Vom vizita superba Moschee de Alabastru,a lui Mohamed AliPasha,cu cea mai inalta minareta din Orientul Mijlociu. Citadela a fost construita pe un deal pentru a putea supraveghea si proteja orasul Cairo de orice atac. Dupa ce am terminat vizita, ne indreptam spre Bazarul Khan El Khalili - timp liber de aprox. 2 ore. Acesta are o vechimea de peste 1000 de ani.Dupa ce am terminat vizita bazarului,ne indreptam spre gara din Gizacasa ne imbarcam in tren cu vagon de dormit, cu cusete pentru 2 persoane. Cabina este dotata cu doua paturi suprapuse, aer conditionat, o chiuveta, oglinda si sursa de curent electric de 220 și 110 volti. Trenul nu este clasificat cu stele si apartine Ministerului de Transporturi egiptean.
Cina (catering cald) se va servi in tren spre Aswan.

ZIUA 5 - Miercuri| ASWAN (Croaziera)
Mic dejun in tren (catering rece). Transfer de la gara. Incepem ziua cu o vizita la Templul Philae, dedicate zeitei Isis.Optional, se poate vizita Barajul din Aswan, Obeliscul Neterminat siGradina Botanica.Check-in pe vas de croaziera 5*MSSarah sau similar. Cazare si servim pranzul,timp liber dupa masa si cina la restaurantul vasului.

ZIUA 6– Joi| KOM OMBO (Croaziera)
Va propunem o excursie optionala dimineata devreme, la unul dintre cele mai importante temple din Egipt - Abu Simbel - ridicat in perioadei dinastiei a19-a, de catre Ramses al II-lea. Inclus in Patrimoniul UNESCO, Abu Simbel este remarcabil prin masivele statui de piatra nisipoasa ale lui Ramses al II-lea. Este un templu unic datorita modului in care discul solar patrunde in incinta camerei sacre, pe fata regelui la rasarit doar doua zile din an si anume 22 februarie - Ziua Regelui și 22 octombrie - Ziua Incoronarii sale. Dupa care vizitam unicul templul al reginei Nefertari aflat in aceeasi zona. Dupa terminarea vizitei, ne intoarcem la Aswan si ne imbarcaram pe vasul de croaziera de 5* pentru a servi masa de pranz. Vasul navigheaza spre KomOmbo unde se viziteaza templul dedicat zeilor Sobek si Horus. KomOmbo in Hieroglifa (limba Egipteana veche) inseamna “pamantul auriu” - motivul denumirii fiind legat de faptul ca la o distanta de 70 km de la malul vestic al Nilului se afla o mina de aur. Cina pe vas si petrecere (Galabia Party) unde ne distram, dansam si participam la diverse competitii. Pe timpul noptii vasul navigheaza catre Edfu. Cazare pe vas.

ZIUA 7– Vineri| EDFU - LUXOR (Croaziera)
Dimineata devreme se ajunge la Edfu unde se viziteaza templul lui Horus Behdet,intraducere, “Horus cel luptator”. Pe peretele acestui important templu este inscriptionata legenda care povesteste despre lupta dintre zeul Horus si zeul Set (unchiul lui Horus), motivul luptei dintre cei doi fiind razbunarea lui Horus pe Set,carel-aomorat pe Osiris,tatal lui Horus.Transferul la templu se face cu trasuri trase de cai. Micul dejun se va servi pe vas, dupa terminarea vizitei templului. Timp liber, vasul navigheaza si ne indreptam catre Luxor, pranzul va fi servit pe vas. Dupa masa, timp liber pentru relaxare pe puntea special amenajata sau la piscina vasului. In drumul nostru spre Luxor,trecem prin ecluza din Esna.Dupa sosirea in Luxor,seara,vom avea parte de o experienta unica atunci cand vom merge pe malul estic al Nilului si vom vizita templul Karnak, grandiosul complex (10 temple), dedicate Zeului Amon-Ra. Numele antic al cetatii este Ipetisut"cel mai alesdintre locuri",aceasta reflectand superioritatea templului si unde se afla un portal energetic extrem de important, se simte vibratia locului imediat cum intram in incinta templului. Dimensiunile sale sunt impresionante: Catedrala St. Paul din Londra sau celebra Notre Dame din Paris ar fi pierdute intre pereții lui.Deasemenea,vizitam si templu lLuxor, cu frumoasele lui coloane si camera de nastere a lui Amenhotep III, al IX-lea conducator egiptean din dinastia a XVIII-a. Cina pe vasul de croaziera, urmata de un program artistic (dans oriental si dansfolcloric).

