Circuit Circuit Iordania cu minisejur la Marea Rosie si Marea Moarta

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Iordania cu minisejur la Marea Rosie si Marea Moarta / 9 zile

» Plecari: 28.Nov.2019, 07.Nov.2019, 10.Oct.2019, 19.Sep.2019, 06.Jun.2019, 23.May.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 999 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: AMMAN – PETRA - WADI RUM - AQABA


ZIUA 1 (Joi)| BUCURESTI - AMMAN
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni la ora 22:30 pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM spre Amman. Decolare la ora 00:30 si aterizare la ora 03:10 in Amman. Transfer si cazare la SulafLuxurysau Signature Hotel 4*sau similar.

ZIUA 2 (Vineri) | AMMAN City Tour
Mic dejun. Dimineata vom vizita Amman, capitala Iordaniei, un oras relativ tanarcu spiritul Orientului Mijlociu. Amman este raspandit acum pe 19 dealuri si continua sa se extinda. Situata pe cel mai inalt deal din Amman se afla citadela care continecladiri din perioade istorice diferite: Templul lui Hercule, Palatul Omayad, Biserica Bizantina, iar la poalele sale se afla teatrul roman cu 6000 de locuri. Dupa ce vizitam citadela, vom avea timp liber pentru o plimbare prin souq (piatatraditionala). Cina si cazare la hotelSulafLuxury sau Signature Hotel 4* sau similar.

ZIUA 3 (Sambata) | AMMAN – PETRA
Mic dejun la hotel. Continuam excursia spreorasulMadaba, renumit pentru mozaicurile din perioada bizantina, iar cea mai importanta partea este cea din interiorul bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe, care formeaza o parte din pardoseala, o harta a Tarii Sfinte. Mozaicul, care dateaza din anul 560, ilustreaza pe aceasta harta Palestina, Ierusalimul, orasul Bethleem, raul Iordan si Marea Moarta. Continuam vizita.La 10 km distanta de Madaba se afla Muntele Nebo, cu o inaltime de 1000 m. Conform traditiei iudaice, se spune ca acesta este muntele de pe care Moise a privit spre PamantulSfant si unde Profetul ar fi si murit. Continuam excursia spre Petra, unde vom ajunge in cursul serii. Cina si cazare la hotel SevenWonders3*+sau similar.

ZIUA 4(Duminica) | PETRA, patrimoniuUnesco– WADI RUM
Paste Fericit!Mic dejun la hotel. Astazivom dedica ziua pentru a descoperiPetra, uimitorul oras, introdus ca unul dintre cele 9 minuni ale lumii moderne. Orasul a fost descoperit in anul 1812 de catre calatorul elvetian Johann Burckhardt, insacercetarile arheologice au inceputcu un secol mai tarziu. Desi originile orasului sunt mai vechi, acesta si-a atins gloriacand a fost capitala regatului nabateenilor, un trib nomad de arabi,din secolul IV i.Hr. Importantaorasului s-a datorat amplasarii sale strategice pe o ruta a caravanelor care transporta marfuri de matasuri si mirodenii. In 1985 orasul Petra a fost inclus pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris drept una dintre cele mai pretioasemosteniri culturale ale omenirii. Avem deosebita ocazie sa descoperim cele mai importante constructii din aceasta minune de oras: Trezoreria, Teatrul Roman, mormintele regale, aleea coloanelor. Este important de mentionat ca vizita orasului Petra se face integral mergand pe jos, pe teren dificil si nu este recomandat persoanelor care au dificultati in a merge pe jos timp indelungat. De asemenea, va recomandam incaltaminte confortabila pentru vizitarea acestui sit.Continuamvizita laLittle Petra, un sit arheologic situat in nordul Petrei unde se afla vestigiile unei asezarinabateene mai mici, dupa care ne indreptam spre desertul Wadi Rum sau Valea Lunii. Va invitam sa experimentatiun tur cu jeepul (safari) de aproximativ doua ore in care vom admira frumusetea magnifica a desertului. Vantul si timpul au cioplit formatiunistancoase uimitoare precum cei saptestalpi ai intelepciunii. Unele stanci din acest desert poarta petroglife si inscriptii antice, fiind o adevarata biblioteca in aer liber. Ne vom opri in vizita laun trib de beduini, locuitoriidesertuluiWadi Rum(Sand RoseCamp sau similar), apoi vom fi serviti cu ceai si cafea. Cazare la corturi bine amenajate in scop turistic.In desertul Wadi Rum, avem parte de o experienta unica,de neuitat care trebuie incercatamacar o data in viata. Corturile sunt standard cu baie proprie; paturile sunt echipate cu saltele incalzite electric deoarece corturile nu au sistem clasic de incalzire. In aceasta seara vom participa la o cina traditionala orientala in stil beduin numita zarb. Mancarea se prepara intr-un mod traditional specific desertului: preparatul se aseaza pe un suport cu 3 platouri suprapuse care se introduce in pamant, cu foc dedesubt si deasupra.

