Circuit Croaziera pe NIL - CAIRO - ALEXANDRIA: 4 nopti cu pens completa + 3 nopti cu mic dejun + bilet avion Luxor, Cairo + excursii = de la 899 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croaziera pe NIL - CAIRO - ALEXANDRIA: 4 nopti cu pens completa + 3 nopti cu mic dejun + bilet avion Luxor, Cairo + excursii = de la 899 euro/pers / 7 zile

» Plecari: 30.Oct.2021, 06.Nov.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 899 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: București – Luxor - Aswan - Cairo - Luxor - Bucuresti


Data de plecare/tarif:
30.10: 899 euro/pers
06.11: 949 euro/pers

Program:
Ziua 1. București – Luxor
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Luxor. Transfer catre port și imbarcare pe nava JAZ Crown Prince 5* sau similar. Timp liber la dispozitie sau excursie opțională pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, și Templul Luxor. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 2. Luxor - Edfu
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie sau excursie optioala pe Malul Vestic al Nilului la Valea Regilor, cunoscută pentru mormintele faraonilor și regilor egipteni, vizită la Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari și la Coloșii din Memnon. Seara, navigare in directia Edfu. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Kom Ombo, unde se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek și Horus. Dupa pranz navigare in directia Aswan. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 4. Abu Simbel
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia opțională care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel**. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 5. Aswan - Cairo
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie la Templul Philae, dedicat zeiței Isis si la barajul din Aswan*. Dupamasa, transfer la aeroportul din din Aswan si imbarcare pe zborul catre Cairo. Transfer si cazare la Hotel Barcelo Cairo Pyramides 4*, sau similar.

Ziua 6 Cairo
Mic dejun. Vizita la Piramidele din Giza si la Sfinx, cu pranz inclus. Mai departe se viziteaza Muzeul Egiptean din Cairo. Cazare la Hotel Barcelo Cairo Pyramides 4*, sau similar.

Ziua 7 Alexandria
Mic dejun. Excursie de o zi la Alexandria, pe parcursul careia se viziteaza: Citadela Qaitbay, Coloana lui Pompei, Catacombele, Teatrul Roman si Biblioteca din Alexandria (doar pe exterior). Dupamasa, retur la Cairo. Cazare la Hotel Barcelo Cairo Pyramides 4*, sau similar.

Ziua 8. Cairo – Luxor/Hurghada - București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul intern catre Luxor. Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Luxor pentru zborul cu destinația București Otopeni (stop tehnic 1 ora in Hurghada).

Note importante:
*Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo, Templul Philae din Aswan, Barajul Inalt din Aswan, Obeliscul Neterminat din Aswan.

Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale marcate cu *.

Programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de navigație.
In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet.

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe rute Bucuresti - Luxor - Bucuresti
- Transport cu avionul pe rutele interne Aswan - Cairo si Cairo - Luxor
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- 4 nopti cu pensiune completa pe nava JAZ Crown Prince 5* sau similar
- 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Barcelo Cairo Pyramides 4* sau similar Cairo
- Excursii la Piramide, Sfix si Muzeul Egiptean in Cairo si tur de oras in Alexandria
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala/ storno cu protectie Covid
- Taxa de viza 27 USD au 25 EUR (se plateste in aeroport)
- Taxa service - 35 Euro/ persoana (se achita la fata locului)
- Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei

Servicii optionale:
- Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei - se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo, Templul Khnum din Esna (sau Templul Edfu), Templul Philae din Aswan, Barajul înalt din Aswan.
- Extensie sejur Hurghada 7 nopti (Hotel Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* sau similar cu all inclusive): 349 Euro/ pers

Disponibilitatea si tariful sejurului sunt valabile in momentul postarii ofertei; datorita dinamicitatii domeniului acestea se pot modifica de la un moment la altul, motiv pentru care va rugam sa verificati situatia momentana la agentie.


Oferta din categoria:


 
Croaziera pe NIL - CAIRO - ALEXANDRIA: 4 nopti cu pens completa + 3 nopti cu mic dejun + bilet avion Luxor, Cairo + excursii = de la 899 euro/pers - 7 zile / 899 EURO
Plecare Pana la
30.Oct.2021 05.Nov.2021 Rezervare
06.Nov.2021 12.Nov.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.10.2021
# #