ZIUA 8–Sambata| LUXOR - HURGHADA
Mic dejun pe vas. Incepem vizita la Valea Regilor, unde vom avea acces la 3 morminte. Valea Regilor a fost folosita ca si necropola timp de 500 de ani. Au fost descoperite 63 de morminteregale, ultimul si cel mai faimos mormant descoperit apartinand faraonului Tutankhamon (di- nastia XVIII). Mormantul a fost descoperit intact, iar toate comorile sunt expuse astazi la Muzeul de Egiptologie din Cairo.Continuam vizita la Templu lReginei Hatshepsut(primafemeie faraon), unic prin constructia si arhitectura sa. Acest templu a fost ridicat de Amantul ei, Sen Mut, care a fost desemnat cu peste 80 de titluri din partea reginei sale si iubitalui.
Mai departe,se viziteaza“Colosiilui Memnon”.Dupa ce terminam vizita,ne oprim la un atelier de Alabastru sa admiram modul de fabricarea a acestei pietre fragile, dupa care ne indreptam cu autocarul (aprox. 208 km) spre Hurghada, superba statiune de la MareaRosie.
Cazare si cina la AMC Royal 5* (recomandat 4*)https://amcroyalhotel.com/en-gbsau similar, All Inclusive. Timp liber pentru relaxare.

Atentie!La vizite se recomanda o tinuta sport(pantaloni scurti,bluza cu maneca scurta,palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa).

ZIUA 9– Duminica| HURGHADA
Timp liber pentru relaxare sau, optional, va propunem o croaziera pe Marea Rosie (aproximativ 7 ore) cu masa de pranz, bauturi racoritoare, ceai, cafea si apa incluse pe vas. Plecarea se va face de la ora 9:00 dimineata. Croaziera cuprinde in total 3 opriri. Prima este in largul Marii Rosii, pentru snorkeling (timp de aproximativ o ora) unde se pot admira diverse specii de pesticolorati si corali de o frumusete remarcabila. A doua oprire, la plaja, pe insula Ghiftun,timpdeoora,dupacareservimmasadepranzpevas,iaratreiaopriresiultima,vafi in largul Marii Rosii. Pe toate durata excursiei suntem insotiti de un ghid local si un scafandru.

Atentie! Echipamentul pentru snorkeling se va oferi pe vas gratuit, dar va recomandam sa veniti cu echipamentul personal (ochelari de snorkeling situb).

ZIUA 10– Luni| HURGHADA
Mic dejun. Timp liber sau excursii optionale. Jeep Safari este o alegere potrivita pentru a treia zi in Hurgada.Veti fi preluati de la hotel cu masini Jeep 4x4 in jurul orei13:00,durata excursiei fiind de aproximativ 6 ore. Aventura in desert incepe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom de- plasa intr-un sat de beduini pentru a descoperi viata si traditiile acestora. Vom avea ocazia sa admiram uimitorul apus de soare in desert si vom face o scurta oprire la mini gradina zoologica, pentru a vedea animalele din desert.Seara o vom incheia cu cina si programartisticcudansuri orientale si folclorice. Dupa incheierea programului artistic ne intoarcem la hotel.

Atentie!Pentru aceasta excursie se recomanda o tinuta sport(pantaloni lungi,bluza cu maneca lunga, esarfa, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sportinchisa).