ZIUA 5(Luni) | WADI RUM - AQABA
Dimineata devreme, avem oportunitateaorganizariiurmatoareloractivitatioptionale in tabara din desert (Sand RoseCamp sau similar): plimbare cu camila la rasarit de soare sau zbor cu balonul deasupra desertului Wadi Rum.Dupa micul dejun, ne indreptam spre Aqaba, statiune situata in golful Aqaba, la Marea Rosie. Sosire in Aqaba si cazare la hotel Lacosta 4* sau similar. Cina la hotel.


ZIUA 6 (Marti)| AQABA, MAREA ROSIE
Mic dejun la hotel. Zi libera in care sa va bucurati de soaresau puteti alegeo excursie optionala, croaziera pe Marea Rosie pentru a admira minunata viata subacvatica, recifele de corali si specii de pesticolorati. Aiciveti putea face snorkeling. Cina si cazare la hotelLacosta 4* sau similar.

ZIUA 7 (Miercuri) | AQABA - MAREA MOARTA
Mic dejun la hotel. In cursul diminetii vom pleca spre Marea Moarta. Sosire si cazare la hotelul Ramada 4*sau similar. Cazare si cina la hotel. Marea Moarta se afla la cea mai joasa altitudine: 410 m sub nivelul marii. Combinatia de apa si sare creeaza peisaje unice pe tarmul acestuia. Apa este atat de sarataincat oricine poate sa pluteascausor pe suprafataacesteia. S-a demonstrat ca apa de la Marea Moarta, precum si namolul terapeutic au beneficii deosebite pentru sanatate.

ZIUA 8 (Joi) | MAREA MOARTA - EXCURSIE OPTIONALA LA JERASH &BETANIA
Mic dejun si timp liber pe malul marii sau va propunem o vizita la unul dintre nenumerateSpa-uri din statiune, unde vetiputea beneficiade servicii termale contra cost.
Optional, va propunem sa vizitatiorasul antic (Jerash), unul dintre cele mai bine pastrateorase romane din lume, un adevarat muzeu in aer liber si al doilea cel mai vizitat loc din Iordania dupa Petra. Orasul este in viata si locuit inca de acum 6500 de ani, insa perioada sa de glorie a fost in timpul dominatiei romane. Orasul a fost descoperit in sec al XVII-lea de un explorator german si ca urmare a lucrarilor de restaurare, azi putem admira principalele elemente arhitecturale ale unui oras roman complet.
Vom ajunge si inBetania, un loc cu o mare incarcatura spirituala.Betania indiferent de convingerile religioase ale fiecaruia este un loc plin de semnificatie,este locul unde Isus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul in raul Iordanului.Tot aici Sfantul Proroc Ilie a trecut raul Iordanului ca pe uscat,conform scrierilor biblice, fiind luat apoi la cer de un car de foc. Betania este locul in care s-a retras Iisus dupa ce a fost alungat cu pietre din Ierusalim.