ZIUA 11 – Marti | HURGHADA – CAIRO
Mic dejun. Timp liber sau excursii optionale. Este un moment unic sa descoperim fascinanta lume acvatica din Marea Rosie. Aici putem admira diverse specii de pesti si corali. De aceea va recomandam o incursiune cu Submarimul Galben. Acesta se scufunda timp de 30 de minute la o adancime de 30m(durataexcursieiestedeaprox2:30h).Check out la ora12:00,darputem folosi plaja hotelului pana la ora 17:00. Seara se face transferul cu autocarul din Hurghada direct la Aeroportul International din Cairo.

ZIUA 12– Miercuri| CAIRO – BUCURESTI
Sosire la Aeroportul International din Cairo la ora 00:30 pentru imbarcare la cursa Tarom, cu decolare la 03:00. Sosire in Bucuresti la 06:50 (ora locala).

Oferta standard
Persoana/cam.
dubla:845 €

Persona/cam.
single:1029€

Persona/cam.
tripla:859€

1 copil 2-11.99 ani cu 2
Adulti
(fara pat suplimentar):479€

1 copil 2-11.99 ani cu 1
Adult
(fara pat suplimentar):545€Servicii incluse:
Tarifele includ:
•10 nopti cazare in hoteluri 4* si vas de croaziera 5*, dintre care 1 noapte tren cu vagon de dormit cuseta de 2 persoane (trenul nu este clasificat cu stele sau margherete si apartine Ministerului Transportului Egiptean) dupa cumurmeaza:
- 3 nopti la Cairo (o noapte mic dejun si doua nopti demipensiune) in hotel Barcelo Pyramids4* sau similar;
- 1 noapte cu demipensiune (catering cald la cina si catering rece la mic dejun) in tren cu vagon de dormit (cusete pentru 2pers);
- 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5* - M/S Sarah sausimilar
- 3 nopti cu All Inclusive in Hurghada la hotel AMC Royal 5* (recomandat 4*) sau similar.

Vizite:
•Cairo - o zi intreaga de vizite la Piramide cu intrare in zona Piramidelor din exterior si Muzeul de Egiptologie (intrareinclusa);
•Aswan - vizita la Templul Philae (dedicate zeiteiIsis);
•Croaziera - vizite la Templul lui Sobeck si Horus/ KomOmbo;
•Templul lui Horus/ in Edfu, Malul de est (Templul Luxor & Templul Karnak) si malul de vest/ Valea Regilor, Templul Hatshepsut si colosii luiMemnon;
•Transferuri, autocar cu A/C scaune rabatabile, sistemaudio-video;
Bilet de avion Otopeni – Cairo – Otopeni cu Tarom.
•Ghid local pe toata durata excursiei; insotitor de grup vorbitor de limbaromana!
•BONUS!Asigurare Medicala Clasic

Tarifele nu includ:
•Taxe deaeroport 200eur/pers (pot suferi modificari; se achita in agentie);
•Taxa de viza – 25 usd/pers (obligatorie; se achita pe aeroportul din Egipt);
•Bacsis 35eur/pers pentru soferi, hoteluri sicroaziera (obligatorii; se achita in Egipt la ghid);
•Supliment Asigurare Medicala si Storno indiferent de varsta (10 euro/persoana)
•Bauturi la mese (exceptie la Hurghada unde este AllInclusive);
•Cheltuielipersonale;
•Alte obiective turistice decat celementionate;
•Excursii/intrarioptionale.