ZIUA 9 (Vineri)| MAREA MOARTA - AMMAN - BUCURESTI
Dupa miezul noptii (noaptea 8/9), transfer din Marea Moarta la aeroportul din Amman pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Bucuresti. Decolare din Amman la ora 03:55dimineata, sosire in Bucuresti la 06:40.


Servicii incluse:
Preturile includ:
• Transport cu avionul Bucuresti - Amman si retur, compania TAROM;
• 8 nopti cazare si masa in camera standard din care:
- 2 nopti in Amman la hotel 4* (1 noapte de mic dejun si o noapte cu demipensiune)
- 1 noapte cu demipensiune in Petra la hotel 3*+,
- 1 noapte cu demipensiune la camp in desertul Wadi Rum,
- 2 nopti cu demipensiune in Aqaba la hotel 4*,
- 2 nopti cu demipensiune la Marea Moarta la hotel 4* (prima si ultima noapte de cazare vor fi petrecute partial la hotel);
• seara speciala in desert cu cina zarb;
• Transport cu autocar local modern dotat cu aer conditionat si scaune rabatabile pe parcursul excursiei.
• Vizite conform program: Amman, Madaba, Mt. Nebo, Petra, plimbare cu jeepul in desertul Wadi Rum, Marea Rosie, Marea Moarta;
• Ghid local;
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Decembrie 2018. In situatiamajorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7 zile inainte de plecare), agentiaisi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe

Nu sunt incluse:
• excursiile optionale (plimbare cu camila in desert la rasarit de soare, zbor cu balonul la Wadi Rum, croaziera pe Marea Rosie la Aqaba, Jerash si Betania);
• alte mese decat cele mentionate in program;
• bauturile la mese;
• asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata, se incheieodata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice – 79 lei/persoana);
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica in aceasta tara, aprox 40 USD/ persoana)

Excursii optionale:
- Excursie optionala la Jerash si Betania: 70 €/ persoana. Include transfer cu autocar, taxa de intrare si ghid local. Pretul este valabil pentru minim 20 participanti.
- Plimbare in desert cu camila la rasarit: 30 €/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 15 participanti; durata este de aprox o ora.
- Zbor cu balonul la Wadi Rum: 192 €/ persoana.
- Croaziera cu snorkeling la Marea Rosie: 48 €/ persoana

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIMUM 25 PERSOANE.
- Pentru un grup de 19-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/persoana.
- Pentrugrup de 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.
- Pentru un numarmai mic de 15 participanti, pretul se recalculeazasauexcursia se reprogrameaza.
De asemenea, in cazulunuigrupmai mic, agentiaisirezervadreptul de a schimbacompaniaaerianasauhotelurile, cu pastrareastandardelorsi cu informareaprealabila a turistilorinscrisi. Locurileconfirmatesuplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarifmai mare (in functie de disponibilitatile la avionsicazare) si se supununor reguli diferite de decomandare.

Conditiifinanciare
TERMENE DE PLATA
30% din pretulpachetuluituristic la inscriere.
40% din pretulpachetuluituristic cu minim 60 zileinainteaplecarii.
30% din pretulpachetuluituristic cu minim 30 zileinainteaplecarii.
Contravaloareaexcursieipoate fi achitata in EURO sau RON la cursulbancii tur operatorului, din ziuaplatii;
Procentulaferentprimeiplatisavacalcula in functie de momentulinscrierii; Dacainscriereaintervine cu maiputin de 30 zileinainteaplecarii, pachetulturistic se vaachita conform termenelormentionatemai sus. In cazulnerespectariitermenelor de plata, Tour Operatorulisirezervadreptul de aanularezervarea.


Oferta din categoria: 
Circuit Iordania cu minisejur la Marea Rosie si Marea Moarta - 9 zile / 999 EURO
Plecare Pana la
28.Nov.2019 06.Dec.2019 Rezervare
07.Nov.2019 15.Nov.2019 Rezervare
10.Oct.2019 18.Oct.2019 Rezervare
19.Sep.2019 27.Sep.2019 Rezervare
06.Jun.2019 14.Jun.2019 Rezervare
23.May.2019 31.May.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.04.2019
# #