Excursii/ intrarioptionale*:
•Intrarea in “Camera Mumiilor” de la Muzeul de Egiptologie (200 lire egiptene, aprox. 10 €/pers);
•Intrarea in incinta piramidei (300 lire egiptene aprox. 15 €/pers);
•Intrarea in Mormantul lui Tuthankamon (250 lire egiptene, aprox. 12 €/pers), Sity I (1000 lire egiptene, aprox. 50 €/pers) si Ramses al VI-lea (100 lire egiptene, aprox. 5 €/pers);
•Excursie de 1 zi la Alexandria (70 €/pers);
•Aswan - vizite la Barajul Aswan si Obeliscul Neterminat – aprox. 45€/pers. Durata excursiei 4 ore;
•Abu Simbel – 90€/pers. Include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare la temple. Durata excursiei 10 ore;
•Blue Lagoon (Hurghada) – 45€/pers, croaziera pe Marea Rosie care include transferprivat, masa de pranz pe vas, instructor de snorkeling si ghid local. Durataexcursiei 7ore;
•Excursie cu submarinul (Hurghada)- 70€/pers. Include transfer privat. Durata excursiei 2 ½ ore;
•Safari (Hurghada) – 50€/pers. Include transfer cu masini Land Cruiser 4×4, cina in stil beduin, spectacol (dans oriental si folcloric), plimbare cu ATV-uri, vizita la mini Gradina Zoologica, ghid local. Durata excursiei 6 ore.

*Preturile excursiilor optionale sunt informative. Acestea sunt calculate pentru un minim de 15 participanti.

Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIMUM 25 PERSOANE.
- Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/persoana.
- Pentru grup de 19-15 persoane, tariful se majoreaza cu 50 EURO/ persoana.
- Pentru un numar mai mic de 15participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilorinscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Conditii financiare
TERMENE DE PLATA
30% din pretul pachetului turistic la inscriere.
40% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inainteaplecarii.
30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inainteaplecarii.

Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la cursul bancii tur operatorului, din ziua platii;
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii; Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inainteaplecarii, pachetul turistic se va achita conform termenelor mentionate mai sus. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 de zile
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inainteaplecarii.
70% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inainteaplecarii.
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inainteaplecarii.

Conditii de inscriere:
•Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
•ATENTIE!Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, de servici etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!
• Detaliile si informarile pentru plecarea grupului se transmit pe e-mail cu o saptamana inaintea plecarii.
• ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificare dupa emiterea lor. Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentieirevanzatoare/ agentului care a efectuat inscrierea, orice penalizare din partea liniei aeriene va fi suportata de acesta;
• Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica check in/out a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00); in majoritatea hotelurilor se poate prelungi ora eliberarii camerei contra cost, la receptie.
• Sosirea mai devreme sau plecarea mai tarziu nu va indreptateste sa folositi camera timp mai indelungat. In majoritatea hotelurilor este interzisa introducerea alimentelor si a bauturilor.
• Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva la receptia hotelului sau cu ajutorul reprezentantului local. La majoritatea hotelurilor camera tripla inseamna camera dubla cu pat suplimentar.
• In tren in cuseta sunt locuri doar pentru 2 persoane. In cazul rezervarii a trei persoane (2 adulti + 1 copil sau 3 adulti), a treia persoana va sta in cabina single.
• Uneori hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platiifacilitatilor hotelului;
• Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de Ministerul Turismului local;
• Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului si la fata locului!
• Nu este nevoie sa se faca vaccinuri prealabile. Va recomandam sa luati cu dvs. medicamentele folosite in mod curent dar si medicamente impotriva bolilor digestive, a insolatiei si a racelii.
• La vizitarea obiectivelor turistice nu sunt restrictii in ceea ce privesteimbracamintea. Totusi in tarile arabe fac exceptiemoscheele si templele in folosinta, la vizitarea carora umerii si decolteul trebuie acoperite (cu halate care se dau la intrare).
• In Egipt apa de la robinet poate fi folosita pentru igiena dentara. Pentru baut, se recomanda apa imbuteliata.
• Depuneti documentele, banii, bijuteriile, obiectele de valoare in seif (la receptie sau in camera).
• Agntia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare);
• Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentianoastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei.

CD 17

Oferta din categoria: 
Circuit Egipt–Secrete si civilizatie Hoteluri 4* si croaziera pe Nil 5*-2019 - 12 zile / 845 EURO
Plecare Pana la
19.Oct.2019 30.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.09.2019
# #